Snel en uitstekende klantenservice

Vandaag een milieusticker voor Duitsland besteld. Bij het bestellen blijkbaar een foutje gemaakt waardoor mijn huisnummer twee keer achter de straatnaam werd opgenomen. Door Reisklaar zelf gezien en meteen gecorrigeerd. Briljant!

Heel vlot verlopen.

Aangename ervaring, vlot verlopen.

Prima geregeld

Keurig op tijd sjapoo

Milieusticker Duitsland binnen 2 dagen netjes geleverd.

Uitstekend!

Goed, super snel en ook nog eens de goedkoopste!!

Snelle levering. Goede kwaliteit

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Snelle verzending

Ik had met 1 dag de sticker in huis. Super snel.

Goed geregeld snelle levering.

Positief

Een woord Netjes!

Gedaan zoals beloofd

Gedan zoals beloofd

Prima snelle levering

Bestellen via internet is makkelijk. De vraag is vaak wanneer het wordt geleverd. Dit keer volgens de planning. Uitstekend gedaan!

Mllleu sticker Duitsland snel geleverd

Super ervaring

Goed geregeld

Snelle service voor goede prijs!

Aanrader,snelle levering en goede prijs!

Snel geregeld

Snel geregeld en goede kwaliteit

goede service

zeer snel

Supersnel en simpel geregeld

...nog ff milieustickers regelen voor de vakantie...een heel gedoe? Niet bij Reisklaar. Voor je het weet liggen ze op je deurmat.

Snel geleverd voor een redelijke prijs

Makkelijk te bestellen, duidelijke site, goede prijs.

Snel en met weinig moeite

De Franse webside is een crime. Je komt er niet doorheen en als je denkt dat je er bent gaat hij op nul. Fijn dat het met Reisklaar.nl ,ondanks dat het iets duurder is , zo goed lukt. dank hiervoor.

Zeer goed en perfect geregeld en goedkoop

Ik ben lid van de ANWB maar daar is hij een stuk duurder

Snel en goed geregeld

Snelle levering voor een super mooie prijs

ik heb goed vignette ontvangen

wij heb goe services mij n vignette komt vroeg bij mijn adres so is beter

Binnen 2 dagen thuis bezorgd via post.

Snelle levering en goede prijs.

Reisklaar Snel en de goedkoopste !

Wij kregen een bekeuring in Krefeld omdat er geen milieu sticker op de voorruit zat. Deze keer dus geen parkeer boete ... maar een boete van EenhonderdennegenentwintigEURO voor een sticker die je niet had geplakt op de voorruit, omdat je niet op de hoogte was...

Eifelstraat 60

8013 RT Zwolle

Over Reisklaar

Bij Reisklaar.nl bestel je eenvoudig producten voor een zorgeloze autoreis binnen Europa, met een focus op milieustickers voor Frankrijk en milieustickers voor Duitsland. Daarnaast delen we waardevolle informatie en reistips voor een goed voorbereide reis door Europa, zodat je altijd goed voorbereid op reis kunt gaan.