Laden reviews...
16 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de kwaliteit en de verzorgde verpakking. Snelle levering en een prettig bestelproces komen vaak terug in de recensies. Daarnaast wordt vaak de prijs kwaliteit verhouding en het gebruiksgemak genoemd. Over het geheel genomen is de feedback zeer positief, met één opmerking over een bezorgprobleem.
Kwalitatieve producten, goed verpakt voor thyislevering
21 August 2026
Hans
Hamme
Eenvoudig bestellen, prettig contact, snelle levering en tevreden over producten
12 August 2026
Beveelt niet aan
10 August 2026
K
B
Vervanging voor de oncomfortabele originele VW California stoelen. Ben er erg blij mee.
8 August 2026
Raymon
Enschede
Degelijk product dewelke voldoet aan de verwachting.
4 August 2026
Willem
Roosdaal
Artikelen vlot geleverd en goed verpakt.
2 August 2026
Melanie
Udenhout
Na allerlei zaken uitgezocht te hebben, uitgekomen op de tafel Versnellen Compack 6 - campingtable. Dit is een super fijne en makkelijk in elkaar te zetten tafel. Lekker compact in een goed passende hoes. Ook de Lotus Fold-away - opvouwbare wasbak zwart is heel fijn. Wij zijn niet van na elke maaltijd afwassen en dan kan er in deze bak flink wat worden opgeslagen. En ook deze is in te klappen en compact mee te nemen. Snelle bezorging.
31 July 2026
Elmire
Kraggenburg
Positief, snelle levering, product is zoals vermeld op internet.Kwaliteit mooi.
30 July 2026
Joke
Mijdrecht
Wij kochten de Brunner Sangria NG voor onze VW california. Prima stoel, zit beter dan het orgineel. Kleine kanttekening: de gebruiksaanwijzing mag wat duidelijker. Hoe de inklapbeveiliging werkt is er niet uit op te maken nl. Als je het doorhebt... prima stoel.
26 July 2026
John
Groningen
De website was erg duidelijk en overzichtelijk. Het bestellen was dus een fluitje van een cent. Het pakket werd super snel verzonden en bezorgd!
22 July 2026
Rudy
Westerlee
een goede prijs/kwalitijd verhouding.
20 July 2026
sjoerd
leeuwarden
Snelle leveringen
8 July 2026
Luc
Nijlen
Op zondag 28 juni een kampeerwagen besteld. Is op voorraad wordt de volgende dag verstuurd. Mail van GLS ontvangen, pakket wordt bezorgd, naar ik aanneem op 30 juni. Op 30 juni mail van GLS pakket wordt niet vandaag (30 juni) bezorgd vanwege drukte. Mail van GLS ontvangen pakket wordt op 1 juli bezorgd. Heel de dag zitten wachten. Mail van GLS pakket wordt nu op 2 juli bezorgd. WAARDELOOS! Ik spreek Brunner hier op aan want kiezen de bezorger en maken daar afspraken mee.
Beveelt niet aan
1 July 2026
Cornelis
Nieuwerkerk ad IJssel
Op zoek naar een hoog ligbed wat ik al snel vond. Levertijd was wat langer, waardoor ik getipt werd door de medewerkers op een 2e keuze artikel. Na wat mailcontact, wat snel verliep, een super ligbed met nauwelijks zichtbare beschadiging opgestuurd gekregen.
26 April 2026
Jaqueline
Middelburg
Bestelling geplaatst en kreeg snel daarna de factuur. De volgende dag al geleverd. Prima service
29 August 2025
nelleke
schilde
Brunner is een Italiaans familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring. Kwaliteit, design en innovatie zijn terug te zien in alle producten, die door kampeerders in heel Europa worden gebruikt. Brunner.store is de officiële webshop van Brunner producten voor de Benelux. Je koopt dus rechtstreeks bij de bron. In ons magazijn in Nederland zijn bijna alle producten op voorraad. Als je voor 20:00 uur bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. We zijn trots op onze productexperts, die echt alles weten over onze producten en kamperen. Weet je niet zeker wat je moet doen? Onze klantenservice staat klaar om je advies te geven of vragen te beantwoorden. Is er een onverwacht probleem met je aankoop? We lossen het graag voor je op. Je kunt ook gebruik maken van het uitgebreide Europese dealernetwerk van Brunner. Er is dus altijd een oplossing in de buurt, zelfs als je onderweg bent!
De Waal 49
5684 PH Best