Super vriendelijk en behulpzaam!

Snelle, fijne, duidelijke en vooral vriendelijke communicatie. Helpen snel bij vragen en denken met je mee. Super!

Super fijne korrel klont goed en bijna geen uitloop

Ik ben heel tevreden over de Tofu kattenbakkorrels. Goede klonten die niet uit elkaar vallen en weinig uitloop. Eerst lag er veel korrel door het huis als onze Noren op de bak gegaan waren. Dat is een heel groot pluspunt. En omdat hij hele goede klonten vormt moet ik de bak minder vaak helemaal te verschonen

Goede en snelle service

Had de verkeerde kattenbakvulling besteld doordat de verpakkingen van beide kattenbakvullingen op elkaar lijken. Na een berichtje dat ik hierover stuurde is het opgelost.

Superfijne producten!

Tofu kattengrit van Hoopoo isheel fijn om te gebruiken, stoft niet, klontert goed en is zuinig in gebruik. Onze katten verdringen zich bij de drinkfontein, dus maar een 2e besteld! Ook de hoge eetbak voor onze bejaarde Sammy (16) is heel fijn in gebruik.

Super fijn kattenbak vulling. En een nog betere service.

Té duur

Verbruik is hoger dan verwacht,. Dit maakt het gebruik van Tofu kattenbakkorrels té

Praktische kattenbakvulling

Er komen weinig korrels mee met de katten uit de kattenbak. Gaat heel lang mee. Het enige kleine minpunt is dat het aan de zijkant kleeft als de katten helemaal aan de rand plassen.

Fijne kattenbakvulling, minder rommel

Mijn katten zijn niet de makkelijkste, maar ze kunnen goed wennen aan de Tofu vulling. Bedje Donut valt ook erg in de smaak. Handige producten, snelle levering.

Geweldige korrel met weinig uitloop

De korrel vorm hele goede klonten en valt niet uit elkaar. Er blijft weinig korrel aan de poten hangen van onze Noren. Voor de eerste keer ook voor ons nestje kittens gebruikt en bevalt ook goed.

Super klant vriendelijk

De firma is super behulpzaam en de kattenbak vulling is prima!

Erg goed

Tofu katten bak vulling erg goed

uitstekende servies

Mijn ervaring is zeer positief. Goede productkwaliteit, zeer vriendelijk en behulpzaam. personeel Altijd snelle levering. Ik raad het iedereen aan.

Persoonlijk, goede kwaliteit, eerlijk, netjes, kwaliteit, betaalbaar

fijn product

de Hoopo is heel gebruiksvriendelijk, alleen jammer dat het pompje ondanks alle voorschriften die zijn opgevolgd toch stuk was binnen garantie, wel een nieuw ontvangen ondertussen!

Er fijn bedrijf

Wat ik er belangrijk vind is dat als ik vragen heb ook binnen afzienbare tijd antwoorden krijg. Hier zijn de lijntjes erg kort en heb je echt snel antwoord, echt super fijn. En heel vriendelijk in de communicatie. Top bedrijf.

Goed produkt

Klontert goed, bijna niks van uitloop. Met 1 zak doe ik zeker 1,5 week. Ben er verliefd op en m’n katjes ook

Klontert erg goed

Fijn product, katten accepteerden het erg snel

Fantastisch product (kattenbakvulling tofu fine) en een geweldige service!

Kattenbak vulling werk echt goed in onze automatische kattenbak. Blijft mooi schoon en geen nare geuren in huis. Ik vind het ook heel fijn dat het 100% natuurlijk is (de tofu fine) waardoor het in de gft-bak kan en minder belastend is voor het milieu. Service is ook echt bovengemiddeld!

Zeer goed en levering ook zeer snel

Super kattenbakvulling en snelle levering

Ik heb 4 katten en de fijne tofu kattenbakvulling in 1 bak gedaan, van de 5 bakken willen ze allemaal op die bak! De korrel ruikt heel lichtjes naar baby poeder waardoor er geen stank in de afgesloten kleine kattenkamer hangt waar alle bakken staan

Vlotte correspondentie en een super service! I

goede ervaring

Het grit is inderdaad stofvrij en wordt zonder probleem door mijn katten gebruikt. bezorging was erg snel.

Ziet er goed uit!

Mijn 1e bestelling bij Hoopo is naar tevredenheid binnen gekomen. De verpakkingsdoos was wel wat groot waardoor de doos van de leuke globes kapot was en de ballen door de verpakking gingen, omdat de kattenbakvulling zwaar is! Verder hoop ik dat ik net zo enthousiast van de kattenbakvulling zal zijn als mijn cattery eigenaar.

Fijne betrouwbare webwinkel met goede kwaliteit!

We bestellen vaker bij Hoopo voor onze cattery, zowel de kattenbakproducten als mandjes en voerbakjes e.d. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en het contact met de service afdeling is uitstekend. Helaas gebeurt het vaker dat de bezorgdiensten niet tijdig leveren of niet correct leveren en altijd is Hoopo dan direct bereikbaar en lost problemen snel en adequaat op. Wij zijn fan!

Stieltjesstraat 108

3071JX Rotterdam

Over Hoopo

Bij Hoopo® draait alles om het creëren van gelukkige momenten – voor katten én hun baasjes. Wij geloven dat het leven met een kat niet alleen comfortabel en zorgeloos moet zijn, maar ook stijlvol en vol plezier. Daarom ontwerpen we producten die passen in jouw interieur én aansluiten bij het natuurlijke gedrag van katten.