super!

Mijn bestelling was razendsnel geleverd. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

Super deal

Mooie polo aan scherpe prijs. Zondagavond besteld en op maandagmiddag ontvangen.

Snel en correct

Supersnelle levering, scherpe prijs. Aanrader!

Snelle en correcte levering.

Scheenbeschermers goede kwaliteit

Top firma

Snelle service. Top

Goede kwaliteit

Trainingspak is kwa prijs-kwaliteit uitstekend pak Alles tip top in orde.

Was mijn eerste aankoop en idd zoals op de website wordt vermeld inzake levering . Ik besteld omstreeks 15 uur en de dag nadien alles door bpost geleverd. Top service !!

Vlotte bestelling en levering

Snelle levering, goeie prijs

Correcte maat Mooi design Supersnelle levering TOP

Ongekend niveau!

Ik heb nog nooit in mijn leven een bestelling geplaatst en het ontvangen de dag erna tot ik wat bestelde bij Plutosport.BE Dit is gewoon wat Plutosport.BE mij heeft beloofd en boem! Voor ik het wist stond mijn bestelling thuis. Ongelofelijk ongekend niveau. Doe zo voort en bedankt voor jullie bewezen diensten!

Teleurgesteld

Normaal gesproken een goede ervaring op deze shop. Deze keer liep het echter helemaal fout! Voor 22u besteld: morgen in huis. Ze maakten een fout, kan gebeuren, geen probleem. Pakket is zoek .... Maar los het dan op. Voorstel van hun: bestel alles opnieuw! Helaas vind ik dit ongepast. Service is: wij sturen het opnieuw!

Snel

Heel snelle levering

Tks

Thank you fast delivery

Zeer snelle en betrouwbare levering.

Eerste bestelling en een heel goede ervaring.

Bestellen ging vlot, ik kon alles opvolgen, vlug geleverd. Mooi verpakt!

stijlvol T-shirt

Ik heb recent een klassiek Lacoste T-shirt gekocht (model met het iconische krokodillenlogo op de borst), en ben over het algemeen erg tevreden.

Goeie prijs!

Nergens vond ik deze goedkoper

Leuke shirts om te dragen.

Er was een klein probleem, het werd direct en vriendelijk opgelost.

Mooie schoenen

Heel tevreden

Vlot!

Alles zeer goed verlopen

super zacht

snel en goed

tevreden

goede kwaliteit en levering volgens voorstel , bedankt en tot ziens

Geerweg 46

2461 eb Ter Aar

0172 820420

Over Plutosport.be

Plutosport is dé online shop als je op zoek bent naar de beste deals in sport en lifestyle voor dames, heren en kids. Van The North Face tot Adidas en van padelrackets tot hardloopschoenen met meer dan tweehonderd A-merken en ruim 22.00 artikelen vind je bij Plutosport snel wat je zoekt. En dat altijd voor de beste prijs. Het inkoopteam zorgt niet alleen voor de beste deals, maar reist door heel Europa op zoek naar de nieuwste collecties.