Snelle levering, goede prijs

Zoals bovengenoemd

Top toppers van autobanden-365 ??

Super site ! Leuke aanbiedingen en erg veel keuze! Ik heb de banden gekocht in de maanden dat het erg druk is door de winterbanden.. maaaar toch waren de banden heeel snel binnen bij het goede adres. Ik voel me erg vertrouwt in mijn up met mijn nieuwe 4 seizoensbanden van vredestein ! De volgende keer bestel ik hier zeker weer ??

Zeer klantgericht in alle opzichten!

Vanaf het eerste bezoek van de site winterbanden365.nl tot en met de montage door de servicepartner geweldig service ervaren. Werkelijk geen enkele tegenvaller!

Levering

alles volgens afspraak

Wanneer er werkelijk ook niets is misgegaan rest niets ander dan 5*

Niets aan de titel toe te voegen.

snelle service en goedkoopste

Banden besteld en 2 dagen later al bij de door mij uitgekozen garage waar de banden gemonteerd gingen worden. Via winterbanden-365 waren een van de best beoordeelde all seasonbanden Vredestein Quatrac 5 165/60 R14 79H ook nog eens als goedkoopste van Nederland te koop aangeboden.

Alles is prima verlopen!

Banden besteld, zijn goed aangekomen bij de garage die ze er onder zou zetten en inmiddels rijd ik er al lekker mee rond. Alles prima verlopen!

Snele levering en goede service

Overzichtelijk overzicht van het aanbod Snelle levering

Goede banden goede prijs

Goede banden voor goede prijs snelle levering!!!

Fantastische snelle service

Banden lagen snel op montagepunt en die belden ook direct voor een afspraak .Alles binnen de afgesproken tijd.

Conform afspraak. ??

Prima. Tevreden.

Ik ontving splinternieuwe banden voor een concurrerende prijs!

Voor de zekerheid heb ik eerst even contact opgenomen met winterbanden-365.nl en aangegeven dat ik uitsluitend recent geproduceerde banden wilde ontvangen. Een dag later al antwoord: de door mij uitgezochte winterbanden waren slechts 5 weken eerder geproduceerd. Daarna besteld, drie dagen later werden de banden keurig netjes thuisbezorgd. En inderdaad met een DOT code van 5 weken eerder. Ik rijd nu op splinternieuwe winterbanden, voor een zeer concurrerende prijs!

Probleemloze bestelling van banden

Prima adres om nieuwe banden te bestellen. Duidelijke site en goede snelle afhandeling. Helemaal niets mis mee.

prima bandjes

Op het haperen van de levering na perfect snel geregeld ondanks de drukte in winterbanden tijd. Door verkeerd aan te bellen volgens de bezorger kwam de levering niet. Na veel bellen naar diverse afdelingen van de bezorgdienst alsnog kunnen leveren op de zelfde dag.

Perfect een bedrijf waar je op kunt vertrouwen

Banden besteld bij Autobanden 365. De site is overzichtelijk kwestie van de maten ingeven en dan komt de prijs v/d band duidelijk in zicht en tegen een zeer concurrerende prijs.Bestel site is duidelijk en de betaling is makkelijk geregeld en na betaling kun je de levering volgen tot het uur dat ze geleverd worden, keurig op tijd het is prettig zaken doen met Autobanden 365 volgende keer beslist weer prima zeer tevreden.

Toppie

Wat een geweldige banden voor zo, n klein prijsje en ook nog eens een snelle levering. Dit bedrijf beveel ik dus van harte aan. U ziet mij zeker nog eens terug. Geweldige service!!!

Prima.

Dik tevreden

Uitstekende service

werd netjes gebeld dat banden binnen waren en of ik gelijk een afspraak wilde plannen. Deze werd tot in de puntjes nagekomen, een aanrader van de bovenste plank.

snel,gemakkelijk en ook handig voor een leek

heb geen verstand van banden ( maten ,diktes ) maar ik kon het automerk invullen en daar rolde zo de originele maten uit .ahahah zelfs ik kan banden bestellen bij autobanden-365.nl

Perfecte service .

Geweldig goed en op het juiste adres geleverd. Een bedrijf waar je van op aan kan . PERFECT !!!

Tuut tuut dat is snel

Snelle levering en op de aangegeven tijd

gewoon goede afwikkeling zoals je mag verwachten

Een heldere website, groot aanbod en goede partners om de banden te monteren. Voor mijn banden de laagste prijs bovendien.

goede snelle service!

Ik kon gelijk dezelfde dag terecht en binnen 3 kwartier was het geregeld.

Uitstekend!!!

De banden werden netjes thuis afgeleverd binnen 3 dagen. Er was aangegeven dat ze iets later zouden arriveren i.vm. winterbanden drukte. Geen problemen, ik kan iedereen aanraden om ze hier te bestellen!

Ben zeer tevreden

Banden bezorgd zoals afgesproken

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!