Laden reviews...
455 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De recensies benadrukken consequent betrouwbaarheid, snelle levering en heldere communicatie. Klanten spreken positief over de prijs-kwaliteitverhouding en het gemak van bestellen. De feedback laat een consistente ervaring zien met vriendelijke en professionele service. Over het algemeen wordt NLX als betrouwbaar en klantgericht ervaren.
Steeds alles ok
5 July 2026
vuchelen
Tielt-Winge
Ondanks dat ik begrijp dat het druk is, kan er best gereageerd worden via mail. Op 23/6 airco besteld, daarop orderbevestiging gehad en daarna houd het op. Geen reactie op meerdere mails en ook telefonisch niet bereikbaar. Bandje loopt terug naar 1e in de rij en daar blijf je hangen.. Heb hier al vaker zonder problemen besteld, maar weet niet wat er nu gebeurd is, lijken van aardbodem verdwenen.
2 July 2026
Jeroen
Hoek
Ondanks de hete dagen als nog snel geleverd Product ziet er super uit en goed verpakt
29 June 2026
Eric
Nijmegen
Vlot bezorgd en netjes afgeleverd
29 June 2026
Simon
Egmond Aan Den Hoef
Als ik een Airco moet leveren, kan ik altijd bij NLX terecht, waar iedereen is uitverkocht heeft NLX genoeg te leveren nog. Tegen scherpe prijzen en snelle betrouwbare levering. In een woord; Fantastisch. Bedankt en tot de volgende!
Erik
Waddinxveen
Geleverde kwaliteit volgens verwachting , perfect werkend product
Rene
‘s-Gravendeel
Naadloze levering, alles perfect verlopen.
hentchi
Antwerpen
Ik heb al meerder airco's gekocht bij NLX.(een 7tal)Er is een ongelooflijke keuze en de prijzen...steen goed. Je vind hier echt de beste deals. Bij de eerste installatie had ik support nodig, dadelijk geholpen met de gsm in de hand . Echt een firma die je kan betrouwen en geen loze beloften maakt. Blijf zo verder doen Koele groeten ( en in de winter ,warme) Wim
wim
Zemst (Hofstade)
Zeer vriendelijk personeel, helpen en denken met je mee!
Kaj
Beek
Site geeft duidelijke info en selectie mogelijkheden . Werkt prima.
Paul
Oosterbeek
Alex
S-heerenberg
Mark
Echt
Snel, alles ruim op voorraad.
Erwin
Heerlen
Snelle levering, aantrekkelijke prijzen.. top bedrijf!
Railway International
Sevenum
Dit is wat je graag wil van een webshop
Richard
Doetinchem
Eric
Arnhem
Maandag besteld nog helemaal niks gehoord.
Emre
Zaandam
Snelle levering , fijne kwalitatief goede producten en goed advies .
Jack
Echt
Ik heb hier al 3 airco's gekocht, en vrienden getipt die er ook allemaal hebben gekocht. Perfect geregeld en het bedrijf dat ze in bedrijf stelt werkt ook Perfect. Hierdoor heb je gewoon garantie. Ook dat werkt top! Bij een storing bel je het installatie bedrijf en die lossen het kostenloos op binnen garantie. Ben je een beetje handig? Dan heb je hier voor top prijs een mooie split unit.
Rene
Alkmaar
Slecht lijkt wel ********** betaald . Geen bevestiging gekregen en ook niets geleverd en nou een week verder
Elsin
Friesland
Ik ben heel tevreden over NHL,. Ik raad dit bedrijf aan.
Alexandr
Lokeren
TCL is een hele fijne airco. Deze hebben wij in de slaapkamer. Met deze warme dagen staat hij s’nachts aan op de laagste stand en je hoort de airco bijna niet.
Jeroen
Apeldoorn
Goede prijs en snelle levering. Helaas door de warmte en drukte telefonisch niet te bereiken. Misschien opschakel qua klantenservice?
Chris
Gouda
Airco besteld prima prijs en op tijd geleverd
Okan
Heusden-Zolder
Snel geleverd, goede service en communicatie. Opmerkingen in opmerkingenveld netjes op de pakbon gezet. Wel ivm drukte heel slecht bereikbaar. Maar daar had ik verder weinig last van.
Nanja
Silvolde
Bent u op zoek naar de perfecte airconditioner om uw huis te koelen en verwarmen? Ontdek ons uitgebreide assortiment van topmerken airco's voor elke behoefte. Met ons diverse aanbod van toonaangevende merken zoals Daikin, LG, Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Electric, TCL en Xtrend vindt u gegarandeerd de ideale oplossing voor elk seizoen. Laat u inspireren door ons assortiment en geniet het hele jaar door van een aangename temperatuur in huis.
Albert Thijsstraat 14 c
6471 WX Eygelshoven