Laden reviews...
738 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden consequent snelle levering en een eenvoudig bestelproces. Ook wordt de prijs-kwaliteitverhouding als gunstig genoemd. Betrouwbare service en duidelijke communicatie komen vaak naar voren. De algehele ervaring wordt als positief ervaren.
snelle bezorging van de milieusticker om duitse steden te bezoeken. eenvoudig gemonteerd rechtsondder. ook een video geeft aan waar en hoen te plaatsen. ook de prijs valt reuze mee en is acceptabel.
Fred
Zevenhuizen
Beste Fred,
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en prijs. Hartelijk dank voor je mooie uitgebreide review en de aanbeveling! Veilige kilometers gewenst en graag tot een volgende keer!
Snel en goed geregeld
Bert
Doorwerth
Sticker was snel en op tijd en goedkoop
Frans
's-Hertogenbosch
Beste Frans,
Hartelijk dank voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de snelheid van bezorgen en over de prijs van de sticker. We hopen dat het je goed bevalt! Graag tot een volgende keer.
Team Reisklaar
Snelle levering en juiste prijs
S
Vierhouten
Binnen paar dagen binnen en tegen mooie prijs
23 August 2026
Marcel Mulder
Rotterdam
Beste Marcel,
Goed om te zien dat je de sticker snel hebt ontvangen en dat je tevreden bent over de prijs. Bedankt voor je beoordeling en aanbeveling en graag tot ziens!
Ga zo door!
22 August 2026
Sietske
Ugchelen
De milieu sticker voor Duitsland besteld en snel ontvangen
21 August 2026
Archie
Doetinchem
Beste Archie,
Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn dat je de sticker snel hebt ontvangen. Zo zien we het graag! Veilige kilometers gewenst en wie weet tot een volgende keer!
Team Reisklaar
Milieusticker voor Duitsland makkelijk te bestellen en kwam snel per post. Voordelig geprijsd
21 August 2026
Peter
Deventer
20 August 2026
Jozef Al Sayed
Waalwijk
Beste Jozef,
Goed om te zien dat je zo tevreden bent over onze service. Hartelijk dank voor je mooie review en voor de aanbeveling. Graag tot een volgende keer!
Team Reisklaar
Supersnelle service en goede prijs
20 August 2026
Roelof
Heemskerk
Ik had binnen 48 uur de milieu sticker in huis
Jan
Groenlo
Beste Jan,
Bedankt voor je mooie review en aanbeveling. Heel fijn dat je de sticker zo snel hebt ontvangen. Zo zien we het graag! We zien je graag nog eens terug.
Team Reisklaar
Makkelijke website om te bestellen, zeer snel geleverd.
Arjan
Hasselt
Snelle levering en betaalbaar
brenda
Apeldoorn
Beste Brenda,
Hartelijk dank voor je mooie review! Goed om te lezen dat je erg tevreden bent over onze service en de snelle levering. Graag tot een volgende keer!
Team Reisklaar
Het vignet was zoals we hadden gedacht. Dus helemaal in orde
18 August 2026
Peter
Wolfs
Top service moet hem nog plakken maar dag later binnen
17 August 2026
Hans
Utrecht
Beste Hans,
Wat fijn dat de sticker de volgende dag al bij je bezorgd is! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met onze service en graag tot een volgende keer!
Team Reisklaar
het product was makkelijk te bestellen en werd snel geleverd
17 August 2026
N
Ijlst
Makkelijk bestellen en snel geleverd
16 August 2026
Anne
Borne
Snel en eenvoudig de sticker kunnen regelen en ook nog voor een goede prijs.
Saskia
Breda
Beste Saskia,
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je de bestelprocedure snel en makkelijk vindt en dat je tevreden bent over de prijs. Veilige kilometers gewenst en graag tot een volgende keer.
Wim
Heerlen
Na enig vergelijk was bestellen eenvoudig.
Wim van Paassen
S Gravenzande
Prima en snelle levering
Dick
Odijk
Beste Dick,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en de snelle levering! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en graag tot een volgende keer.
Rob
Eindhoven
ik heb mijn milieustikker hier besteld en werd snel geleverd een leuke bijkomstigheid is dat hij ook nog goedkoop is.
Marco
Rijssen
Katja
Heerlen
Beste Katja,
Bedankt voor je mooie review! Super dat je de sticker snel en in goede staat hebt ontvangen. Zo zien we het natuurlijk graag! Veilige kilometers gewenst.
Eenvoudig te bestellen
13 August 2026
Twan
Aarle-rixtel
Bij Reisklaar.nl bestel je eenvoudig producten voor een zorgeloze autoreis binnen Europa, met een focus op milieustickers voor Frankrijk en milieustickers voor Duitsland. Daarnaast delen we waardevolle informatie en reistips voor een goed voorbereide reis door Europa, zodat je altijd goed voorbereid op reis kunt gaan.
Eifelstraat 60
8013 RT Zwolle