Goede en snelle levering een aanrader als je nieuwe banden nodig hebt ??

Makkelijk te bestellen en goede prijs snelle levering

Autobanden 365 heeft me goed geholpen. Ik moest vanwege een misverstand bij de dealer telefonisch navraag doen en dat ging goed en ik kreeg goede informatie.

Snelle levering en aangename prijzen.

Ik heb voor de 2e keer in 1 jaar banden besteld bij Autobanden-365. Beide keren vlot geleverd bij een afhaalpunt. Tevreden.

Prima website

Niet de allee-allergoedkoopste,maar wel een prima site met snelle service en levering

Zeer goede service en snelle levering !

Daarom krijgen jullie 5 sterren !

Prima en snel geregeld

Bestelling vlot via internet geregeld en de levering kwam netjes volgens planning binnen. Top gedaan!

Handige samenwerking

Het is erg makkelijk om de banden bij een garage te laten afleveren en ze er om te laten zetten. Goede prijzen ook

De banden de volgende dag al op het montagepunt

goede service

goede voor lichting goede service snelle behandeling goede prijs kwaliteit aan een ieder aan te bevelen en goed berijk baar en er is altijd een bakkie koffie super hoor en vriendelijk personeel een dikke 10vf

Zeer goed en 1 van de goedkoopste.

De levertijd is kort en je wordt op de op de hoogte gehouden waar het is en wanneer het ongeveer geleverd wordt bij de garage of thuis. Ook krijg je nog bevestigd dat het is afgeleverd en de tijd. De volgende keer bestel ik ze weer hier.

Snel en goed

Gemakkelijk te bestellen en tot volle tevredenheid snel geleverd.

Uitstekend, goede prijs, snelle levering!

Kwaliteitsbanden voor een scherpe prijs, daarna door plaatselijke garage laten monteren.

Eerste keer goed bevallen

Twee nieuwe voorbanden besteld via Autobanden-365.nl. Dit is goed bevallen. E-mailcommunicatie is vlot en ook de wisselwerking met de montageplek was prima. Geholpen door de lage prijs voor de banden is dit een positieve eerste ervaring.

Perfecte levering

De banden zijn perfect geleverd volgens alle afspraken op de site. Keurig binnen de termijn en ik wist precies wanneer er aan de garage was afgeleverd. Direct daarna kreeg ik een telefoontje dat mijn oude banden verwisseld konden worden en na 3 dagen was alles perfect geregeld. Super!

Meer dan tevreden

Snelle en accurate levering van winterbanden voor een redelijke prijs.

Goede service. Had alleen graag een snellere levering gezien. Volgende dag ofzo. Nu was het 2 a 3 werkdagen

Topservice!

Na een kort persoonlijk contact, werd bestelling winterwielen direct verwerkt en correct en snel thuis afgeleverd. Top!

De banden zijn goed en overzichtelijke te vergelijken via de site. De banden waren snel geleverd bij de garage naar keuze.

Zeer snelle correcte levering,

De juiste banden en op het goede adres bezorgd. Voor 12 uur besteld, de volgende dag om 15,30 uur op de nieuwe banden rijden tegen een goede prijs.

Goed overzichtelijk, altyd de goeie maat toegestuurd!!

Goede banden, heel en juist afgeleverd, snelle service

Goede en duidelijke behandeling genomen en service

Duidelijk en snel

Goede duidelijke site, vlotte levering en de montage, bij Nijkrake in Hengelo (Ov), snel en volgens tarief.

zeer goede en snelle service

prima bedrijf met lage prijzen

Banden en velgen zijn gebruiksklaar aangeleverd en konden direct geplaatst worden!

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!