Warme stijlvolle pantoffels voor de winterdagen!

Ze zijn zacht, wandelen goed en houden mijn voeten warm tijdens de koude dagen!

Comfortabele schoen

Zit onmiddellijk goed aan de voet. Helaas valt de maat klein en heb ik ze bijgevolg te klein gekocht…

Heel goeie service, snel geleverd, handige site.

Snelle levering.

Heel vlotte service. Mooi & kwalitatief materiaal.

Heel vlotte service. Mooi & kwalitatief materiaal.

Zeer mooie kwaliteitsjas met korting

De jas is in werkelijkheid rood en zwart, nieg oranje en zwart zoals de foto laat uitschijnen. Het is een beetje bizar om shipment costs aan te rekenen voor leveringen naar België (omdat ik kocht op Plutosport.be). Verder : aeer mooie kwaliteitsjas van Ice Peak!

Topkwaliteit en snelle levering !

Ik bestelde vrijdag omstreeks 11u een paar Nikes court vision alta en had ze letterlijk 1 dag later al in huis. Niets zo fijn als een snelle levering. Over de kwaliteit geen opmerkingen , alles prima inorde ! Het is niet mijn eerste keer en zal ook niet mijn laatste keer zijn dat ik ze hier bestel .

Top verkoper

Zaterdag avond bestelling gedaan en maardag morgend bestelling gekregen .. alles was in uitstekende staat zoals beschreven en super kwaliteit alles tip top in orde. Bedankt.

Scherpe prijzen en snel geleverd!

Goeie ervaring met mijn aankoop. Heel scherpe prijzen en de volgende dag al geleverd! Top!

Nog steeds niets ontvangen

Geen idee na een week nog steeds niets ontvangen

Mooie site

Geen ervaring

Sorry , deze is in retour gegaan.

Snelle en correcte levering. Materiaal is top!

Heel tevreden

Is heel goed prijs kwaliteit . En heel snelle levering. Superblij ermee

Fantastisch!

Super snelle service! Mij eerste keer dat ik hier besteld ben super tevreden. Zal zeker weer hier bestelen.

Rapide

A peine commandé et déjà livré , que demander de mieux ! Un grand merci à tout le service jusqu’à la livraison.

zo lek als een zeef

bij eerste vulling met water zo lek als een zeef

Alles inorde :) snelle levering

Perfect inorde

Stabiele schoen en toch voldoende cushioned en reactief

De ASICS GT-2000 14 biedt uitstekende demping en voelt stabiel tijdens het lopen. De zool zorgt voor een zachte, responsieve ervaring. Ondanks sommige recensies is de pasvorm ruim genoeg voor de voorvoet. De schoen ondersteunt goed bij lichte tot matige overpronatie. Ideaal voor lopers die comfort en stabiliteit zoeken zonder een te smalle leest. De geleverde inlegzool vind ik niet zo aangenaam en te glad

Scherpe prijzen, goed verpakt en supersnelle levering. Was onze eerste bestelling hier, maar zeker niet de laatste. Voor herhaling vatbaar

Top product

Schoenen zitten goed aan de voeten zoals het hoort !!! Top dankjewel

Retour nog steeds geen geld ontvangen na 1 week

Snelle levering maar ik heb een retour verzonden. Bericht gekregen dat ze het hebben ontvangen en zo spoedig mogelijk verwerken. Na 1 week nog steeds geen mail ontvangen van de bevestiging van terugbetaling en geen terugbetaling ontvangen.

Snel en goed.

Ruime aanbod. Na bestelling goede communicatie en snelle afhandeling. Dag na de bestelling product in huis.

Supertevreden over de handschoenen

Goede kwaliteit, snelle levering zeer tevreden

Ziet er goed uit.

Een probleem: ik had maat 48 besteld niet wetende dat het een Duitse 48 was en niet de Franse. Eigenlijk een beetje te groot.

Geerweg 46

2461 eb Ter Aar

0172 820420

Over Plutosport.be

Plutosport is dé online shop als je op zoek bent naar de beste deals in sport en lifestyle voor dames, heren en kids. Van The North Face tot Adidas en van padelrackets tot hardloopschoenen met meer dan tweehonderd A-merken en ruim 22.00 artikelen vind je bij Plutosport snel wat je zoekt. En dat altijd voor de beste prijs. Het inkoopteam zorgt niet alleen voor de beste deals, maar reist door heel Europa op zoek naar de nieuwste collecties.