Your service is reliable

I was so happy that you delivered my AC in the next day so satisfied

Snelle bezorging

Snel bezorgd binnen 2 dagen

Snel geleverd, mooi product!

Goede kwaliteit mobiele airco!

PERFECT

alles is vlot verlopen, vlug bediend, artikel goed ingepakt, alles was prima

super sneller en goede service

perfect gelevert

Top, gerne wieder

Sehr schnelle Bearbeitung der Bestellung und gute Abwicklung und Kontaktaufnahme bezüglich der Anlieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Conform website is de condensslang 16mm, het zou beter zijn om de buitendiameter te vermelden,deze bedraagt echter 22mm. Gezien de buitendiameter 21mm is ,is de ruimte in de leidinggoot beperkt.

Vriendelijk en behulpzaam

Online besteld voor afhaling vlot en overzichtelijk Afhalen heel vriendelijk en heel behulpzame mensen

Schnelle Lieferung

Sehr schnelle Lieferung, gerne wieder

Goede en snelle service

Snelle service en met vragen ook goed geholpen !

Goed product super service

Goed product super service

Alles bestens, schnelle Liefrung, korrekte Abwicklung

...

Schnelle Lieferung, sehr nette Kundenservice

Schnelle Lieferung, sehr nette Kundenservice. Empfehlungswert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima website, prettig klantenservice contact en snelle levering. Een tevreden klant dus

Let goed op wat je koopt

Levertijd is redelijk kort en berichtgeving hierover prima. Alleen dat DHL waar ze zaken mee doen…. Dat is dus helemaal verschrikkelijk. Het loont om goed de product omschrijving door te lezen wat er geleverd word. De ene TCL is wel met kabels en leidingen en de ander weer niet. Verder mis ik hardsoldeer spulletjes en koppelingen in het assortiment.

Erg goed!

Multisplit aangeschaft bij NLX, meedere keren gebeld voor info en altijd netjes en vakkundig te woord gestaan. Ook de levering verliep zonder problemen, kortom fijn bedrijf!!

Goeie service en vriendelijke mensen

Zeer vriendelijk personeel die goed kunnen uitleggen tussen de verschillende merken en ook adviseren ze goed welk type het beste in welke ruimte past

Geweldige goede levering

De Airco's zijn op tijd geleverd, de geleverde Airco's waren zeer netjes verpakt en niet beschadigd geleverd. Goed bedrijf NLX

na betaling, is de bestelling snel binnen

Goede ervaring , alleen jammer van de 2 jaar garantie op Daikin airco's terwijl als je bij Daikin zelf besteld 5 jaar garantie op de apparatuur krijgt. Tevens zou het fijner zijn dat installateur klanten gewoon op rekening kunnen bestellen .

Leuke zaak, vriendelijke mensen!

Via internet besteld en zonder problemen afgehaald!

Goede en vriendelijke service.

Zijn goed geholpen door de dame die wij aan de lijn hadden. Vriendelijk en behulpzaam.

Broad variation of AirCo; good quality; easy to navigate web-site, excellent delivery service.

We purchased Daikin Comfora Split Airco - FTXP50N/RXP50. Can recommend this model: quite, nice design, gives out pure quality air. For NLX, comparing to some other web-sites, we found it as most easy to navigate. A lot of payment options; delivery from NL to BE within 3 days. Thank You.

Correct en snel

Geen overbodige informatie maar direct vinden wat je nodig hebt.

Duidelijkheid bij het invullen van de benodigde onderdelen via de website Goede omschrijving Zeer snelle levering Goede degelijke verpakking samengepakt op een pallet

Scherp en snel geleverd

bestellen en ontvangen als erg fijn ervaren, duidelijke communicatie als en levering vertraagd of niet voorradig is

Albert Thijsstraat 14 c

6471 WX Eygelshoven

045 535 22 72

Over NLX International

Bent u op zoek naar de perfecte airconditioner om uw huis te koelen en verwarmen? Ontdek ons uitgebreide assortiment van topmerken airco's voor elke behoefte. Met ons diverse aanbod van toonaangevende merken zoals Daikin, LG, Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Electric, TCL en Xtrend vindt u gegarandeerd de ideale oplossing voor elk seizoen. Laat u inspireren door ons assortiment en geniet het hele jaar door van een aangename temperatuur in huis.