Top bedrijf

Airco besteld. Later bleek alleen de binnen unit. Na een mailtje en telefoontje was dit al heel snel opgelost en werd de complete airco geleverd. Toen daarna ook nog bleek dat we geen afwerk materiaal hadden werd ook dit snel geregeld en alsnog geleverd. Bezorgingen waren ook erg snel. Hele vriendelijke mensen.

Netjes afgehandeld

Niet afgeleverd door DHL nlx heeft probleem opgelost

prima levering geheel volgens verwachting

probleemloze levering

goede snelle service

De bestelling goed , snel en netjes verpakt geleverd in afgesproken tijd.

Alles is goed geregeld

Zeer goed!!

Ik heb achter gezien niks gekocht, maar de klantenservice is top!!!

Alles gut gelaufen, Ware wurde von mir abgeholt.

Ware wurde über das Internet bestellt und von mir abgeholt. Preis ist gut. Mitarbeiter hat mir alles in den Kofferraum gepackt. Sehr zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De levering had vertraging omdat dhl het pakket niet leverde. NLX heeft dit netjes opgepakt.

Sehr schnell und Gut

Schnelle Lieferung, immer wieder gern

Alles volgens boekjes

Alles is gegaan zoals afgesproken helemaal niets op aan te merken perfect

Leuke mensen en goede service

Ik ben al lang klant en kom hier elke x weer terug. De service en klantvriendelijk is super goed. Ik kan iedereen hún aanraden.

Vlotte bediening en ruim gesorteerd

Duidelijke informatie en goede prijsstelling

Snelle levering, betrouwbare leverancier

Snelle en makkelijke manier van bestellen, goede verpakking van de spullen , goede kwaliteit spullen . Leuke prijzen

Zondag bestellen, dinsdag netjes bezorgd. En dat voor een airco met die warme dagen

Duidelijke website en goede producten

Goed en duidelijk

Schnelle Lieferung und super Verpackt

Die Ware wie bestellt und die Lieferung unerwartet schnell.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duidelijke uitleg, snel geholpen en goede nazorg

Advies en aanschaf van een Daikin split unit was prettig en vragen achteraf werden snel en naar behoren telefonisch beantwoord! Absolute aanrader!

Snel en correct afgehandels

Zuverlässige Firma, hat auf Anfrage sofort reagiert.

Habe eine LG Klima Splittanlage bestellt, zusätzliche Kabel war nicht dabei. Auf Anruf hat Firma sofort Kabel nachgeschickt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en goed verpakt

Airco’s zijn snel geleverd, duidelijk mail en alle spullen keurig verpakt. Proberen nog wel telefonisch contact te leggen ivm een afdekkapje die we nog misse. maar krijgen jullie niet te pakken. Verder zeer tevreden.

Schnelle und zuverlässige Lieferung

s.o.

Netjes en snel geleverd

Alles snel en netjes geleverd Beantwoorden je vragen ook goed

Alles netjes geleverd. Niets vergeten.

Bestellingen was volledig, niks ontbrak.

Snelle levering en alles aanwezig.

Bestelling werd snel geleverd en was compleet.

voor de 2de x razendsnelle levering, goede service.

voor de 2de x razendsnelle levering, goede service. ik vind het geweldig, goede zaak, zeker een aanbeveling dit. tot de volgende maar weer.

Albert Thijsstraat 14 c

6471 WX Eygelshoven

045 535 22 72

Over NLX International

Bent u op zoek naar de perfecte airconditioner om uw huis te koelen en verwarmen? Ontdek ons uitgebreide assortiment van topmerken airco's voor elke behoefte. Met ons diverse aanbod van toonaangevende merken zoals Daikin, LG, Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Electric, TCL en Xtrend vindt u gegarandeerd de ideale oplossing voor elk seizoen. Laat u inspireren door ons assortiment en geniet het hele jaar door van een aangename temperatuur in huis.