Geweldig!

Ik ben ècht ontzettend blij met ThuysVers. Koken is nooit mijn hobby geweest, nu eet ik vijf dagen per week de heerlijke maaltijden van ThuysVers. Daarbij is de bezorging heel goed, aardige mensen en altijd perfect op tijd!

Soms wat flauw van smaak.. Mis salades als bij gerecht.

Lekkere maaltijden goede bezorgservice

De meeste maaltijden vind ik lekker.

Altijd lekkere en gezonde maaltijden

Er wordt goed gecommuniceerd over de bezorging. Maaltijden zijn gezond, gevarieerd maar bovenal erg lekker. Wij zijn fan!

Geweldig!

Ik bestel altijd de koolhydraatarme gerechten en ben zeer tevreden. Alles smaakt heerlijk en zo is mijn dieet heel makkelijk vol te houden. Ook bespaar ik heel kosten

Blij op deze website terecht gekomen te zijn

Ik ben zeer tevreden. Het voelt zeer luxe om de uitgebalanceerde maaltijden te ontvangen. Soms komt de bestelling iets vroeger dan ik op gerekend heb maar dan wordt deze op de plek neergezet die ik aangegeven heb,

Lekker en gezond!Prima service!

Lekker en gezond.Prima service!

Echte lekkere, smaakvolle, verse maaltijden met héél veel groenten!

Heerlijke, ruime porties overigens, met goede smaak en de bezorgers zijn allemaal héél aardig. Nu nog bezorgen in België zou fantastisch zijn!

Lekkere maaltijden.

Soms bij gebrek aan tijd om te koken is het ideaal om de maaltijden van Thuysvers te bestellen.

Gemakkelijk en lekker

Het is heerlijk dat je na een drukke dag niet meer hoeft te koken en toch gezond (koolhydraatarm) kunt eten. Helaas kan ik niet elke week bestellen. Voor iemand met alleen AOW Is dat onbetaalbaar. Dus om de week bestelling is voor mij prima

Makkelijk

Het is makkelijk, de maaltijden zijn vers en smakelijk en staat in een mum van tijd op,tafel.

Tevreden

Ik ben weduwnaar geworden en kan beslist niet koken. Heb inmiddels meerdere aanbieders getest wat naar mijn smaak cq het beste beviel en dat zijn jullie.

Heerlijke gezonde maaltijden zonder er zelf voor in de keuken te staan

Als ik alleen voor mijzelf moet koken, eindig ik meestal met een boterham. Het gemak van Thuysvers is heel fijn, even in de oven en je hebt een smaakvolle én gezonde maaltijd

Lekkere gevarieerde maaltijden

Goede service en kwaliteit eten is goed. Bij ontevredenheid kun je dit melden en wordt dit uitstekend opgelost.

Voor meerdere malen per week iets te prijzig

Heerlijke gezonde verse maaltijden. Nu ziek maar hoop op snel herstel

Fijn zo'n vast punt in de week!

heerlijk dat er zoveel KHA opties zijn

De maaltijden zijn smakelijk en veel keuze, ook in KHA. Het enige nadeel vind ik dat 400gr net te weinig is, 450gr is beter maar niet duurder maken want dan prijs je jezelf uit (mijn)markt. Uitgekookt maakt ook boxen met 4 maaltijden voor een redelijke prijs, misschien voor jullie ook een optie? Verder ook blij met de papieren tassen waar jullie in leveren, beter dan kartonnen dozen!

In weinig tijd een gezonde maaltijd

De maaltijden van ThuysVers smaken lekker en binnen een paar minuten staat het op tafel. Er zijn elke week veel verschillende maaltijden om uit te kiezen. En ook echt gezond: met veel groenten bereid. Het kost wel wat, maar je geeft weer veel minder geld uit aan boodschappen.

Prima maaltijden. Handig toen mijn partner niet thuis was. Ik had wel een beetje moeite met het verwarmen van de gerechten.

Heerlijk en makkelijk

Vaak werk ik tot laat en dan nog koken :( Dat schiet er dan ook vaak bij in. Heerlijke maaltijden met een lekkere smaak. Zo is mijn dieet makkelijker vol te houden en weet ik dat ik gezond eet.

Heerlijk en gezond eten, nooit meer koken

Ik ben al lang klant bij Thuysvers. De maaltijden zijn smaakvol en gezond. Ik hoef niet meer op pad voor de boodschappen en ook niet meer de keuken in (behalve voor het opwarmen). Maar voor mij is het grootste voordeel dat ik gezonde porties eet en niet meer twee keer opschep. Al zou ik dat best willen want de maaltijden zijn altijd smaakvol. Communicatie rondom levering is altijd duidelijk en levering punctueel.

Prima producten

Voor mij als iemand de onregelmatig werk een uitkomst, een ruime kuize uit goede maaltijden. Ik maak er graag gebruik van.

Gemakkelijk om gevarieerd koolhydraatarm te eten

gevarieerd koolhydraatarm eten met weinig moeite

Goed..

Vindt de keuze ‘reuze’ voor ieder wat wils.. Ontzettend fijn dat je wanneer je alleen bent lekker en snel een gezonde maaltijd op tafel hebt staan.

Tijdens de verbouw van de keuken toch supergezond gegeten!

We konden een tijd niet koken vanwege de installatie van een nieuwe keuken en alles wat daarbij kwam kijken. Maar we hebben toch heerlijk gezond gegeten en waren geen tijd kwijt aan koken, waardoor we door konden klussen

0854019580

Over ThuysVers B.V.

Bij ThuysVers maken we kant-en-klare maaltijden vol verse groenten, rechtstreeks van Hollandse bodem. Geen troep, geen poespas. Gewoon goed eten, snel op tafel. Onze visie? Gezond eten beschikbaar maken voor iedereen, zonder in te leveren op smaak of kwaliteit. We koken zoals het hoort: met eerlijke ingrediënten en liefde voor smaak. Hollandse pot of roti, koolhydraatarm of vegetarisch: er is voor een ieder wat wils. Geen tijd of zin om te koken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.