Goed bedrijf met ruime voorraad

Bijna altijd alles op voorraad. Snel geleverd. Palletkosten van €35,00 is iets minder als je vaker losse bestellingen doet. verder top bedrijf met nette website.

Duidelijk snel netjes

Duidelijk snel en netjes

Goeie service

Snel geleverd wat is besteld

Top advies en snelle levering. Moeten misschien iets doen aan STEK- nummer want dat weet je pas als de man langskomt voor het vacuüm eren. Ik zal het via de mail nog laten weten .

Snel en netjes

Snel en netjes

Fijne mensen ,goede service en leveringen

Bestellen ontvangen en mooie prijs

Zeer vriendelijke klantenservice

Als mijn airco op tijd binnenkomt wordt het helemaal fantastisch

Goed!

Duidelijke site en aircopakket kon ik hier het goedkoopste verkrijgen.

Prima site komen afspraken na.

Niet zo fijn.

Bij de advertentie kabelgoot 2 m staat in de kleine lettertjes dat ze maar 1 m lang zijn als je geen airco bij koopt. Daar kan niemand iets mee doen dan. Graag andere leverancier zoeken dat langere paketten vervoert.

Snel en goed bedrijf!

Wat een snelle verzending

Uitstekende communicatie met de klant

Na dat ik een bestelling had gedaan , belde NLX mij op of ik wel alles had besteld, omdat de bestelling niet compleet was vanwege lever tijd die voor mij ongunstig was , maar ze vertelde mij dat het product net weer op voorraad was gekomen en zodoende ik de bestelling achteraf toch kompleet kon maken. Een verdiende 10 voor de service.

Levering zoals beloofd

Warmtepompboiler snel en netjes geleverd

Bij vragen altijd een duidelijk antwoord

Goede ervaring. Goed en duidelijk geholpen met antwoorden.

Bevredigend

Zeer snel (<24uur) geleverd. Netjes verpakt op pallet en compleet.

Snel

Nette en snelle levering. Goed geïnformeerd.

nieuwe daikin met foutje

de installateur heeft een slechte draad geconstateerd op de 3/8 aansluiting en moest solderen dat geeft natuurlijk geen vertrouwen

Geweldig en snel

Geweldige service, en nog betere prijs kwaliteit verhouding.

Met vragen kun je altijd bellen, en wordt altijd te woord gestaan. Geen keuze menu's, of ellen lange wachttijden. Niks of weinig is teveel gevraagd, zelfs bij het inladen hoef je niks te doen(maar help toch zelf altijd mee). Koffie en wat kleins staan ook altijd klaar. 5 voor 18.00 bellen wordt er toch opgenomen, en als je te laat bent met wat ophalen wachten ze gewoon nog even op je...

Schnelle Lieferung. Alles bestens

Alles online und ohne Probleme. Die Anlage funktioniert einwandfrei.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top airco's, goed bedrijf

Goede kwaliteit producten, snelle verzending en prima prijsjes

Was lastig uit te zoeken wat we nodig hadden maar uit uiteindelijk gelukt

We hadden problemen met de iDeal link hij sloot steeds de site dus moesten we alles op Nieuw bestellen

Albert Thijsstraat 14 c

6471 WX Eygelshoven

045 535 22 72

Over NLX International

Bent u op zoek naar de perfecte airconditioner om uw huis te koelen en verwarmen? Ontdek ons uitgebreide assortiment van topmerken airco's voor elke behoefte. Met ons diverse aanbod van toonaangevende merken zoals Daikin, LG, Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Electric, TCL en Xtrend vindt u gegarandeerd de ideale oplossing voor elk seizoen. Laat u inspireren door ons assortiment en geniet het hele jaar door van een aangename temperatuur in huis.