Super fijne klanten behandeling

Ik bestel regelmatig,de levering optijd en goed,evt na zorg heel fijn ,dus ik ben meer dan te vreden

Goede service & snelle levering

Je word altijd vriendelijk ontvangen en service is top. Niks is te veel en voldoende voorraad van alle materialen. Zeker een aanrader, voor de zzp'er als bedrijf

Snel, goede kwaliteit

Makkelijk bestellen snelle levering groot assortiment.

Hebben alles wat je zoekt op voorraad, toppie

Toppie bedrijf

Super snelle levering

Komen afspraken na Levertijd 1 werkdag en dit is ook zo

Top site en snelle service en levering.

Super snel met leveren! Heel blij mee. Site is ook duidelijk en overzichtelijk.

Perfekt

Alles gut geklappt!!!,

Rundum zufrieden

Alles bestens gelaufen, kaufabwicklung unkompliziert und reibungslos funktioniert. Schnelle Lieferung. Immer wieder gern.

Sehr schnelle Lieferung, top Preis für gute Ware .

Nette kompetente Mitarbeiter. Gute Ware zu fairen Preisen und eine schnelle Lieferung. Top Firma

Ze zijn behulpzaam, hoef niet in de webshop te bestellen.maar ze makeneen rekening

zeer mooie produkten

Vriendelijk en correct personeel/medewerkers.

Zeer goed geholpen bij het samenstellen van de bestelling.

Geweldig goede service

Meerdere keren hier gekocht Goede afspraken en snelle levering

Your service is reliable

I was so happy that you delivered my AC in the next day so satisfied

Snelle bezorging

Snel bezorgd binnen 2 dagen

Snel geleverd, mooi product!

Goede kwaliteit mobiele airco!

PERFECT

alles is vlot verlopen, vlug bediend, artikel goed ingepakt, alles was prima

super sneller en goede service

perfect gelevert

Top, gerne wieder

Sehr schnelle Bearbeitung der Bestellung und gute Abwicklung und Kontaktaufnahme bezüglich der Anlieferung

Conform website is de condensslang 16mm, het zou beter zijn om de buitendiameter te vermelden,deze bedraagt echter 22mm. Gezien de buitendiameter 21mm is ,is de ruimte in de leidinggoot beperkt.

Vriendelijk en behulpzaam

Online besteld voor afhaling vlot en overzichtelijk Afhalen heel vriendelijk en heel behulpzame mensen

Schnelle Lieferung

Sehr schnelle Lieferung, gerne wieder

Goede en snelle service

Snelle service en met vragen ook goed geholpen !

Goed product super service

Goed product super service

Alles bestens, schnelle Liefrung, korrekte Abwicklung

...

Albert Thijsstraat 14 c

6471 WX Eygelshoven

045 535 22 72

Over NLX International

Bent u op zoek naar de perfecte airconditioner om uw huis te koelen en verwarmen? Ontdek ons uitgebreide assortiment van topmerken airco's voor elke behoefte. Met ons diverse aanbod van toonaangevende merken zoals Daikin, LG, Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Electric, TCL en Xtrend vindt u gegarandeerd de ideale oplossing voor elk seizoen. Laat u inspireren door ons assortiment en geniet het hele jaar door van een aangename temperatuur in huis.