Service zoals het hoort te zijn.

Duidelijke uitleg en goede aanbevelingen tussen een lastige keuze die de klant heeft. Vriendelijk en vakkundig advies. Met andere woorden; een top bedrijf.

correct

goede prijs/kwaliteit

Topie

Super en op tijd

Vlotte bestelling en levering

Zeer mooi produkt, geleverd zoals afgesproken . Goede ervaring

Goede service en prijs is top

De vorige levering ging snel en netjes op een pallet. Beloofd wat er op de website staatzz dus een partij die goed te vertrouwen is. thx!! Groet Wilko

Apparatuur ziet er goed uit en netjes geleverd

Snel geleverd,op pallet,goed verpakt

Snel en duidelijk antwoord gekregen

Vraag gesteld over een bepaald merk airco.Duidelijk en uitgebreid antwoord teruggekregen.

Correct en snel geleverd

Mijn vraag voor te wisselen omdat ik andere leidingen al gelegd had snel opgelost

Goede hulp bij het opvragen van informatie

Bij het bestellen van een airco heb ik verschillende keren om informatie gevraagd per mail. De mails werden altijd heel snel beantwoord zodat ik een juiste bestelling kon doen van een airco.

TOP

Vroeger was de firma reynselec is nu veranderd in een bv of srl mijn ervaring is altij top geweest zeer goede service alleen de transport laat een beetje de wensen over soms laat hij de stukken af zonder ons te verwittigen anders NLX VOOR ON TOP

Top bedrijf !

Je besteld in de avond en de volgende ochtend staat alles klaar voor verzending. 1 dag later in huis ! Zo hoort het, nogmaals top bedrijf ! Fijn ook om via mail op de hoogte te blijven van de status bestelling. Tip, hou de prijzen scherp natuurlijk !!

Snelle levering en je op je eigen lengte besteld

Alle maten en lengtes van airco leidingen beschikbaar. Geen geklooi met een net te korte of veel te lang airco leiding. Top

Snel en Mooie prijs

Snel met leveren en duidelijk. Scherp geprijst en de site is overzichtelijk.

Alles is perfect geleverd, niets op aan te merken.

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden

Helemaal goed!

Slechtste keuze ooit om snel duur materiaal te ontvangen

Ik bestel mijn duur materiaal zondag in de hoop het ten laatste woensdag te ontvangen. Helaas werkt deze firma met de hopeloze DPD als transportfirma. Ondanks melding neerzetting wordt dit niet gedaan door DPD. Ik meld ook bij NLX dat ik het zelf moet gaan ophalen wat deze firma ook niet respecteert. Conclusie; geen materiaal voor afwerking en kunnen werf niet uivoeren. Dus extra kosten en verlies als gevolg. Nooit meer dus!

Tevreden over de vlotte levering , niet tevreden over de behandeling van het materiaal . .

De verpakking was heel erg beschadigd en kleine beschadiging aan de binnen unit door de vorken van een heftruck of transpallet .

top service !

snel en na tevredenheid geleverd !

Snel geleverd, goede site

snelle levering en zeer vriendelijke man die de spullen heeft gebracht, hij heeft de pallet netjes voor mijn deur neergezet, over een eventuele service kan ik nog niets zeggen , kan de airco pas op de plek zetten als het wat beter weer is, en er een monteur is geweest die de boel in werking zet. Maar voor zover ben ik tevreden.

Snelle levering, werd netjes op de hoogte gehouden over de levertijd, concurrerende prijs

Albert Thijsstraat 14 c

6471 WX Eygelshoven

045 535 22 72

Over NLX International

Bent u op zoek naar de perfecte airconditioner om uw huis te koelen en verwarmen? Ontdek ons uitgebreide assortiment van topmerken airco's voor elke behoefte. Met ons diverse aanbod van toonaangevende merken zoals Daikin, LG, Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Electric, TCL en Xtrend vindt u gegarandeerd de ideale oplossing voor elk seizoen. Laat u inspireren door ons assortiment en geniet het hele jaar door van een aangename temperatuur in huis.