Zeer goede ervaring

Reeds diverse malen artikelen gekocht, altijd perfect product, perfecte vlugge levering

Uitstekende vlotte snelle service

Vlotte levering en betaling Ruime keuze en leuke prijzen

Super tevreden

Snelle levering. Altijd correct,

Geweldige webshop voor sport & lifestyle

Ik heb nieuw sport & lifestyle merk leren kennen, waarvan ik heel tevreden ben over de kwaliteit. Het is ook een heel leuke webshop metgezel veel keuze en vooral heel snelle levering! Een echte aanrader!

Vlot

Vlotte levering, prima product aan scherpere prijs dan elders

Goede prijzen en snelle levering.

Ik kende Plutosport niet tot ik aan het scrollen ging. Ik vond het een goede prijs voor dit artikel. Alsook een snelle levering. Blij met onze aankoop!

Mooi passend en vlug geleverd

Vlotte gebruiksvriendelijke site

Zeer snelle levering

Super service

Wandelschoenen bestelt ,een uur later al verzonden!Veel keuze en top service!

Scherpe prijzen, snelle levering.

Plutosport heeft een uitgebreid assortiment artikelen. De prijzen zijn scherp en de levering is ongewoon snel. Dit maakt van mij een tevreden klant.

Tevreden, alleen spijtig van de extra korting 2 dagen na aankoop!

De bestelling en levering zijn vlot verlopen. Ik heb de Brooks Ghost 17 loopschoenen aangekocht met een korting van 13%. Twee dagen later stonden aan -20%. Dat is een spijtige zaak.

Nog steeds niets

Sorry op 1 april een bestelling geplaatst... Maar nog steeds niets ontvangen!? Ondertussen zijn we 9 april???

Plutosport levert altijd correct, geen verrassingen ... en heel correcte prijzen!!! Als ik kleren nodig heb, kijk ik eerst bij de Pluto ...

Top. Heel tevreden.

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Heel snel levering

Goed qualiteit

TOP

Super snel en correct

Tot hiertoe positief maar afwachten...

Maat was niet juist en onmiddellijk teruggestuurd. Nu is het afwachten hoe snel de terugbetaling volgt.

Conform en snel geleverd

Comfortabele schoen.

Comfortabele schoen voor een klein prijsje. Snelle verzending. Perfect verpakt. Geleverd op mijn veilige plaats.

Perfect!

Duidelijk, scherpe prijs, snelle en correcte levering, geen gedoe! Zalig op deze manier ‘webshoppen’!

Zoon is zeer blij met de aankoop.

Helaas te smal

Niet goed voor brede voeten

De juiste verwachting

Deze trainingsbroeken hebben aan mijn verwachtingen voldaan. Juiste maat en juiste broek want ik had er al 3 stuks.

Geerweg 46

2461 eb Ter Aar

0172 820420

Over Plutosport.be

Plutosport is dé online shop als je op zoek bent naar de beste deals in sport en lifestyle voor dames, heren en kids. Van The North Face tot Adidas en van padelrackets tot hardloopschoenen met meer dan tweehonderd A-merken en ruim 22.00 artikelen vind je bij Plutosport snel wat je zoekt. En dat altijd voor de beste prijs. Het inkoopteam zorgt niet alleen voor de beste deals, maar reist door heel Europa op zoek naar de nieuwste collecties.