Top service qua levering en goede webshop

Snelle en correcte levering tegen scherpe prijzen

Fijne communicatie met goede ervaringen

Komen beloftes altijd na en geven goed advies

De goedkoopste

Zojuist de 2e LG airco besteld. Snelle service, en de best geprijsde artikelen. De volgende zal ook weer bij NLX besteld worden!

Alles perfect geregeld

Diverse keren besteld Mooie korting dus lage prijzen snelle levering en goede producten en tevens goede service

Van het bestellen tot levering in nog geen 2 dagen! Duidelijke site mooie concurrerende prijzen. Ik kom hier zeker nog eens terug.

Snel geleverd.zoals besteld

3rd order - tiptop!

fast delivery good packaging always correct low prices TX

Ze doen wat ze beloven = snel leveren

Go

Duidelijke en snelle communicatie!

Goed produkt, snelle levering

Het pakket 2 dozen, werden binnen 1 week geleverd vanuit Duitsland. Bij het in elkaar zetten , 2 dingen. 1. Alles had een nummer en stond in het instructie blad. Perfect, beter dan ikea. Schroeven wieltjes echt alles, heel erg eenvoudig. 2. Op 4 cruciale bevestigings plaatsen in het frame, zaten de gaten voor schroeven niet tegenover elkaar en heb ik het metaal op al die plaatsen moeten uitveilen., ong. 1/2 cm per gat. Uiteindelijk alles in elkaar en tevreden

Uitstekende service

Uitstekende service

Snel geregeld goede prijs snel bezorgd

Hun werk is uitstekend

Hun werk is uitstekend

Webshop goed, bezorging irritant

De website is fijn, en helpt je goed in het zoeken van de juiste producten. Enige nadeel is dat ze een airco als zakelijke zending via DHL sturen, en DHL geeft geen duidelijke melding wanneer ze komen. Ook gaande de dag blijft dit staan op tussen 8:00 en 18:00. Je wordt dus verwacht de hele dag thuis te blijven.

Correct afgehandeld

Leidingen besteld en op tijd afgeleverd

Snelle levering en mooie prijzen

Sinds 2 jaar besteld ik mijn airco’s NLX internationaal en heb nog nooit 1 probleem gehad! En altijd netjes optijd geleverd

Snelle levering goede berichtgeving. Stand van zaken voor levering wordt precies doorgegeven.

Dit bedrijf? Goede keuze!

Snelle levering, uitgebreide artikel informatie

Telefonisch top geholpen

Super service aan uitleg

Prima, heel tevreden alles netjes afgeleverd. Dikke 10

Duidelijke site en perfecte prijzen

Snel en simpel kunnen vinden wat je nodig hebt. Makkelijk bestellen en afrekenen. En snelle levering.

Hele fijne service

Reageren snel, op locatie fijne behulpzame medewerkers, top

Supersnel geleverd

Goede prijs, snelle levering.

De tweede installatie die ik al bij hun koop. Ze geven goed advies, hebben scherpe prijzen en een snelle levering.

positief

snel en goede service

Albert Thijsstraat 14 c

6471 WX Eygelshoven

045 535 22 72

Over NLX International

Bent u op zoek naar de perfecte airconditioner om uw huis te koelen en verwarmen? Ontdek ons uitgebreide assortiment van topmerken airco's voor elke behoefte. Met ons diverse aanbod van toonaangevende merken zoals Daikin, LG, Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Electric, TCL en Xtrend vindt u gegarandeerd de ideale oplossing voor elk seizoen. Laat u inspireren door ons assortiment en geniet het hele jaar door van een aangename temperatuur in huis.