Minder goed

Wat was ik blij met Hoopo tofu kattenbakvulling. Goed te scheppen, klontert super. Loopt bijna niet uit. Ruikt niet stuift niet! Na een mindere ervaring met de babypoeder variant deze weer besteld. En alle bovenstaande voordelen zijn er nog behalve ..... De geur. Het houdt de geur van urine niet meer vast. De kattenbak ruikt en dat vindt ik heel jammer. Ik weet niet wat er anders is, maar dit is wel een reden voor mij om te gaan zoeken naar een ander merk. Ik kan het nu niet aanbevelen voor een binnen kattenbak. Voor mijn buitenbak voldoet ie wel

Goed maar kan nog beter

Erg tevreden over de Hoopo Fine, de traditionele vind ik persoonlijk de staafjes te lang en dat schept minder fijn uit. Ze zouden niet langer dan een cm moeten zijn. Verder zeer tevreden, geurt niet zo naar als andere Tofu grit, de staafjes lopen wel licht uit maar minder dan ander grit. De Fine variant vind je eigenlijk niet tot nauwelijks iets naast de bak.

Goed product

Goed product, amper uitloop. Prijzig.

Aanrader!

Leuke accessoires voor de katten. Ze waren onmiddellijk enthousiast en het is ook nog een esthetisch mooi binnen het interieur. Service ook super. Onmiddellijk snel geholpen! Nogmaals Aanrader!

Reukloos en stofvrij

Echt perfecte kattenbakvulling. Zuinig in gebruik, geen vieze geurtjes en stofvrij.

Trail met nieuwe kattenbakkorrels TOFU

De korrels zouden veel meer vocht opnemen maar ik vind dat beetje tegenvallen, wel minder rommel naast de kattenbak (fijn)maar ik vind t niet fris ruiken de geur van de plas en de korrels blijft enorm hangen in de bak katten gaan er met soort tegenzin bak op. Denk door de geur van ureum die ik veel sterker ruik dan met houtgeperste korrels. Hoop is best prijzig en ik vond resultaat welke ik verwachte tegenvallen.

Fijne organisatie, klantvriendelijk, mooie producten

Ik mocht de tofu uittesten en was zeker niet ontevreden. De kleine korrel werd wat vergeet ontvangen dan de hagelslag omdat mijn katten gewend waren aan kleine korrels. De medewerkers zijn vriendelijk en verzending gaat rap

Betrouwbaar

Heb al enkele keer besteld bij jullie en ben heel blij met de behandeling van de bestellingen. Steeds geïnformeerd gebleven en duidelijk dat bestelling op komst was.

Snelle levering, heel fijn

Ik vind het kattengrind heel fijn, maar 7 liter is niet genoeg om de bak te vullen. 10 liter zou beter zijn.

Supper

Heb al verschillende vulling geprobeerd maar telkens teleurgesteld omdat het heel veel stof afgeeft.Tot ik bij Hoopo terechtkwam en de hoopo tofu ontdekte. Ik ben zeer tevreden over het product en ook onze poes is er blij mee, ook zeer weinig uitloop en geen stof meer. Ik zal zeker jullie product aanbevelen en weer bij Hoopo bestellen.

Heel fijn, katten blij, baasje blij

Kleine korrels met nauwelijks uitloop in een leuk kleurtje en lekker geurtje. De korrels klonteren heel goed. Het stuift niet en blijft ook heel lang goed, de korreltjes vallen niet snel uit elkaar. De katten gebruiken het graag. Het is zeer gebruiksvriendelijk en ook zuinig in gebruik. Wel wat duurder in aanschaf, maar gaat ook langer mee.

Super fijne korrels van Hoopo!

Ben heel blij met de tofu, geen stank meer! Absoluut de beste die ik ooit gehad heb.

perfecte kattenbakvulling en zonder stof in huis

De perfecte kattenbakvulling en zonder stof en geur in huis! Echt een aanrader!

Goed, beter, best!

Prachtig design en duurzame producten. Buitengewoon goede klantenservice.

Milieuvriendelijk en hygienisch

Op aanraden van een vriendin besloten de Tofu korrels van Hoopo te proberen. Ze bevallen uitstekend. Ik vind het fijn dat ik de korrels door de wc kan spoelen. De hoeveelheid in een zak lijkt op het 1e gezicht weinig, maar je doet er veel langer mee dan met normale korrels dus om die reden betaal je niet eens meer dan bij normale korrels. Het is heel duurzaam en bovendien neemt het de vieze lucht uit de bak ook beter weg dan korrels die ik voorheen gebruikte. Ik raad dit product dus zeker aan.

Fantastische service

Snelle reacties op vragen etc. Problemen heel snel opgelost. Kortom een aanrader met goede producten en voorlichting.

Prachtig product

Ik heb heb de Dome nu een tijdje staan en vind het een toevoeging van m'n interieur. Taika is er ook blij mee, ze ging er eigenlijk geljk in. Bezorging was snel

Geweldige klantenservice!

Wat een topservice heeft Hoopo! Ik werd snel, vriendelijk en correct geholpen! Producten ook absoluut fan van, de Tofu Kattenbakvulling is echt super!

Geweldige Tofu Kattenbakvulling!

Al 20 jaar katten en nu eindelijk de perfecte kattenbakvulling gevonden! En mijn kat getrakteerd op de Donut katoenbed, daar ligt ze nu dus altijd op!

Top catlitter

Zeer tevreden met dit product. Mijn Siamees trouwens ook!

Product nooit ontvangen

Kut, wel betaald, maar nooit producten ontvangen!!!

Dit levering werkt niet zo goed tegen geur en klontvorming

Dit levering werkt niet zo goed tegen geur en klontvorming.

Hele fijne kleedjes voor katten

We hebben de flip en de tri kleedjes en de 4 katten liggen er super graag op! Ook de roze eetbakjes eten ze dagelijks uit, ik realiseer me nu dat we echt fan zijn van dit merk!

Zuinig in gebruik, geen rommel op de grond.

Super fijne kattenbakvulling, geen geurtjes, zuinig in gebruik en vooral belangrijk, de grond ligt niet vol met steentjes.

TOFU grit

Wat een fijne ervaring heb ik gehad met Hoopo. En dan met name Marcus. Waarschijnlijk heb ik een fout gemaakt met mijn bestelling wat resulteerde in ons mail en telefooncontact. Marcus heeft me ondanks mijn fout ruimschoots gecompenseerd wat hij niet had hoeven doen. Ik ben dankbaar dat er nog "goei volk" in deze harde wereld bestaan. Gr, loes

Stieltjesstraat 108

3071JX Rotterdam

Over Hoopo

Bij Hoopo® draait alles om het creëren van gelukkige momenten – voor katten én hun baasjes. Wij geloven dat het leven met een kat niet alleen comfortabel en zorgeloos moet zijn, maar ook stijlvol en vol plezier. Daarom ontwerpen we producten die passen in jouw interieur én aansluiten bij het natuurlijke gedrag van katten.