Super fijne korrels van Hoopo!

Ben heel blij met de tofu, geen stank meer! Absoluut de beste die ik ooit gehad heb.

perfecte kattenbakvulling en zonder stof in huis

De perfecte kattenbakvulling en zonder stof en geur in huis! Echt een aanrader!

Goed, beter, best!

Prachtig design en duurzame producten. Buitengewoon goede klantenservice.

Milieuvriendelijk en hygienisch

Op aanraden van een vriendin besloten de Tofu korrels van Hoopo te proberen. Ze bevallen uitstekend. Ik vind het fijn dat ik de korrels door de wc kan spoelen. De hoeveelheid in een zak lijkt op het 1e gezicht weinig, maar je doet er veel langer mee dan met normale korrels dus om die reden betaal je niet eens meer dan bij normale korrels. Het is heel duurzaam en bovendien neemt het de vieze lucht uit de bak ook beter weg dan korrels die ik voorheen gebruikte. Ik raad dit product dus zeker aan.

Fantastische service

Snelle reacties op vragen etc. Problemen heel snel opgelost. Kortom een aanrader met goede producten en voorlichting.

Prachtig product

Ik heb heb de Dome nu een tijdje staan en vind het een toevoeging van m'n interieur. Taika is er ook blij mee, ze ging er eigenlijk geljk in. Bezorging was snel

Geweldige klantenservice!

Wat een topservice heeft Hoopo! Ik werd snel, vriendelijk en correct geholpen! Producten ook absoluut fan van, de Tofu Kattenbakvulling is echt super!

Geweldige Tofu Kattenbakvulling!

Al 20 jaar katten en nu eindelijk de perfecte kattenbakvulling gevonden! En mijn kat getrakteerd op de Donut katoenbed, daar ligt ze nu dus altijd op!

Top catlitter

Zeer tevreden met dit product. Mijn Siamees trouwens ook!

Product nooit ontvangen

Kut, wel betaald, maar nooit producten ontvangen!!!

Dit levering werkt niet zo goed tegen geur en klontvorming

Dit levering werkt niet zo goed tegen geur en klontvorming.

Hele fijne kleedjes voor katten

We hebben de flip en de tri kleedjes en de 4 katten liggen er super graag op! Ook de roze eetbakjes eten ze dagelijks uit, ik realiseer me nu dat we echt fan zijn van dit merk!

Zuinig in gebruik, geen rommel op de grond.

Super fijne kattenbakvulling, geen geurtjes, zuinig in gebruik en vooral belangrijk, de grond ligt niet vol met steentjes.

TOFU grit

Wat een fijne ervaring heb ik gehad met Hoopo. En dan met name Marcus. Waarschijnlijk heb ik een fout gemaakt met mijn bestelling wat resulteerde in ons mail en telefooncontact. Marcus heeft me ondanks mijn fout ruimschoots gecompenseerd wat hij niet had hoeven doen. Ik ben dankbaar dat er nog "goei volk" in deze harde wereld bestaan. Gr, loes

Super fijn kattengrit en goede service

Wij hebben Hoopo nu een tijdje in gebruik voor onze Noorse Boskatten. We zijn erg tevreden over het product. Super zuinig in gebruik en weinig tot geen uitloop. Onlangs was er een pakket van ons zoek geraakt, en binnen enkele dagen werd al een nieuwe zending geleverd. Super goede en snelle service! Ook de communicatie is erg fijn.

Ga het product proberen

Nog geen ervaring met jullie kattrnbak vullen maar ga het proberen hoe het bevalt hoor jullie later wel groetjes van meike

Zeker aan te raden!

Als trotse kattenbaasjes van twee bijzondere dames zijn we altijd op zoek naar producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij ons interieur én het welzijn van onze katten ondersteunen. Hoopo® is wat ons betreft één van de weinige merken die al deze aspecten weet te combineren. Wat we waarderen aan Hoopo®: Strak en stijlvol design Veel kattenproducten zijn functioneel, maar niet mooi. Bij Hoopo® is het design écht een pluspunt. De producten ogen modern en passen perfect in elk interieur zonder op te vallen of storend te zijn – eindelijk geen felgekleurde bakken of manden meer die je liever wegstopt. Doordachte functionaliteit Of het nu gaat om de kattenbak, voerbakken of accessoires: bij alles is nagedacht over gebruiksgemak, hygiëne en comfort – voor kat én mens. De kattenbak is makkelijk schoon te maken, de materialen zijn van goede kwaliteit en het sluit allemaal naadloos aan op onze wensen als kattenbaasjes. Duurzame keuzes Wij proberen bewuste keuzes te maken, en dat Hoopo® inzet op duurzame materialen en milieuvriendelijke producten (zoals de Tofu Fine kattenbakvulling) vinden we een grote plus. Het voelt goed om een merk te steunen dat rekening houdt met de planeet. Kattenvriendelijk getest Onze katten zijn kieskeurig, dus we zien het meteen als een product niet goed in de smaak valt. Maar bij Hoopo® producten merken we dat ze zich op hun gemak voelen. Ze gebruiken de kattenbak graag, eten rustig uit de voerbakken en reageren positief op nieuwe toevoegingen van het merk. Snelle service & duidelijke communicatie Ook de levering verloopt vlot en netjes. De communicatie is vriendelijk, transparant en professioneel – precies zoals je het hoopt. Kortom: Hoopo® is een merk dat met liefde voor katten én oog voor design is ontwikkeld. Wij zijn enorm tevreden en zullen zeker vaker bij hen bestellen. Een aanrader voor iedereen die houdt van stijlvolle, duurzame en functionele kattenproducten! – baasjes van twee diva’s

Mooie producten & Topservice!

Er wordt altijd snel geleverd. Veel producten voor katten zijn vaak opvallend lelijk in huis. De spullen van Hoopo zijn daarentegen praktisch en duurzaam maar ook heel mooi. Toen ik contact opnam met een vraag over een product werd er per ommegaande én heel vriendelijk gereageerd. Daarom vijf sterren!

Topservice

Snelle verzending en hele vriendelijke en attente klantenservice!

Super behulpzaam, snelle service en prachtig materiaal

Super blij met de spullen en de tofu voor de poezen, zij blij,ik blij. Tofu heerlijk geurvrij en je doet er lang mee.

Zeer goede en snelle klantenservice!!

De collectie is super en de service is top

Elk contact wat ik met Hoopo heb is top, Zowel advies als problemen worden top afgehandeld. Ik ben zeer tevreden met Hoopo en mijn katten ook,

Super service!

Super service! Door mijn eigen fout had ik de verkeerde korrels besteld, ze hebben deze gratis laten retourneren en ik heb nieuwe zakken direct opgestuurd gekregen. Daarnaast zijn de korrels super fijn en werken perfect met mijn automatische kattenbak.

Goede service, ze denken met je mee.

Ik vind de service en de producten super

Stieltjesstraat 108

3071JX Rotterdam

Over Hoopo

Bij Hoopo® draait alles om het creëren van gelukkige momenten – voor katten én hun baasjes. Wij geloven dat het leven met een kat niet alleen comfortabel en zorgeloos moet zijn, maar ook stijlvol en vol plezier. Daarom ontwerpen we producten die passen in jouw interieur én aansluiten bij het natuurlijke gedrag van katten.