snelle levering en de juiste banden een aanrader en kom zeker terug

snelle levering en de juiste banden een aanrader en kom zeker terug

Prima zaakje

Banden besteld. Binnen 2 dagen geleverd. Zoals beloofd, niks mis mee. Zou de volgende keer weer zaken doen met deze zaak. Top !

Super duidelijk en super snel

Aan de hand van de banden test de beste band voor mijn budget gekozen, in mijn geval een Kumho 27, zuinig, veilig en stil voor een mooie prijs. De volgende dag al bezorgd. Ook de garages waar je de banden kunt laten omleggen is heel handig, dat scheelt een hoop geld.

Nette service snel gemoteerd en bezorgd.

Alles was goed net aanspreek punt top.

Zeer snelle levering en service.

Banden zeer snel geleverd. Uitstekende prijs. Gemonteerd bij aangesloten montagepartner BandenAxi Wijchen tegen zeer concurrerende prijs. Mails binnen halve dag beantwoord.

Hele goede en voor een scherpe prijs 4 seizoensbanden van pirelli aangeschaft, bij een garage laten bezorgen en monteren. Snelle service een aanrader.

Prima services, alles vlot verlopen

Ben zeer tevreden over de services die jullie bieden en kan er dan ook niets verkeerd over zeggen, alles vlot en perfect verlopen, ik zou zeggen doe zo verder

Het juiste product op de juiste plaats tegen de juiste prijs op het juiste moment geleverd.

Product is goed beschreven in alle recensies en onderzoeken. Was goed leverbaar en krijgt nu alle tijd om zich te bewijzen. Autobanden 365 is vooralsnog een goed concept gebleken tegen een betaalbaar tarief, waarbij afspraken correct werden nagekomen. Vriendelijke groet, Cor Rooker

Prima gebruikerservaring

Ruim assortiment, snelle levering, veel montagepunten

Makkelijke en snelle levering van de winterbanden

Hallo, de week voor kerst heb ik 4x de Continental TS 860 besteld en ondanks de feestdagen zijn de banden met 4 dagen bezorgd bij het montagepunt. Dit laatste is ook ideaal zodat de banden direct op de plek baan de montage liggen en er geen gesleep is. Kortom is de levering, de optie van het montagepunt en goede prijs helemaal in orde. Mvg, Matthijs.

Goede prijs, snelle levering.

In de middag besteld en de volgende dag in huis....daar kunnen meer online shops een voorbeeld aan nemen

Razendsnelle levering!

Duidelijke site, meer dan genoeg keuze en razendsnelle levering. Ondanks de melding dat ivm grote vraag naar (winter) banden, de levering vertraging kon oplopen, gewoon mega snel de bestelling ontvangen! Moet ze er nog onder laten leggen... Good Year Vector 4 Seasons Gen-2 215-55-17

De levering was zoals beloofd

Na zoeken op het internet kwam ik bij deze site voor vier nieuwe zomerbanden. Na vergelijking gekozen voor Goodyear en via Ideal betaald. Dezelfde dag al een bericht wanneer de banden geleverd werden. Op die dag kwam volgens afspraak de koerier de banden leveren. Geen oude banden, waar sommigen bang voor zijn, maar nieuwe met label en dot van week 24 2016. De volgende keer weer hier bestellen.

Snel en betrouwbare levering tegen een zeer scherpe prijs.

Snel geleverd, ook rond de Kerst. Betrouwbare montage partner tegen een eveneens scherpe prijs. Kortom super tevreden.

Makkelijk te bestellen vlotte levering wat wil je nog meer!

Na bestelling vlot geleverd chauffeur bracht de bestelling op de plek waar we hem hebben wilden.Ook track en trac� krijgt een pluim.

Snelle en correcte levering tegen een interessante prijs

Snelle en correcte levering tegen een interessante prijs.

Goodyear

Prima levering voor goede prijs.

Winterbanden

Goedkoop en snelle levering

Ik ben zeer tevreden met autobanden-365.NL! Ik k

Ik kan autobanden-365.NL bij iedereen van harte aanbevelen!

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

De bestelde banden waren al geleverd voordat het track and trace systeem mij de verwachte levering kon mededelen. Dus wat kan ik nog meer zeggen ???

zeer tevreden

Goede afhandeling en zeer tevreden

Snelle levering, scherpe prijs

De bestelprocedure was makkelijk en de levering ging werkelijk razendsnel. Met behulp van de website een montagepartner gevonden die binnen een dag na levering van de banden een afspraak kon inplannen. Vlekkeloos verlopen en dat tegen een scherpe prijs. Misschien niet de aller, allerscherpste op het eerste gezicht maar het loont de moeite om appels met appels te vergelijken en daarin ook de montagekosten mee te nemen. Dat werpt een ander licht op de laagste prijs per band. Zeer informatieve website trouwens, die het maken van een keuze vergemakkelijkt.

snel, efficient, correct, juist

Was een beetje sceptisch, maar dit maakte vlug plaats voor een zeer tevreden klant, alles klopte perfect en banden die nog geen 4 maanden oud waren van fabricatie, werden vlug ontvangen ondanks misschien drukke periode voor jullie, mij zien jullie zeker terug doe zo verder winterbanden-365.nl

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!