Zeer goede service,

Goed geinformeerd over verlaate levering

Uitstekende ervaring.

Bij deze mijn dank voor de super snelle levering van mijn winterbanden. Afspraak is ook echt afspraak bij Winterbanden 365.nl Ik kan iedereen die deze site gaat bezoeken op zoek naar winter of zomer of 4 seizoenen banden aanraden. Gewoon bestellen en niet naar andere sites gaan. Beter dan Winterbanden 365.nl is er niet. Toppie Toppie !!!

Vlotte levering

De geleverde produkten binnen 3/4 werkdagen ontvangen. Goede afhandeling

Betrouwbaar en optijd

De beste prijs en de beste kwaliteit

Snelle levering ondanks drukte

Voordat ik ging bestellen ben ik duidelijk geinformeerd ivm de winterbandendrukte. Waardoor je iets lang op je banden zou moeten wachten. In mijn geval zijn de banden na 3 werkdagen bezorgd. Prima dus! Ik heb de WinterContact TS860's er zelfs al op liggen, het montagepunt heeft ze er op gezet en ze rijden heerlijk, laat die winter maar komen! :)

Goede service van autobanden 365

Banden zijn keurig geleverd bij de garage, ik kon snel een afspraak maken voor plaatsing. Echter moest ik nog verwijderingsbijdrage betalen terwijl ik dit ook al op de website heb gedaan... Man van de garage geeft aan dat dat altijd misgaat. Dat vond ik raar. Na deze review kreeg ik van autobanden356 meteen een reactie dat het zo niet in de voorwaarden staat en dat de garage ten onrechte extra kosten voor verwijdering in rekening heeft gebracht. Zij hebben hier de garage ook op aangesproken, echter was het moeilijk voor hen om de verwijderingsbijdrage terug te betalen. Vervolgens heeft autobanden365 dit gedaan, terwijl dit eigenlijk niet hun verantwoordelijkheid is. Dikke pluim voor klantvriendelijkheid en tevredenheid!

Snelle en accurate service

Bestelling is bezorgd zoals aangegeven. Montage punt �n ik zijn ruim op tijd op de hoogte gesteld. Top!

Prima deskundige garage met klantvriendelijke en correcte eigenaar!

Zie de titel van mijn beoordeling..

chauffeur rijdt langs en weg zonder aan te bellen.

Ondanks dat wij thuis waren, ondanks dat wij via het opgegeven e mail adres een dag niet aanwezig waren zijn de banden (nog steeds niet!! ) afgeleverd. Wij hebben nb de vrachtauto zien wegrijden, terwijl een vriend bij ons op bezoek kwam. De chauffeur reed gewoon weg zonder aan te bellen of te kijken of er iemand aanwezig was. update 19-10-16 De nieuwe banden zijn keurig bezorgd na de snelle interventie van autobanden-365. Ik ben heel tevreden over de geboden service. Het probleem lag bij de bezorgdienst en deze "fout" werd snel hersteld na mijn melding. Daarom 4 sterren.... De volgende banden koop ik zeker weer bij autobanden-365!

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering tegen scherpe prijs

Ondanks mijn eigen foute bestelling is daar snel en correct op gereageerd.

Een aanrader. De persoon heeft mij persoonlijk gecontacteerd en correct gehandeld. Na een foute bestelling van mezelf. Duimpje omhoog.

Bestelling banden

De besteld banden zijn snel geleverd bij de garage.

Goede en betrouwbare zaak

Levering was niet op tijd. Zeer professioneel contact over geweest, op initiatief van het bedrijf zelf, met passende oplossing.

Te lange levertijd.

Dinsdag voor 12 uur de banden besteld en pas vrijdag in de middag geleverd. Dit is tegenwoordig webshop onwaardig. Kijk eens naar Coolbleu of Bol. Moet voor autobanden toch ook kunnen!!

fijne hulpdienst

fijne hulp voor goedkope banden .

Goede snelle service en fantastische concurrerende prijzen!

Goede snelle service en fantastische concurrerende prijzen!

Mooi op tijd binnen

Mooi op tijd binnen

Tevreden

Ik ben helemaal tevreden met mijn aankoop bij jullie. Goede banden goede prijs en goede service. Ik word vaste klant en maak reclames voor jullie site.

Gewoon goed

Goede prijs en snel geleverd. Volgende dag in huis !

Uitgebreide keuze en zoek instellingen. Voor elk budget een geschikte band. Snelle gratis verzending. Een 10 met een griffel!

Service m.b.t. Levering autobanden

Ben vlot en correct behandeld. Kon de levering volgen van begin tot eindpunt, mijn complimenten. een dikke pluim hiervoor en een goedkoper adres kon ik niet vinden.

Levering duurt langer van vermeld

Hier besteld omdat de banden binnen 2 werkdagen worden bezorgd. Helaas was dit niet het geval en omdat er ook nog een weekend tussen zat duurde het erg lang. Jammer.

Snelle levering!!

De levering en de banden waren perfect. En niet te vergeten de prijs.

This was perfect service from start to finish.

uitstekend en voordelig

Uitstekend afgehandeld en voordelige merkbanden. Veel keus.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!