Ziet er goed uit.

Een probleem: ik had maat 48 besteld niet wetende dat het een Duitse 48 was en niet de Franse. Eigenlijk een beetje te groot.

ZEER GOED

ZEER SNELLE LEVERING GELEVERD ARTIKEL IS OK

Degelijke merken, hoge kwaliteit, vaak mooie kortingen en supersnelle levering. Ik ben fan!

Gespikkeld grijs trui

Grijs met hele kleine witte stipjes. Was niet duidelijk op de foto. De trui op zich is oké. Echter super snelle verzending / levering en klant vriendelijke website.

Kwaliteit en snel geleverd

Mijn bestelling met 1 dag vertraging geleverd maar zeer tevreden van de inhoud.

Als je iets op het oog hebt, kijk dan altijd even op Plutosport, want daar vind je het vaak goedkoper. De service is ook top: vandaag besteld, morgen of uiterlijk overmorgen in huis. Ik heb geen klachten :-)

Super goed

Goede prijs en de volgende dag al geleverd, top!!!

Supersnel geleverd!

Super snelle levering van de bestelde hoodies. Correct en snel! Ga hier zeker nog bestellen.

Topvest.

Onze dochter 14j is er superblij mee.

Perfect verpakt

Goede snelle service met goed materiaal meer moet dat niet zijn tevreden

Vriendelijk maar moeilijk te bestellen

Het online bestellen liep heel moeizaam. Niet alle maten van het opgelegd uniform zijn verkrijgbaar. De levertermijn : voor 21u besteld morgen geleverd klopt ook niet. Ik bestelde op donderdag en ontving mijn bestelling op woensdag. Het contact gedurende de week dat ik mijn bestelling probeerde te plaatsen was wel vriendelijk.

Geweldig goed !

Leuke webiste , fijn shoppen aan een scherpe prijs thuis bezorgd.

2 dagen later geleverd en tip top in orde

Heel goede service, vlug geleverd

Vandaag besteld, morgen geleverd en prachtige schoenen gescoord

Parfait

Site professionnel, la commande reçue à temps, qualité conforme

Leuk kwalitatiefvol winkelen

Veel keuze, veel kwaliteit,goede prijzen en vlugge korrekte verzendingen.

Goede schoenen

Ik had eerder de Taupe kleurige versie gekocht en was hier heel tevreden over. Vandaar dat ik nu ook de Navy versie heb aangeschaft. De schoenen zitten supergoed, hebben elastische veters waardoor je er zo kan instappen. De zolen slijten amper af waardoor je houding correct blijft. ze lopen zacht dankzij de Air Cooled Memory Foam binnenzool. Zeer comfortabele sneakers. Enig minpuntje, de binnenkant is iets minder slijtvast, daarom net geen 10.

Slecht, heb niets ontvangen en heb aangifte gedaan.

Volgens de gegevens die ik ontving, zou ik het pakje ontvangen hebben. Dit is echter niet zo! Ik deed aangifte van NIET ONTVANGST en er loopt nu een onderzoek bij BPost om het pakje te traceren.

Top service zeker een aanrader!!!

Een paar sportschoenen en bijhorend accessoires besteld, binnen de tijd die ze hebben opgegeven netjes geleverd.

Vlot besteld en vlot geleverd!

Zeer snelle levering van keeperhandschoenen. We kochten 2 paar Reusch keeperhandschoenen. Zeer goede kwaliteit, maar dat wisten we al langer.

Niet aan te raden.

Levering duurt al bijna een week, na 1 week vermeldt de track and trace ‘voorbereiding van je pakje’. Als ik vraag via mail wat het probleem is bezorgen ze me gewoon terug de track and trace.

Ik wacht nog steeds op mijn sneakers en ze zijn nog niet aangekomen. Ik heb ze besteld op 13 augustus 2025. Uw factuurnummer is FBE000020224 voor bestelling #BBE000043367.

Geerweg 46

2461 eb Ter Aar

0172 820420

Over Plutosport.be

Plutosport is dé online shop als je op zoek bent naar de beste deals in sport en lifestyle voor dames, heren en kids. Van The North Face tot Adidas en van padelrackets tot hardloopschoenen met meer dan tweehonderd A-merken en ruim 22.00 artikelen vind je bij Plutosport snel wat je zoekt. En dat altijd voor de beste prijs. Het inkoopteam zorgt niet alleen voor de beste deals, maar reist door heel Europa op zoek naar de nieuwste collecties.