Super makkelijk bestellen met RDW Super makkelijk betalen Super dat de sticker binnen 2 dagen in huis is.

Besteld en niets ontvangen, uiteindelijk alsnog opgelost

Sticker voor Duitsland besteld met de verwachting dat deze snel geleverd zou gaan worden. Toen dat uitbleef heb ik een keurige reactie gehad over een mogelijke vertraging bij PostNL. Uiteindelijk nooit iets ontvangen en ook geen reactie meer gekregen. Na plaatsing recensie is eea alsnog opgelost.

Opgelost

Uiteindelijk hebben ze het toch opgelost voor ons.

Makkelijk, volgende dag in huis, top

Makkelijk, volgende dag in huis, top

Niets ontvangen, toch gekomen, post.nl doet er soms gewoon langer over

Een Duitsland sticker besteld en betaald op donderdag zou zaterdag binnen zijn. Niets ontvangen. Nu na bijna een week vandaag pas ontvangen. Reisklaar.nl heeft woord gehouden en dat doe ik nu ook. Bij deze de aangepaste review.

Snel en gemakkelijk geregeld

Vooral erg fijn dat je niet zoveel gegevens hoeft in te voeren.

Oplossingsgericht, reuze bedankt

Mijn milieusticker was niet aangekomen, ik heb een mail gestuurd met het verzoek hoe nu verder. Op mijn mail is een keurige reactie gekomen, met excuus en een oplossing om toch weg te kunnen en een gratis nieuwe sticker. Door deze reactie krijgen ze een maximale score.

Top Service

De Duitsland sticker perfect en snel gekregen. Voor de Frankrijk sticker hadden wij een type fout gemaakt. Een mailtje gestuurd en vrijwel direct aangepast. Top service!

De bestelling ging fout bij PostNL maar werd keurig opgelost!

De bestelling ging vlot maar PostNL zag kans om na 10 dagen nog niets te bezorgen. Opnieuw contact met Monique van Reisklaar. Want, eerlijk gezegd, je denkt toch “ben ik er ingestonken en heb ik betaald aan een oplichter die nooit iets opstuurt”. Nou, niet dus!!! Heel vlot en netjes door Monique afgewikkeld, heeft een nieuwe sticker gestuurd en die vandaag ontvangen. Compliment en aan te bevelen.

Fijn en snel geregeld

Bestellen ging heel makkelijk en simpel, en keurig netjes bericht gekregen, levering na drie dagen, maar had ook op zaterdag besteld.

Snel verwerkt en verzonden

Geweldige snelle levering. Zeer zeker om dit bedrijf aan te bevelen. Makkelijk in gebruik en snelle service Echt TOP

Zo kan het dus ook, GEWELDIG!!

Een dag na mijn bestelling was mijn sticker binnen. Na een foutje in mijn postcode wat ik zelf had opgegeven, kreeg ik netjes een e-mail dat ze het voor mij hebben gewijzigd en dat ik niks meer hoefde te doen. Echt een super service!

Aanrader - erg makkelijk aan te vragen en snelle levering

Ik had in het verleden al eens elders besteld, nu met mijn nieuwe auto een nieuwe nodig, supermakkelijk en snel geregeld bij ze.

Eifelstraat 60

8013 RT Zwolle

Over Reisklaar.nl

Bij Reisklaar.nl bestel je eenvoudig producten voor een zorgeloze autoreis binnen Europa, met een focus op milieustickers voor Frankrijk en milieustickers voor Duitsland. Daarnaast delen we waardevolle informatie en reistips voor een goed voorbereide reis door Europa, zodat je altijd goed voorbereid op reis kunt gaan.