Goed snel en netjes!

Netjes en snel geregeld, voordelig en ook nog eens goed doorverwezen naar een fijn en betrouwbaar montagepunt !!

Goede prijs voor mooie banden

Banden waren in twee dagen bij het montagepunt. Snelle en vakkundige montage. Ik ben er tevreden mee!

Bijna geen klantenservice!

Slecht klantenservice en alleen 0900 telefoon nummer!

snelle levering en gemakkelijke bestel mogelijkheden

Ik heb goede all seasons banden en een snelle levering. De prijs is heel goed. Veel rijplezier allemaal!

great website, quick delivery, excellent price

De titel zegt het allemaal.

Perfect voor een normale prijs

Uitstekende levering!

uitstekend

alles zoals afgesproken. goede prijs en snelle levering, de banden hadden ook een zeer recente productiedatum; 3mnd oud.

goed bedrijf

Snelle levering van banden tegen een prima prijs. Het enige 'probleem' was dat de bandenlabel (brandstof gebruik/wegligging/geluid) indicatie op de site niet helemaal overeenkwam met de label op de afgeleverde banden. (die overigens prima lijken te bevallen)

Makkelijk, snelle bezorging plus betrouwbaar.

Zeer makkelijk bestellen en betalen. Snelle levering van de producten.

super

top producten voor goeie prijzen en snelle levering !

Correct, duidelijk en betrouwbaar.

Wat een service ! Proficiat voor het ganse team - 365.nl.

Perfect en snel geregeld

Alles snel en prima gereld

Geen problemen - Recente banden voor een goede prijs

Banden zijn ontvangen binnen de vooraf aangegeven termijn, bleken ongeveer 6 maanden oud te zijn en waren niet te duur. Kortom, prima service.

Makkelijke en snelle bestelprocedure. Goede partners voor montage. Een volgende keer bestel ik zeker weer op de site. Ik ben zeer tevreden.

prima service voor goeie prijs

Goede site, duidelijke info via mail en goede prijs

geweldig

Super geregeld ik had de banden snel thuis.

Super makkelijk geregeld

Super makkelijk geregeld op de site. Een bevestiging gekregen en een verwachte leverdatum. Daarna van het autobedrijf een berichtje dat de banden bij hun waren aangekomen, afspraak gemaakt en netjes geholpen. Prima systeem, volgende keer weer!

Goede prijs, snelle levering

Feilloos bestel traject, snelle levering op locatie/ montagepunt naar keuze. Ik beveel 365 zeker aan en koop mijn volgende set ook weer hier.

Goedkoop en snel

Niets op aan te merken, gewoon top!

Goede prijs, correcte aflevering. Aanrader!

Snel & goed

Makkelijk besteld, snel geleverd thuis (had een eigen contactpersoon die de banden kon monteren) 2de keer hier besteld, echt prima ????

Alles is goed gegaan. Makkelijk besteld en kon snel terecht bij de garage.

Niet binnen 2 werkdagen, maar wel binnen 4 dagen kregen we onze banden, keurig afgeleverd bij de garage van keuze

Goede site,goede prijs,correcte afhandeling

Eerst op de site diverse merken vergeleken. Daarna keus gemaakt op basis van geluid,grip en prijs/kwal. Km voor mij minder interessant. Zondag gemaild en dinsdag lagen de banden al keurig verpakt bij mijn garage. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf,een aanrader

2 bandjes

Gewoon goed: besteld, uitgeleverd en laten monteren.

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!