Top producten

Goeie producten maar vooral het personeel die heel kundig zijn

• Is dit een review naar aanleiding van een training? Nee

Goede producten en een correct bedrijf

Wij werken als kitbedrijf graag met o.a de Unsisolve Spray welke ideaal is voor zowel het ontvetten van oppervlakken alsook het verwijderen van oude kit restanten bij het vernieuwen van bestaande slechte / oude kitnaden betreft een bedrijf wat correct en betrouwbaar is qua leveringen en goede prijs kwaliteit hanteert J&D kitservice

Toppertjes

Ruime keuze met verstand van zaken

Professionele organisatie, persoonlijk contact

We Connect – en dat merk je meteen! Vanaf het eerste contact voel je dat PremTech echt voor het samenwerken gaat. Persoonlijk, snel met reageren, altijd met humor en enthousiasme. Superfijne samenwerking en precies wat je hoopt van een partner!

Professioneel en flexibel

Ik ben uiterst professioneel te woord gestaan en uitstekend geadviseerd. Daarnaast kon ik direct de benodigde middelen afhalen zodat ik verder kon met mijn werkzaamheden.

• Is dit een review naar aanleiding van een training? Nee

Meedenkend, innovatief, kwalitatief, goede service!

Vanaf de eerste kennismaking een indruk gehad. Ze denken altijd met je mee en zijn zeer behulpzaam. Een goede partner om in je organisatie te hebben.

Geweldige producten

Het zijn geweldige producten

Professioneel en betrouwbaar

Professioneel en betrouwbaar

• Is dit een review naar aanleiding van een training? N.v.t.

Fijn contact en goed afvies

Snelle reacties hulp en adviezen. Optie voor scholing word erg gewaardeerd. Levering netjes verpakt en compleet.

Perfecte service

Goede en duidelijke communicatie. Groot assortiment. Snelle service!

Professioneel en goede service

Perfecte ervaring !!

We werken al jaren met het bedrijf. Het zijn ontzettend lieve mensen en het gaat heel goed. Hun leveren ons altijd goede kwaliteit.

• Is dit een review naar aanleiding van een training? N.v.t.

Top service, goede producten!

Hoef er niet veel meer aan toe te voegen. Gewoon prettig bedrijf met top producten.

Top bedrijf

Geweldige service en de accountmanagers helpen je op een professionele manier. Ze hebben altijd een oplossing, zelfs in extreem lastige situaties.

Gewoon goed spul!

Goede producten en voor elk probleem een oplossing.

gewoon top

Als ik vragen heb worden die direct behandeld, en komt Premtech altijd met een passend advies. De Bestelling is altijd op tijd. kan niet anders zeggen dat wij super tevreden zijn.

• Is dit een review naar aanleiding van een training? Nee

Geweldige organisatie met top producten

PremTech is een innovatieve organisatie met fantastische producten en uitstekende service.

• Is dit een review naar aanleiding van een training? N.v.t.

Goed advies en top producten.

Zeer tevreden over productkennis en de top kwaliteit van hun producten.

Zeer goed!

Uitstekende producten

Super bedrijf… met echt alleen maar top producten! Dus vandaar mijn 5 sterren. Wordt altijd netjes te woord gestaan en ze hebben echt verstand van zaken. Ga zo door heren!!

Daggeldersweg 2

3449 JD Woerden

08 50 09 18 84

Over PremTech

PremTech is dè leverancier en ontwikkelaar op het gebied van van technische onderhouds- en reparatieproducten. Wij bieden met onze producten oplossingen in o.a. de Bouw, Industrie, Rail en Mobiliteit. Verbinden is wat ons drijft. Bij de opzet van ons bedrijf, omgang met en keuze van onze collega’s en vooral in het contact met onze klanten. We zijn heel zuinig op onze klanten en staan voor de kwaliteit van onze producten. Maar het juiste gebruik is net zo belangrijk. We staan daarom naast onze klanten om te adviseren welke producten passen bij welke werkzaamheden. En daar gaan we heel ver in: adviesgesprekken, trainingen en op maat gemaakte producten. Alles om de klant te laten ervaren wat de beste oplossing is voor zijn uitdaging. De klant vertrouwt ons en dat vertrouwen mogen we nooit beschamen.