Wat een snelle service en goed product, het is de aankoop meer dan waard!

Snel geleverd, makkelijk te monteren en mooi afgewerkt. Beter dan verwacht!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In het trappengat

Makkelijk te plaatsen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Overloop

Keurig geleverd en eenvoudig zelf aan te brengen

Je moet het bevestigingsmateriaal zelf bevestigen, verder is het heel makkelijk.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Serre

We hadden een meetfout gemaakt dit gemeld bij Moodson en vervolgens hebben we de reeds (fout opgemeten) ontvangen shades mogen terugsturen en werd het aankoopbedrag gecrediteerd. We hebben de juiste maat besteld en hebben de nieuwe shades binnen 2 dagen ontvangen. Topservice!!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Woonkamer

snel geleverd

Heb sinds enkele dagen 2 ramen afgedekt met Moodson zonwering. Lijkt uitstekend te werken. Ik ga waarschijnlijk voor nog meer ramen deze zonwering bestellen. Ik heb de kleur zwart genomen omdat deze het effectiefst is; het uitzicht naar buiten is echter nog prima. Ger Bosman, Zwanenburg

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? buiten

Doet wat het moet doen :-)

Negen ramen bedekt, ziet er geweldig mooi uit. Wit is mooi gebroken wit. We zijn er blij mee. Laat de hitte maar komen. Eenvoudig in elkaar te zetten.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bovenste verdieping

Praktische zonwering, goede service

Ik heb vorig jaar voor het eerst een zonnedoek bij Moodson gekocht voor een balkondeur, dit is zo goed bevallen: geen gaten in kozijnen, goede materialen en duidelijke uitleg en het was eenvoudig te bevestigen! Daarom dit jaar opnieuw (2) doeken besteld voor een buitendeur en bovenlichtje, we zijn er zeer tevreden mee. Je kunt er prima doorheen kijken, en het houdt de warmte buiten.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? op 2 deuren en een bovenraampje

Laat snel los

De zuignappen laten al na 2 weken los, ondanks goed schoonmaken van de ramen.

• Gekozen kleur Antraciet

Snelle service, makkelijk zelf te bestellen en topproduct. Mega snelle levering.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Ramen

Geweldig product

Makkelijk te bestellen, mooi product, zeer makkelijk te plaatsen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Openslaande deuren slaapkamer

Super fijne communicatie. Snelle levering en gemakkelijk te monteren!!!! In een woord top !!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Achterkant van huis

Prijs/kwaliteit is super

Doek besteld voor de garagedeur, Vanaf website tot levering prima service. Website is goed opgezet, heldere informatie en levering is prima. Ophangen gaat heel gemakkelijk. Het is een mooie afwerking die goed de zon tegen houdt voor een nette prijs.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Garage

Super simpel

Past mooi op mijn raam simpel te monteren Houd goed de warmte buiten

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitendeur

Had een doek besteld, maar is door een fout bij de pakketdienst nooit geleverd. Dit gemeld en vandaag al stond de pakketdienst met een nieuw doek voor de deur. En dat alles in een paar dagen tijd. Bedankt voor de snelle actie. Groet Jeroen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamerraam voorgevel

Goede telefonische toelichting

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Eenvoudige oplossing

Makkelijk te monteren, snelle levering

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenraam keuken

Helemaal goed.

Drie stuks zonwering ontvangen, precies op maat zoals aangegeven en snel geleverd. De zonwering ziet er degelijk uit en past precies (wel goed opmeten natuurlijk). Je kunt er veel beter door naar buiten kijken dan ik had verwacht. De screens zitten vlak op het glas, waardoor ze mooi binnen de glaslatten vallen. Inmiddels de nodige regenbuien en harde wind gehad, ze zitten nog steeds op hun plek. Ik ben erg tevreden!

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? buiten, begane grond.

Rare ervaring.

Het pakket werd snel geleverd.De communicatie is goed.Mijn rare ervaring was dat je van binnen wel naar buiten kan kijken maar van buiten niet naar binnen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keukendeur

Handige en effectieve, snel aan te brengen zonwering

Duidelijke instructies en zeer eenvoudig aan te brengen zonwering voor een redelijke prijs. Nadeel is natuurlijk wel, dat je de zonwering niet kunt ophalen en neerlaten, maar helemaal los moet halen en opbergen. dus niet geschikt om alleen voor te hangen als de zon schijnt en weer weg te halen als het even bewolkt is.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? keuken en slaapkamer

Snel en eenvoudig

Screen voor badkamer raam besteld ,snelle levering en duidelijke beschrijving waarop het zo bevestigd was

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Badkamer

Ziet er goed uit, wel wat prijzig

Makkelijk te installeren, goede kwaliteit. Echter is wel aan de prijs. Voor 1 raam, niet te groot, is het te doen, maar als je een serredak zou willen doen, ben je veel geld kwijt.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In een raam van de bijkeuken

Mooi product en goede service

Verzocht om wat extra ophangmateriaal. Dit werd onmiddellijk kosteloos nagestuurd. Perfecte after sales!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zolderramen Velux

Het gaat

Prijs kwaliteit zeer duur

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Geweldig goed produkt

Makkelijk te monteren en doet waar het voor bedoeld is

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keukendeur

Goede prijs kwaliteit verhouding

Erg eenvoudige montage en werkt perfect

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Aanbouw

Nylonstraat 10

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.