Makkelijke en snelle bestelprocedure. Goede partners voor montage. Een volgende keer bestel ik zeker weer op de site. Ik ben zeer tevreden.

prima service voor goeie prijs

Goede site, duidelijke info via mail en goede prijs

geweldig

Super geregeld ik had de banden snel thuis.

Super makkelijk geregeld

Super makkelijk geregeld op de site. Een bevestiging gekregen en een verwachte leverdatum. Daarna van het autobedrijf een berichtje dat de banden bij hun waren aangekomen, afspraak gemaakt en netjes geholpen. Prima systeem, volgende keer weer!

Goede prijs, snelle levering

Feilloos bestel traject, snelle levering op locatie/ montagepunt naar keuze. Ik beveel 365 zeker aan en koop mijn volgende set ook weer hier.

Goedkoop en snel

Niets op aan te merken, gewoon top!

Goede prijs, correcte aflevering. Aanrader!

Snel & goed

Makkelijk besteld, snel geleverd thuis (had een eigen contactpersoon die de banden kon monteren) 2de keer hier besteld, echt prima ????

Alles is goed gegaan. Makkelijk besteld en kon snel terecht bij de garage.

Niet binnen 2 werkdagen, maar wel binnen 4 dagen kregen we onze banden, keurig afgeleverd bij de garage van keuze

Goede site,goede prijs,correcte afhandeling

Eerst op de site diverse merken vergeleken. Daarna keus gemaakt op basis van geluid,grip en prijs/kwal. Km voor mij minder interessant. Zondag gemaild en dinsdag lagen de banden al keurig verpakt bij mijn garage. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf,een aanrader

2 bandjes

Gewoon goed: besteld, uitgeleverd en laten monteren.

Geweldige kwaliteit en monteren zeer makkelijk!

Gewoon top! Ga in de toekomst nog veel meer bestellen!

ik vindt dat een ieder bij jullie hun autobanden moet kopen

Zeer te vreden. Jullie verdienen een uitstekend. Ga zodoor met online en ook de duidelijkheid van al die foto's. De uitleg is ook uitstekend. Mvg. Bram. Poeran

Ondanks problemen heel goed geholpen

Een makkelijke website, met veel goed geprijsde banden. Ik had 2 nieuwe voorbanden besteld en deze werden binnen 24 uur verstuurd. Jammer genoeg heeft DHL ze nooit aangeboden aan de deur, maar dit is prima afgehandeld door de klantenservice van autobanden-365. Heel snel antwoord op mijn e-mails en een hartstikke goede oplossing geboden!!!

Topschop

Geen enkele probleem. Bestelling prima, bezorging top kon zien wanneer en hoe laat.

Vlug, veilig en voordelig

Ondanks de vakantie van enkele medewerkers verliep de hele transactie snel en vlekkeloos. Ook het begeleidende "papierwerk" was duidelijk en correct.

Autobanden waren binnen drie dagen bij de garage voor montage. Makkelijk kiezen waar ze naar toe moeten en waar je terecht kan voor het wisselen van de banden!

Prima service. Snelle levering

Naar mijn zoektocht naar banden kwam ik op deze site terecht. Wat we allemaal denken. Eerst zien dan geloven. Maar het is dus echt zo. Snelle levering van nieuwe banden.

bestelling 4 banden

Had 4 banden besteld en zouden op vrijdag geleverd worden,dus gelijk maar een afspraak voor de zaterdag om de banden erop te zetten.Helaas werden er maar 3 geleverd de vierde kwam een week later.Gezien ik weinig tijd heb moest ik 2 keer naar de garage.Naar mijn inzien kan autobanden 365 hier niets aan doen zij hadden de 4 banden keurig bij de bezorgdienst aangeboden. De bezorgdienst had ze niet allemaal tegelijk in het busje gedaan.Verder voor de rest zeer tevreden. Als de banden van onze bedrijfsauto,s vervangen dienen te worden zal het waarschijnlijk gewoon bij autobanden 365 zijn

nankang banden

correkte levering,aanrader!!!

uitstekende service snelle levering

bestelde banden werden volgens afspraak geleverd. goede kwaliteit, scherpe prijs.

Goeie kwaliteit banden voor een nette prijs

Duidelijke website, prima prijzen en snelle levering

Duidelijke website, goede sorteer mogelijkheden, prima prijzen en snelle levering. Volgende keer weer bij autobanden-365.nl bestellen. Mvg Peter

Ryime keuze, snel geleverd en goede prijs.

Ging soepel en ook het montagebedrijf was uitgesproken goed

Over Autobanden365.nl

Autobanden koopt u voordelig online bij Autobanden 365. ✓ Scherpe internetprijzen ✓ 589 montagepunten ✓ Snelle gratis levering ✓ bestel snel online!