Ist beste Firma

Beste Firma

Excellente !

Tout simplement excellent ! Le service client a répondu immédiatement, et ce jusque tard dans la soirée, pour régler quelques détails liés à ma commande. Nous n’avons pas encore déballé le colis, en espérant que la qualité du matériel soit à la hauteur de celle du service.

Extrem schnelle Lieferung, super Preis.

Die Ware war in nicht einmal 36h nach Bestellung bei mir vor der Haustür, und das per Spedition. Ich war beeindruckt. Kontakt war auch gut. Man bekommt auch Freitag Abend noch eine Auskunft. Würde wieder dort kaufen, und kann ich uneingeschränkt empfehlen.

Gute Auswahl und schnelle Lieferung

Ich war mit der Auswahl der Produkte und der Lieferung innerhalb kürzester Zeit (1,5 Tagen) sehr zufrieden. Auch der Kontakt mit dem Kundenservice war schnell und unkompliziert.

Snelle service Prijs kwaliteit verhouding is goed

Perfekte unkomplizierte Abwicklung und sehr schneller Lieferung!

Alles Top, ich bestelle sehr gern wieder!

Supperrr goed en snelll geholpen

Had eerst verkeerd besteld maar binnen een dag opgelost supperr

Goede snelle service

Voorafgaand aan de bestelling per mail informatie gevraagd m.b.t. de benodigde materialen t.b.v. installatie. Hierop een keurig bevestigend antwoord gehad waarop de bestelling is geplaatst. Zaterdag besteld, dinsdag ochtend per pallet geleverd. De bestelde producten voldeden aan de verwachting en zijn in de tussentijd geïnstalleerd. Zeker een aanrader, keurige prijs kwaliteit verhouding, goede communicatie en snelle levering.

Parfait

Rien à dire, bien emballé, produit conforme à la description

Lieferung sollte in 4 Tagen erfolgt sein.

Ich warte immer noch auf eine Na hricht von NLX, warum die Klimaanlage nicht ausgeliefert wird. Am 2.bestellt, am 3. Rechnung erhalten und heute am 10.7.noch keine Nachricht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Günstiger Preis, schnelle Lieferung

Gute Auswahl, günstiger Preis, schnelle Lieferung

Alles goed een perfect

Vlotte levering

Voor diverse klanten bestel ik met regelmaat Airco’s, deze zijn meestal binnen een dag of 2 geleverd. Het enige jammere is dat je zakelijk gezien niet op rekening kan kopen, dat maakt het soms lastig omdat je af en toe grotere bedragen moet voorschieten.

Voor airco moet je bij NLX zijn.

Heel gemakkelijk via de webshop een airco met alle toebehoren besteld. Als je de sirco kiest dan kun je gelijk ook de koelmiddel buis er bij kiezen. Zondag besteld en woensdag via postnl op pallet geleverd. Ze proberen binnen een dag te keveren , maar de koerier diensten van tegenwoordig hebben het zeer druk. Al met al , als je een airco of onderdelen voor een airco nodig hebt, kijk dan eerst eens bij Nlx internationaal, want de prijs is zeer goed te noemen.

Bestelling goed ontvangen,

Had een verkeerde bestelling gedaan .geen probleem om het aan te passen. Zeer tevreden

Alles is goed geregeld.

Snelle levering en makkelijke internet site.

Snel en goed!

Alles is goed gegaan

Alles netjes en snel geleverd en tevreden over produkten

Super schnelle Lieferung gerne wieder

Gute Qualität

Top Kommunikation, sehr schnelle Lieferung nach DE

Schon vor der Bestellung super Kommunikation, Fragen wurden sofort beantwortet. Nach Bestellung, sofortige Bestätigung des Auftrages. Lieferzeit von 4 Tagen wurde eingehalten, dafür ein großes Dankeschön. Etwas Kritik hätte ich trotzdem: Man sollte bei Auslieferung nochmal informiert werden, entweder per E-Mail oder im "Status" der Bestellung, wenn man sich registriert hat. Beides ist leider nicht passiert . Eine Nachfrage (nach 4 Tagen) per E-Mail wurde zeitnah beantwortet, dass die Ware bereits an DHL DE übergeben wurde und dass sich DHL bei uns in Kürze melden sollte. Auch das ist nicht geschehen. Das liegt aber nicht an NLX. Dank Anruf guter Nachbarn, konnte die Lieferung zugestellt werden, obwohl wir noch auf Arbeit waren. Auf jeden Fall werden wir nochmals bei NLX bestellen, da zum einen das Preis/Leistungsverhältnis wirklich gut ist, eine sehr schnelle und freundliche Kommunikation und wir noch eine zweite Anlage benötigen! Mit lieben und freundlichen Grüßen Aleksy Kurz

Makkelijke overzichtelijke site. Snelle levering.

Zeer correct

prima service en snel

snel geleverd en snel geplaatst.prima materiaal dat zich vlug laat plaatsen met een duidelijke omschrijving

Albert Thijsstraat 14 c

6471 WX Eygelshoven

045 535 22 72

Over NLX International

Bent u op zoek naar de perfecte airconditioner om uw huis te koelen en verwarmen? Ontdek ons uitgebreide assortiment van topmerken airco's voor elke behoefte. Met ons diverse aanbod van toonaangevende merken zoals Daikin, LG, Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Electric, TCL en Xtrend vindt u gegarandeerd de ideale oplossing voor elk seizoen. Laat u inspireren door ons assortiment en geniet het hele jaar door van een aangename temperatuur in huis.