Ik bestelde een sticker voor Duitsland, betaalde, en de sticker kwam binnen, nog niet te spreken over een voordeliger prijs bij Reisklaar.nl Goed Bezig!!

Snelle reactie

Eenvoudig geregeld en snel ontvangen, super tevreden

Snel geregeld en ontvangen!!

Na de bestelling snel de sticker ontvangen

Simpel en gemakkelijk

Paar dingen invullen en klaar.

nog even afwachten

Het voordeel is je hoeft niet zoveel in te vullen als op de Franse side en het downloden van het kentekenbewijs ging een stuk makkelijker. Eerlijk gezegd het is wel iets duurder dan de ANWB side.

Snelle en professionele service

Snelle professionele service.

Snel besteld en snel geleverd

Simpel te bestellen en ook nog snel geleverd

Correct en snel geleverd

Zie boven

Gemakkelijk geregeld, snel de sticker in huis

Online de sticker besteld, zelfde dag een verzendbevestiging en na 2 dagen in huis. Perfect geregeld.

Soepel, snel en makkelijk.

Milieusticker is snel verzonden en komt zelfs met plakinstructie waardoor het een fluitje van een cent is.

Helemaal prima

Duidelijke beschrijving, en makkelijk te bevestigen

Snel, en makkelijk te regelen

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Milieusticker Duitsland goedkoper dan waar dan ook. - s ochtends besteld en einde dag verzonden. Dag erna in de brievenbus. Perfect

Goed geregeld

Ook snel geregeld

Snel service

Zijn goede stickers en goede koop snel bezorgd. En deze week al gebruikt en Duitsland

Snelle afhandeling en duidelijk

Geen rompslomp met van alles invullen. Er wordt direkt werk van gemaakt. Goede service.

Makkelijk en snel

Makelijk te bestellen voor weinig geld en binnen 2 dagen geleverd.

Snel en makkelijk

Goed en makkelijk en snel bezorgd

Snel en accuraat

Snel geregeld

Bestellen-betalen-klaar.

Super. Volgende dag lag de stikker op de mat. Zo kan het dus ook!

We bestelde de milieusticker en zoals geschreven stond was die Mooi op tijd. Dus Snelle levering en goedkoopste

Duidelijkheid en sticker was binnen 2 dagen binnen

Had vernomen dat er een sticker verplicht was in Duitsland en heb even gezocht maar reisklaar.nl had een goede prijs. Wel even gezocht naar de betrouwbaarheid en daarna de sticker besteld. Binnen 2 dagen had ik de sticker en konden we gerust op vakantie. Echt een aanrader

Eifelstraat 60

8013 RT Zwolle

Over Reisklaar

Bij Reisklaar.nl bestel je eenvoudig producten voor een zorgeloze autoreis binnen Europa, met een focus op milieustickers voor Frankrijk en milieustickers voor Duitsland. Daarnaast delen we waardevolle informatie en reistips voor een goed voorbereide reis door Europa, zodat je altijd goed voorbereid op reis kunt gaan.