Conform afspraak.

Conform afspraak.

1 week voor mijn vakantie, en met nieuwe banden op weg

1 week voor mijn vakantie, bandenspanning laag. Controle, de banden hebben uitdroogscheurtjes en advies nieuwe banden (wel prijzig). Op internet autobanden365 gevonden, banden prijs veel goedkoper. Even gebeld op vrijdag en gevraagd of het haalbaar is om op tijd te leveren, antwoord ja waarschijnlijk uiterlijk woensdag binnen op gekozen adres. Banden aangeschaft, blijken ze op maandag al bij mijn gekozen adres binnen te zijn en zijn er op woensdag onder gezet. Wat een service van Autobanden365 en Carteam Helm (Kerketuinen -Den Haag) 5 sterren service voor beiden

Montage partner permanent gesloten

Montage partner bestond niet meer. Hierdoor menig uur aan de telefoon moeten hangen om mijn banden bij een ander montage partner te krijgen. Ook DPD was hierbij niet vooruit denkend, als je zelf er niet constant achteraan zit, gebeurt er niets.

Goed maar kan beter

Ik ben voor 100% tevreden over mijn bestelling! Echter, over de manier van afleveren ben ik niet te spreken: ik bleef er de hele dag voor thuis maar vond de autobanden, 4 uur na levering, halfweg de oprit in de gietende regen in beschadigde verpakking. Er werd niet aangebeld noch kreeg ik een bericht op m'n mobieltje. De bezorger tekende wellicht zelf voor ontvangst.

Snelle levering, prima banden.

Snel en op tijd

Snel en op tijd

Snelle levering naar eigen garage..

Snelle levering naar eigen garage.. Banden Michelin Primacy 4- 196/65/15 geproduceerde in maart 2023. Perfect. Bedankt

Prima bedrijf

Prima bedrijf, banden snel en volgens afspraak geleverd. Top!!!!

�top bedrijf

Snelle levering van de banden,duidelijke site en het bedrijf dat ze gelegd hebben waren erg duidelijk,klantvriendelijk en behulpzaam.een erg fijn en eerlijk bedrijf

Snelle en duidelijke levertijd

Snelle en duidelijke levertijd! Goede service.

Precies gekregen wat ik had besteld en�

Precies gekregen wat ik had besteld en ook nog eens heel snel.

6 banden besteld en ze werden binnen�

6 banden besteld en ze werden binnen enkele dagen afgeleverd.

Overzichtelijk website en duidelijk wat�

Overzichtelijk website en duidelijk wat er nodig is. Makkelijk om te laten doorsturen naar je garage

Zeer tevreden klant

We hebben bij dit bedrijf voor de tweede keer onze auto banden besteld en het is altijd goed bezorgd en ontvangen. Ook bij het versturen van de banden door het bedrijf krijgen we altijd feedback omtrent de bestelling.

Snelle levering voor een mooie prijs

Snelle levering voor een mooie prijs

Kosten voor annuleren / retourneren zijn extreem hoog

Annuleren / retourneren koste meer dan 30% van de totaalprijs. Van de �85 kreeg ik maar �60 terug.

Banden voor een goede prijs en snel�

Banden voor een goede prijs en snel geleverd. Ook de montagepartner werkte netjes

netjes afgeleverd en goede banden

netjes afgeleverd en goede banden

Snel geregeld voor een mooie prijs!

Snel geregeld voor een mooie prijs!

Prima prijs, annulering kan beter

Prima prijs, levering OK. Alleen die hele scherpe aanbieding kon niet geleverd worden, dus order wordt snel geannuleerd, terwijl het dan lang duurt voor het geld ook wordt teruggestuurd�

Uitvoering

Er is uitgevoerd wat beloofd is.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Goede prijs-kwaliteitsverhouding Snelle levering (twee werkdagen). Bandbreedte aflevertijd op dag van levering zou handig zijn.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!