Het doet wat het moet doen

Scheelt heel veel in kamer met dakraam. Stuk koeler.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Dakraam

Een verrassende ervaring

Moodson, geen idee wat voor een soort bedrijf het is, maar wel een paginagrote advertentie in het regionale dagblad. En met iets waar ik al heel lang naar op zoek ben. Ik heb namelijk kunststof raamkozijnen op de zuid -en westzijde van mijn huis. Niet ideaal voor standaard screens. En belangrijker geen stopkontakten in de buurt. Plakscreens - zoals ik ze noem - is dat wat? Ik denk, neem het risico en koop voor 5 ramen plakscreens. Na een week wordt het geleverd en mijn eerste indruk was wat teleurstellend. De set deed goedkoop aan, maar i.c.m. met de hoekverstevigers (een MUST) een prima set. Makkelijk monteren, plaatsen en weer verwijderen. De stofweving had wat mij betreft wel wat robuuster mogen zijn. Maar wel een verrassend goede zonwering en belangrijker acceptabele warmtewering.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenzijde ramen zuidzijde en westzijde van de woning

Snel en goede werking

Snelle installatie

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? 12-8

Ideaal, voortreffelijk

De garage is nu veel koeler het scheelt maar dan 5 graden

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? deur van de garage

Super, had ik jaren eerder moeten hebben!

Ingenieuze uitvinding, maar, mede door montagefilmpje eenvoudig te bevestigen. Werkt perfect, onze kamer blijft nu heerlijk koel. Top!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Tuindeuren in woonkamer

Het werkt, het huis blijft koeler.

Het is best lastig om de zonwering echt strak op te hangen, je dient veel zorg te besteden aan het opmeten. De verstevigings hoeken zijn aan te raden. Ik heb een warmte beeld foto gemaakt, aan de linkerkant zie je een balk met de kleur en bijbehorende temperaturen. Het bovenlicht van de deur achter de gordijnen geeft het effect zonder scherm, het lange raam eronder heeft Moodson. De rimpels in de gordijnen, die zeker 10cm van de ramen hangen, vertekenen het beeld een beetje maar het verschil is al snel 5 graden! Deze foto leek me nuttiger dan het buiten-aanzicht.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer en deel huiskamer

Schermen passen uitstekend zuignappen houden goed ,goede doorkijk doen hun werk uitstekend want nog nooit zo koel geweest in huis met deze temp. Zeer tevreden.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? kamer slaapkamer kajuit

Snelle levering, kwaliteit en n gemakkelijk te installeren

Goed strak inmeten, via de website bestellen, en snelle adequate levering

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten op de pui van het terras

bestelling, levering en montage alles naar verwachting, allen nalevering hoekverstekingen lukte niet

Zoals in de korte zijn vermeld, lukte het niet om alsnog de hoekversterkingen te bestellen. Ik had die natuurlijk meteen moeten bestellen maar met de mogelijkheid van accessoires te bestellen dacht dat eventueel ook later te kunnen doen. Helaas niet dus. Jammer

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? buiten onder afdek

plaatsingsinstructies duidelijk en plaatsen kan redelijk strak

Hebben nog niet goed kunnen ervaren of hij voldoende zonwerend is.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? bergingdeur achterzijde -westkant

Makkelijke en goed te bevestigen zonwering

De zonwering was makkelijk in elkaar te zetten en te plaatsen. Minpunt vond ik dat de randen eromheen niet helemaal aansluiten op de ramen, terwijl ik het wel precies heb afgemeten tot op de millimeter. Bij alle randen zou ik er eigenlijk een halve centimeter erbij willen hebben om het volledig af te sluiten. Je kunt van binnen naar buiten er goed doorheen kijken, andersom nauwelijks, en dat is prima. De zon wordt tegengehouden maar het is niet zo dat het de volledige zon tegenhoudt. Het is wel zonwerender dan alleen een hor.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? achterdeuren

Zeer klantvriendelijk!

Zeer goede service.

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Prima product

Helaas iets te krap ingemeten, maar makkelijk te monteren. Ziet er keurig uit en werkt goed op onze Velux ramen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zolder

Mooi materiaal en zeer makkelijk te monteren.

Zeer tevreden over mijn aankoop. Met behulp van de handleiding op Youtube zeer snel gemonteerd. Met de huidige temperaturen is het aanzienlijk minder warm in huis.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Ramen aan de balkonzijde, zuid/oost kant

Snelle levering Voor een zijraam aan de buitenkant hebben we een antrsiet doek geplaatst.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? onder overkapping

Goede zonwering

Door de nieuwe zonwering op de ramen in de garagedeuren blijft het in de garage koeler. De ontbrekende zwarte ringen werden direct nagestuurd. De antraciet kleur valt nauwelijks op.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Aan de buitenkant van het raam

Gemakkelijk aanbrengen op de ramen. Fijne bescherming tegen de zon, scheelt wel een paar graden. Je kunt wel naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen heel fijn. We zijn er blij mee. Bij die 2 lange ramen had ik eigenlijk verwacht dat er 8 in plaats van 6 zuignappen waren i.v.m wind!

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Aan de achterzijde van het huis.

Super handig

Strak op het raam.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten

Superblij!!

Scheelt zoveel warmte binnen! Top!!

• Gekozen kleur Zwart
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer, badkamer,keuken, en kamerraam!

Geweldige oplossing

Snel en netjes geleverd. Makkelijk te installeren. Staat mooi - strak design. Houdt de warmte goed tegen. Prachtige oplossing dus.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Woonkeuken

Prima oplossing

Na jarenlang gehannes met theedoeken, knijpers en veiligheidsspelden is dit een simpele en keurige oplossing voor ons dakraam.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Schuin dakraam op de zon

Moodson, ik kan het aanbevelen.

Nadat ik besteld had, ontving ik twee dagen later de bestelling al. Keurig verpakt, inclusief gebruiksaanwijzing. De screens zijn snel opgehangen (eitje) en met de huidige weersomstandigheden komen ze prima van pas. Ik ben er zeer blij mee!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Werkt effectief

Snelle levering, gemakkelijk te plaatsen

Ontzettend blij met de snelle levering, en het plaatsen ging ook prima. Alles keurig netjes op maat. Enorm mee geholpen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? garage

Goed product.

De bestelling ging vlot en werd netjes geleverd. De hoekstukken vinden wij wat groot, net als de drukdoppen, maar wellicht komt dit door het kleine formaat van ons doek.

• Gekozen kleur Zwart
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Mooi donker

Mooi product dat doet wat ervan verwacht wordt. Simpel te installeren en herbruikbaar. Gewoon goed.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Aan een woning.

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.