Aangenaam

Ik testen het 1 op 1 met mijn kater zodat ik kon bekijken hoe het resultaat was op 1 Kat. Vind het aangenaam in gebruik, klontert goed, en neemt de geur ook goed op. Mijn kater maakte geen enkel probleem met de overstap van grind naar hoopo.. Vervolgens zal ik het gaan testen met mijn kittens

De kat speelt en jaagt met beiden kubussen alsof hun leven ervan af hangt.

- Hij krabt zowel aan de binnen- als de buitenkant. - Met een hengel speelt hij als hij binnen de kubus staat buiten de kubus met hoekslagen/uppercuts. - Wanneer hij uitgespeeld is slaapt zowel binnen als buiten de kubus.

een aanrader

Zeer tevreden over het gebruik Jammer dat het vrij duur is om voor 7 kattenbakken te vullen. Voor kittens zal ik zeker nog bestellen

Geen geur bijna niks uitloop em wel zijn zakken te klein zeker voor ons als fokker

Top.top maar zakken veel te klein ook wel duur een goeie korting en groter zakken voor ond ald fokkers 2 zakken per kattenbak en sld je er 11 hebt stasn is 7 liter veel te weinig .. Kunnen jullie gier iets aan doen , hoor deze klachten onder de catteries en ook duur . Geregistreerde catteries beterte kortingen en groeter zakken vsn 30 0f 40 liter. Voor de rest goede tofu

Prima en klantvriendelijk.

Klantvriendelijk, goed contact. Super snelle reactie.

Eerste keer

Ik vond het erg fijn. Geen stof, geen geur, makkelijk te klonteren.

Super fijn

Ik vind het super fijn kattenbakvulling. Lijkt net op hagelslag als je het zo ziet. Is fijn absorberend en je kunt het in het toilet weg spoelen. Een aanrader voor elke kattenbak

Vlotte bestelling en levering.

De bestelling was zeer vlot verlopen, goed op te volgen en snel geleverd. Ideaal dus!

Had het snel Maar was eenmalig probeersel, Beviel onze katten niet, en de baasjes vinden dat er en nare weeïge lucht afkwam nadat de katten hun dingen hadden gedaan op de bak Maar stuift niet was een groot voordeel

Heeft potentie

Producten zien er netjes uit en worden snel geleverd. Wel vind ik ze duur en zijn ze niet helemaal eerlijk over hun product. De kattenbakvulling die ik van ze kocht heeft potentie maar is zeker nog niet zoals ze beweren. Ik ga volgende keer denk ik toch weer andere kopen. Mochten ze ooit hun product verbeteren en/of goedkoper maken dan zal ik het weer overwegen.

Ik Hoop o zo dat onze kat er een Hoop op kan doen

Het bevalt ons prima

Is niet beter dancing huidige Corn, plant op de bodem

Niet aan te raden

Perfect en heel vriendelijk

Kan niet beter zal de kattenbakkorrels uittesten. Supervriendelijk supersnelle verzending. Erg aangenaam om zaken mee te doe topbedrijf

Topproduct

Heel zuinig in verbruik en de kattenbak stinkt niet, ik ben fan!

Tofu Super fantastisch

De poezen in onze cattery verkiezen de tofu boven de andere kattenbak vulling. Dus allen vervangen met tofu. De tofu fijn met babypoeder hebben wij van geur het liefst. In de automatische kattenbakken super fantatsche ervaring.

Baby Powder grit niet meer te krijgen

Na tweemaal de bak te hebben gevuld en onze kittens blij te hebben gemaakt met deze fijne kattenbakvulling, is hij al een tijdje niet meer te krijgen bij Hoopo.eu. We hebben zowel de grove als fijne babypowder geprobeerd en vinden de fijne met iets fijner omdat deze meer klontert. Hopelijk komen ze weer op de markt anders toch maar weer Peewee zoals voor onze andere katten.

Topservice

Zeer snelle, vlotte en constructieve service.

Duurzame artikelen

Goede kwaliteit katten artikelen!!

Minder goed

Wat was ik blij met Hoopo tofu kattenbakvulling. Goed te scheppen, klontert super. Loopt bijna niet uit. Ruikt niet stuift niet! Na een mindere ervaring met de babypoeder variant deze weer besteld. En alle bovenstaande voordelen zijn er nog behalve ..... De geur. Het houdt de geur van urine niet meer vast. De kattenbak ruikt en dat vindt ik heel jammer. Ik weet niet wat er anders is, maar dit is wel een reden voor mij om te gaan zoeken naar een ander merk. Ik kan het nu niet aanbevelen voor een binnen kattenbak. Voor mijn buitenbak voldoet ie wel

Goed maar kan nog beter

Erg tevreden over de Hoopo Fine, de traditionele vind ik persoonlijk de staafjes te lang en dat schept minder fijn uit. Ze zouden niet langer dan een cm moeten zijn. Verder zeer tevreden, geurt niet zo naar als andere Tofu grit, de staafjes lopen wel licht uit maar minder dan ander grit. De Fine variant vind je eigenlijk niet tot nauwelijks iets naast de bak.

Goed product

Goed product, amper uitloop. Prijzig.

Aanrader!

Leuke accessoires voor de katten. Ze waren onmiddellijk enthousiast en het is ook nog een esthetisch mooi binnen het interieur. Service ook super. Onmiddellijk snel geholpen! Nogmaals Aanrader!

Reukloos en stofvrij

Echt perfecte kattenbakvulling. Zuinig in gebruik, geen vieze geurtjes en stofvrij.

Trail met nieuwe kattenbakkorrels TOFU

De korrels zouden veel meer vocht opnemen maar ik vind dat beetje tegenvallen, wel minder rommel naast de kattenbak (fijn)maar ik vind t niet fris ruiken de geur van de plas en de korrels blijft enorm hangen in de bak katten gaan er met soort tegenzin bak op. Denk door de geur van ureum die ik veel sterker ruik dan met houtgeperste korrels. Hoop is best prijzig en ik vond resultaat welke ik verwachte tegenvallen.

Fijne organisatie, klantvriendelijk, mooie producten

Ik mocht de tofu uittesten en was zeker niet ontevreden. De kleine korrel werd wat vergeet ontvangen dan de hagelslag omdat mijn katten gewend waren aan kleine korrels. De medewerkers zijn vriendelijk en verzending gaat rap

Stieltjesstraat 108

3071JX Rotterdam

Over Hoopo

Bij Hoopo® draait alles om het creëren van gelukkige momenten – voor katten én hun baasjes. Wij geloven dat het leven met een kat niet alleen comfortabel en zorgeloos moet zijn, maar ook stijlvol en vol plezier. Daarom ontwerpen we producten die passen in jouw interieur én aansluiten bij het natuurlijke gedrag van katten.