Altijd op tijd snel en goede bereikbare service

Ze zijn altijd snel persoonlijk bereikbaar met goede oplossingen en ontzorging. Favo leverancier in koudetechniek xxx.

Super vlotte bestelling en levering

Duidelijke website , correcte prijzen en vlotte levering

Goede kwaliteit voor een. Goede prijs

Goede kwaliteit voor een. Goede prijs

Heel fijn bedrijf hier ga ik graag terug.

Mensen helpen je heel goed. Altijd vrolijk ze weten waar ze over praten

Bezorging top.

Dinsdag besteld. Donderdag al binnen.. Nu nog even plaatsen.

Werkte het bij alle bedrijven maar zo goed

Super snelle afhandeling

Mooie prijs

Ik heb nog geen ervaring met dit bedrijf maar zo te zien is het een goed bedrijf om spullen te kopen de prijzen zijn zo te zien goed.

Top bedrijf!!

Al mijn airco's in mijn huis komen van dit bedrijf! Prijs kwaliteit gewoon top!! Mijne favoriet is LG en hangt hier ik elke ruimte... Ik raad dit bedrijf zeker aan, het is gewoon bestellen en ophalen aan top prijzen...

Toppers

Algehele ervaring is top

Goed geleverd

Alles ol

professionele online winkelervaring

Ik heb mijn aankoop online gedaan via NLX International en ben zeer tevreden over de ervaring. Het bestelproces was eenvoudig en snel. Mijn bestelling werd vlot en zonder problemen geleverd. De producten waren goed en zorgvuldig verpakt en alles was zoals verwacht. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare en professionele online winkelervaring.

Zeer goede service levering als beschreven

Al derde bestelling bij hen gedaan altijd netjes op tijd geleverd als beschreven tijdens de bestelling

De orders worden snel geleverd

Uitstekend snel en goede communicatie

Prima en super snel geleverd

Werd me aangeraden om hier te bestellen en niet voor niets want binnen 2 dagen alles was alles thuis afgeleverd

Prima levering Daikin is top!

Jammer dat particulieren ook de prijzen kunnen zien, die niet veel afwijken van inkoop prijzen van installateurs! Verder zijn er gewoon goede producten verkrijgbaar!

Goede ervaring

Duidelijke site en snel geleverd

Correct en snel geleverd

Site werkt prima en makkelijk, bestellen idem en opvolging levering is zoals het moet zijn ,zeker voor herhaling vatbaar.

TOP

GOEDE AFSPRAKEN ALLEEN DE LEVERANCIER MAAKT ONS GRASPLIJN STUK EN DE BLOEMPOTTEN OP HET DOMIJN RIJD ER ZO MAAR OVER MIJN VROUW IS HIER CONCIERE EN ZAL KLACHT INDIENEN HET IS NIET DE EERST MAAL

Goede, vriendelijke service en snelle correcte bezorging

Als nieuwe klant werd ik positief verrast door de professionele hulp aan de telefoon want ik had een vraag ivm zelf plaatsen (icm met gecertificeerd bedrijf). Duidelijke website met aanbeveling van de juiste benodigde materialen (no nonsense). Dus tevreden ook over de online informatie. Bedankt NLX, ik ga vandaag mijn eerste airco installeren :) #happy

Reeds het tweede toestel dat we installeren

Heel tevreden

Ik alles super bedankt

Alles loopt goed zoals besteld Tevreden

Duidelijke website en voor een scherpe prijs.

Goede communicatie over de status en levering van de bestelling. Top producten voor een hele scherpe prijs.

Sérieux et rapide

Je n'ai pas encore branché le climatiseur, mais l'entreprise est très sérieuse et très rapide . Je recommande !

Alles in 1x geregeld

Het product dat ik besteld heb is juist geleverd en wel binnen 24 uur, heel netjes verpakt.

Albert Thijsstraat 14 c

6471 WX Eygelshoven

045 535 22 72

Over NLX International

Bent u op zoek naar de perfecte airconditioner om uw huis te koelen en verwarmen? Ontdek ons uitgebreide assortiment van topmerken airco's voor elke behoefte. Met ons diverse aanbod van toonaangevende merken zoals Daikin, LG, Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Electric, TCL en Xtrend vindt u gegarandeerd de ideale oplossing voor elk seizoen. Laat u inspireren door ons assortiment en geniet het hele jaar door van een aangename temperatuur in huis.