zeer goed

Ik ben zeer tevreden, het eten is voortreffelijk. Ben eerst bij ander thuismaaltijden geweest. Die waren lang niet zo goed en wat hier ook zo fijn is dat er calorieën maaltijden zijn.

Goeie service, bij problemen wordt direct opgepakt. Maaltijden zijn heerlijk. (Af en toe te pittig gekruid voor mij.) en de heerlijke zalm lasagne mis ik! Verder super blij met thuysvers.

Lekker en niet duur.

Al een tijd met veel plezier de maaltijden. Ze zijn gevarieerd en niet te duur.

Is goed

Vind het vaak niet warm als ik het aantal minuten (die wordt aangegeven) de maaltijd uit de magnetron haal. Mijn maaltijd moet warm zijn en niet lauw..

Jullie zijn allemaal even vriendelijk. Altijd op de afgesproken tijd bezorgd. Kortom: fijn bedrijf!

Gezond EN lekker

Omdat het me niet lukt om uitgebreid te koken eet ik 2 tot 4 keer per week een Thuysvers maaltijd. Heel fijn dat er koolhydraat arme maaltijden zijn, die ook nog eens super lekker zijn.

Heerlijke, gevarieerde maaltijden

Heerlijke, gevarieerde maaltijden.

Heel goed!

Echt goed en vers eten! De k&k pakketten in de supermarkt kunnen hier niet aan tippen. Ik bestel wanneer ik een drukke week heb en dan met name de gerechten waarvoor ik veel ingrediënten in huis zou moeten halen (waarvan je dan weer een deel overhoudt), dus die ik zelf minder vaak maak. Zo eet ik toch lekker, vers, geen overvolle borden en gezond. Aanrader dus.

Het is allemaal ontzettend lekker

Het is allemaal lekker maar ik vind de aardappeltjes met schil niet lekker maar dat is natuurlijk persoonlijk

Ik eet gevarieerder en hoef zelf niet te koken

Ben heel blij met de maaltijden van thuysvers. Heel erg lekker, en voor elk wat wils, wat wil je nog meer, ik ben zeer tevreden!!

Erg handig, door een herseninfarct ben ik vlug moe, dus is dit een uitkomst.

Zie boven

Lekkere maaltijden met veel variatie.

De maaltijden zien er niet alleen smakelijk uit ze zijn ook heerlijk van smaak. Ik ben blij met de kleine porties.

Fijn dat jullie er zijn!

Lekker eten zonder te hoeven koken (daar heb ik namelijk een hekel aan...). Veel variatie en keuzemogelijkeden - ook voor wat betreft de ingrediënten.

Koolhydraatarme maaltijd

Afwisselende maaltijden, koolhydraatarm

Makkelijk en lekker

Regelmatig bestellen wij 10 maaltijden van Pieter de verassingsbox, altijd lekker. We nemen de maaltijden mee tijdens het kamperen en vriezen ze in om ze te nuttigen bij drukke dagen. Ook tijdens ziekteperiode was het een uitkomst.

Heerlijk eten

Heerlijke maaltijden. Ik vries ze ook in. Gaat niet bij alle maaltijden maar met de meeste wel.

Heerlijk eten

Ik zo het eten graag voor 17.00 willen hebben maar dat moet ik wel steeds aangegeven

Lekker makkelijk.

De maaltijden zijn erg lekker, je hoeft een keertje niet na te denken over wat de pot schaft en er wordt rekening gehouden met koolhydraat arm eten. Van bestellen tot op tafel is alles prima.

lekker, makkelijk en een goede prijs!

Ik ben nog niet heel lang klant, bestel ook niet wekelijks, maar heerlijk om op een mindere dag niet aan koken te hoeven denken.

0854019580

Over ThuysVers B.V.

Bij ThuysVers maken we kant-en-klare maaltijden vol verse groenten, rechtstreeks van Hollandse bodem. Geen troep, geen poespas. Gewoon goed eten, snel op tafel. Onze visie? Gezond eten beschikbaar maken voor iedereen, zonder in te leveren op smaak of kwaliteit. We koken zoals het hoort: met eerlijke ingrediënten en liefde voor smaak. Hollandse pot of roti, koolhydraatarm of vegetarisch: er is voor een ieder wat wils. Geen tijd of zin om te koken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.