Bestelling Dunlop zomerbanden

Contact gehad met de dealer welke banden goed waren voor mijn auto, hij heeft me aangeraden die te bestellen via deze site en een dag later stonden ze al klaar bij min garage! top service!

Goed en snel geleverd en verzorgd!

De zaak gewoon goed en snel geleverd!!!

goede serviceprima geholpen

Werd prima geholpen

Snelle en goede levering

Prima keuze voor uw banden.

Niet zo snel geleverd als beloofd maar wel de goedkoopste

Als je bereid bent rekening te houden met een wat langere levertijd zit je hier prima.

Zeer tevreden. Bestelling snel geleverd en leveringsprobleem zeer adequaat opgelost. Volgende bandenset gaat weer via Winterbanden-365.nl

Alle vragen werden binnen zeer snelle tijd beantwoord en alles was duidelijk.

Top. Gewoon goed.

Op tijd geleverd op de juiste locatie! Goed dus.

Super service.

Winterset velgen +banden besteld via de site. In een woord geweldig service.

autobanden-365.nl

vlotte afwerking en goede informatie een prima site

Gewoon zonder gedoe en makkelijk

Zo snel en simpel winterbanden besteld. Een week na de bestelling reed ik er mee rond.

snel geleverd

Goed en snel geleverd.

Banden waren snel en correct thuis geleverd aan een scherpe prijs

Dat is snel

Levering met zeer hoge snelheid en zonder problemen afgeleverd bij buren die ervan wisten. Ook goede prijs trouwens, ga even kijken naar zomerbandjes die ze ook hebben.

Positief

Betrouwbaar, vlotte levering en goede prijzen.

Leverantie winterbanden.

Snelle levering en correcte montage.

Super banden, super prijs en supersnelle levering!!!

Super banden, super prijs en supersnelle levering!!!

Super snelle levering voor scherpe prijs van kwalitatief goede banden

Goede website Zeer gunstige prijs- kwaliteit verhouding Snelle levering Betrouwbare montage partners Ga zo door!

Helaas erg lang gewacht op 4e wiel

Er was een wiel zoek, mede door toedoen van dpd. Zij hebben er een week over gedaan om 4e wiel op te sturen. Actie in deze noodzakelijk! Verder over dit probleem een zeer goede tel overleg met winterbanden356 over het vermiste wiel. Als ik alle 4 wielen in een keer ontvangen had op dag 3 had ik zeker 5 sterren gegeven.

Zeer Tevreden

De bandenkeuze was makkelijk te vinden via de zoekfuncties, goed omschreven en extra uitleg waar nodig. De levering was snel, via een montagepunt, en super tevreden!

Perfecte supersnelle levering !!

's-Middags 16.00 uur besteld en de andere ochtend 10.00 geleverd bij mijn dealer in Goes.

Gewoon goed.

Snelle en correcte levering en prima montagepunt.Rondom aan te bevelen.

snel en compleet geleverd. Een aanrader

perfecte service snel en adequaat

zeer goed en snel

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!