Alles hat schnell und gut geklappt

Alles hat schnell und gut geklappt

Betrouwbaar en goede service van levering

Netjes en betrouwbaar kwa levering

Alles zu 100% perfekt!!!

Am Wochenende bestellt und Dienstags geliefert! Es gibt Firmen die haben definitiv mehr als 5-Sterne verdient und NLX International ist eine davon! Vielen herzlichen Dank für den super tollen Service!

Een zeer beknopte handige bedrijf met klantgerichte mensen aan de balie.

Een goed prijs artikelen. Duidelijk omschrijving. Zeer gedreven om mensen helpen. Alles doen te zorgen dat de producten zo snel mogelijk en professioneel wordt geleverd. Mocht het zijn dat iets gebeurd met hun product, zijn klaar om voluit te helpen. Zeer aanrader om je spullen op te halen

Einfach und schnell

So sollte es sein. Bestellt und wahre nach 4 Tage per Spedition erhalten. Nächte Bestellung kommt bestimmt wieder .

Alles verliep super

Van uitleg tot bestellen.

Caravan airco

Snelle levering, topkwaliteit

Top bedrijf

Top bedrijf voor zowel particulier alswel voor bedrijven, altijd vriendelijk, oplossingsgericht en grote voorraad, maw nagenoeg zelden back orders. Ga zo door! Ton Vos 123airco4all

Snel geleverd, mooie airco

Airco op vrijdag besteld, en op maandag was hij al in huis. Mooie airco en inderdaad fluisterstil. Hij koelt prima, en straks in de winter gaat hij ons huis prima verwarmen.

Gerät bestellt aber Defekt

Ich habe lange darüber nachgedacht mir dieses Klimagerät zu kaufen da es ja ganz schön was gekostet hat und zum Schluß doch eins bestellt. Ich hatte mich richtig darauf gefreut und wollte es benutzen für meinen VW Bus T4 und wollte damit in Urlaub fahren. Gerät ist gekommen Anleitung gelesen war zwar in Englisch musste es erst um Schlüsseln Gerät an Strom angeschlossen und es ging leider nix. Mit Firma telefoniert und schlechte Auskunft erhalten, hatte viel Streß das Gerät wieder zurück zu schicken zwecks Reparatur oder schauen warum es nicht geht jetzt überlege ich ob ich nicht wieder mein Geld haben will und es von einer anderen Firma bestelle. Ich warte jetzt auf Rückruf von der Firma wenn sie das Gerät kontrollieren und hoffe auf eine Wieder Gutmachung und sie mir Entgegen kommen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Denken mee en goed service

Snel en vriendelijk contact via mail en telefonisch, scherpe prijzen, denken mee en leveren snel. Prima service dus!

Top Bedrijf.

Perfecte bedrijf.Altijd vriendelijk.2 dames die daar werken zijn Toppers.De prijzen zijn ook heel netjes.

Sehr schön

Die Internetseite ist sehr benutzerfreundlich und einfach zu bestellen! Sehr gute Erfahrung, kann nur weiterempfehlen! )

Ik werd gebeld om een dag af te spreken. Wordt vandaag geleverd

Sehr schnell und ordentlich

An einem Montag hatte ich das Klimaanlagenset bestellt und per Kreditkarte bezahlt. Am folgenden Mittwoch wurde eine sauber verpackte Palette geliefert. Schneller geht es wohl kaum. Top! Leider ist der Fahrer der Spedition nicht so toll: Eine bei mir im Hof stehende Euro-Palette wurde einfach entwendet. "Als Tausch gegen die gelieferte Einwegpalette", sagte der Fahrer. - Das geht gar nicht und ist letztlich als Diebstahl zu betrachten. Als Privatkunde tausche ich keine Paletten; und schon gar nicht teure Euro- gegen Einwegpaletten. Glücklicherweise hatte sich der Fahrer gemeldet, weil ich die Lieferung nicht persönlich entgegennehmen konnte. Sein Gewissen plagte ihn dann wohl doch und ich konnte meine Europalette zwei Tage später wieder in Empfang nehmen. NLX ist top, die Spedition eher fraglich. Es gab auch keine Lieferterminvereinbarung.

Ruime voorraad, goed geholpen

On-line besteld en de volgende dag af kunnen halen. Vriendelijk personeel en goed geholpen.

Top Beratung Top Preis

Sehr schnelle Auskunft, Lieferung Top, leider ohne Vorankündigung

Freundliche Hilfsbereit Preiswert Zuverlässig

Gute Abwicklung

perfekt

bestelling zeer vlug ter beschikking maar tegenslag met de levering die in het engels werd aangekondigd om van s'morgenvroeg tot 18h vrij te zijn. Waarom geen melding van de chauffeur dat het geleverd wordt in de voormiddag of namiddag? en ook waarom geen bericht in de brievenbus dat hij langs is gekomen? Vriendelijke groeten

Echt een mooie cover

Goed en snel

Goed en snel . En was op tijd met het leveren .

Super schnelle Lieferung und kompetente Beratung

Super schnelle Lieferung und kompetente Beratung

Herforagend

Klasse ptodukten

Snelle levering, uitgebreid assortiment, top service

besteld , dag nadien geleverd

mooi assortiment , snelle levering

Albert Thijsstraat 14 c

6471 WX Eygelshoven

045 535 22 72

Over NLX International

Bent u op zoek naar de perfecte airconditioner om uw huis te koelen en verwarmen? Ontdek ons uitgebreide assortiment van topmerken airco's voor elke behoefte. Met ons diverse aanbod van toonaangevende merken zoals Daikin, LG, Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Electric, TCL en Xtrend vindt u gegarandeerd de ideale oplossing voor elk seizoen. Laat u inspireren door ons assortiment en geniet het hele jaar door van een aangename temperatuur in huis.