Prima banden voor een prima prijs met een prima levertijd. Dit bedrijf is zeker een aanrader en ik kan het iedereen aanbevelen daar.banden te kopen.

Overzichtelijk, informatief en logisch van opzet.

Van orienteren, aankopen tot en met leveren, wordt je op een goede wijze geinformeerd. Komt direct vertrouwd over. Ik zal in de toekomt eerst kijken op Winterbanden-365.nl

Goed opgezette internet side, snelle levering, goed product

Levering van de banden, en ook de recente aanmaakdatum van de banden, alsmede de aangegeven montageplekken. Dat is prima verzorgd.

levering 8 allweather banden

Snelle en correcte levering zoals altijd.

Doen wat er belooft wordt

Al meerdere bestellingen geplaatst en elke keer is de afhandeling zoals je mag verwachten. De laatste bestelling voor winterbanden was tijdens een drukke periode, dat werd ook keurig aangegeven. Alsnog was de bestelling met enkele dagen in huis en daarmee boven verwachting. Wat mij betreft een absolute aanrader.

Prima bevallen

Een eerste keer dan we via een website banden kopen en monteren. Goed bevallen en ook prima aftersales achteraf...

Snelle en correcte service !

Ik heb onlangs een prima ervaring opgedaan met dit bedrijf. De site van Autobanden-365.nl is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De banden waren voordelig en snel aanwezig op de door mij gekozen montageplek. Aldaar bleken banden bleken niet oud te zijn. Het montagebedrijf was bovendien ook prima en goedkoop. De volgende keer, doe ik het zeker op dezelfde manier. Alles bij elkaar: een aanrader !

Snel/goedkoop

Prima website. Goede prijzen en snelle levering met prima montagepunten.

redelijk vlekkeloze aankoop

Bestelling en keuze was eenvoudig. Banden kiezen ging overzichtelijk. Afleverpunt was eenvoudig te kiezen. Enige aanmerking was dat de bevestiging van de bestelling pas de volgende dag binnenkwam. Daar waar je bij de meeste webshops doorgaans direct na de bestelling je bevestiging binnenkrijgt.

Snelle levering en goede kwaliteit

Goedkope banden van goede kwaliteit. Levering ondanks de drukke periode heel snel. Bezorgd met DPD, die 1 van mijn banden naar de andere kant van het land stuurde en de andere 3 bij mij thuis afleverde. Twee dagen later gelukkig ook de laatste band ontvangen. Track en trace systeem van DPD werkt echt slecht, van de indicatie van de bezorgdag weet je in ieder geval zeker dat ze dan niet komen.

Geen gedoe, zoals het hoort

De besteldienst probeert de banden bij buren af te geven.....dat gaat natuurlijk nooit lukken. Een tijdindicatie voor bezorgen kon op de site van DPD gehaald worden maar werkte niet. Gelukkig was ik (net) thuis toen ze bezorgd werden.

Netjes geleverd en goed ge�nformeerd.

Netjes geleverd en goed ge�nformeerd.

Snelle en correcte afhandeling

De site geeft volledige en goede informatie en de bestelling is snel en correct afgehandeld.

Prima snelle levering

Banden snel en keurig ontvangen. Prima prijs!

1 dag na mijn bestelling werden de banden al geleverd en het garagebedrijf belde direct voor een afspraak. Het was ook mogelijk om een afspraak in het weekend te maken. Goede service gekregen.

Alles prima verlopen!!!!!

Goed maar bandenlabel klopt niet

Alles prima geleverd, echter klopte ht bandenlabel niet. Ik verwachte dat deze banden volgens de website aangegeven E en B zou zijn maar dit bleek C en C te zijn....

Dit bedrijf is gewoon goed, dus topbedrijf

Zeer snelle levering van mijn banden Duidelijke website Goede (web) winkel. Gulikers uit Meerssen

Snelle levering!

Diverse winterbanden sites vergeleken en deze site was het goedkoopst en kwam goed uit de bus. Snelle levering en netjes verpakt.

Mooi prijs. Snel bezorgd. Super simpel.

Website is goed gemaakt en met een goede zoekmachine voor alle soort banden. Bestellen is simpel en makkelijk. Bezorging was ook klaar in een paar dagen zonder klachten of negatief opmerkingen. Volgende banden? Ik ga naar Autobanden-365.nl!

goede advisering - scherpe prijs - komen afspraken keurig na

Ik wilde voor mijn nieuwe auto BMW X1 met Run-Flatbanden ook winterbanden hebben. Maar de winterbanden met RF maken meer geruis en zorgen voor wat meer benzineverbruik (E-label). Met meedenken voor een goede oplossing voor mij werd een versterkte normale winterband geadviseerd voor wat stugger rijgedrag. Wel met B label voor brandstof en geluid. Prima advies bleek later, nu ze onder de auto gemonteerd zijn bij een aangesloten montagebedrijf in Nieuw Vennep (Mike van garage Snijders) Auto rijdt nog net zo stabiel en stil als met de originele zomerbanden

Winterbanden voor citroen c3

Snelle levering Goede/ makkelijke site Zeer Klantvriendelijk Alleen beetje jammer heb maar 2 dagen op de banden kunnen rijden toen was mijn auto totallos

Prima product!

Snelle levering uit voorraad

Tevreden

Snelle bezorging en goede kwaliteit voor een zeer gunstige prijs

Snelle levering en goede service bij aangesloten bedrijf

Aangeschafte banden prima kwaliteit, snel geleverd en ook het aflever-/montagepunt in Rhenen heeft mij uitstekend geholpen. Ik ben zeer tevreden.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!