Laden reviews...
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 3.402 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken snelle levering en eenvoudige montage. Veel respondenten melden dat de zonwering warmte buiten houdt en er verzorgd uitziet. Klanten waarderen de betrouwbaarheid van de service en de kwaliteit van het product voor dagelijks gebruik.
We ordered big size to cover on the rooftop of our veranda, which is fully covered by glass. The order came within 1 week. When it’s 35 degrees outside, the veranda can hit up to 50 degrees, even though we left 2 glass doors opened! With the cover on top, it only hits up to 39 degrees. What a game changer. The cover stays well in place even with storm and rain. And it is still 30% see-through, so not fully blocking the sky view. We are happy with the order
Veranda rooftop
18 September 2026
Ha
Eindhoven
Tijdens transport was de verpakking beschadigd. Werd vermeld voor levering en bleek niet van invloed op de inhoud. Achteraf bleken er toch vouwen in een van de screens; niet te zeggen of dat door het transport kwam.
Raam voorkant huis.
17 September 2026
Piet
Veghel
Makkelijk te plaatsen, houdt warmte duidelijk buiten, binnentemperatuur loopt minder ver op.
slaapkamer
Maarten
Almere
Het product voldoet geheel aan mijn verwachting
Waar heb jij je Moodson opgehangen?
Keukenraam, keukendeur en bovenlicht keukendeur
Willem
Putten
Helemaal volgens plan wordt alles op maat gemaakt en geleverd.
Op de dakkapel, en 8 ramen beneden
Martine
Angeren
Was een zwart ringetje kwijt, gebeld en de volgende dag had ik het al in huis. Plus nog een paar reserve setjes. Echt top, heb ook een hele vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad.
14 September 2026
Marijke
Holten
alles goed geregeld en afgewerkt
Boulder
doucheruimte
13 September 2026
Ton
heeswijk dinther
Mijn screen had een mankement, na melding heb ik zonder problemen een nieuw screen gekregen
Aan een achter raam
leon
Zevenbergen
Hele snelle levering. Duidelijke uitleg bij vragen. Gewoon top
Zonnezijde keuken
T
Beek lb
Het is allemaal volgens afspraak geleverd. Helaas had ik een typfout gemaakt, hij is 10 cm. tekort. Dus mijn eigen schuld.
Buitendeur
M.J
Drachten
De screens zijn eenvoudig te bestellen en worden compleet en snel geleverd. Ze zijn een enorme verbetering qua zonwering en het scheelt opmerkelijk veel in de binnen temperatuur.
buiten
10 September 2026
Marc
Gulpen
Snelle levering van goed product.
Boulder
Achterraam.
8 September 2026
Herman
Gennep
Vorig jaar heb ik een Moodson zonwering gekocht. Dit jaar nadat de glazenwasser geweest was en ik aan het einde van het seizoen de zonwering eraf ging halen bleek dat er twee zwarte ringetjes weg waren. Even gebeld en de volgende dag had ik deze en een paar extra reserve al kosteloos ontvangen. Service helemaal top
ja
8 September 2026
F.A.M. Schoot
Gaanderen
Website was duidelijk, bestellen ging makkelijk en bezorging was snel
Mieke
Breda
Voor twee van onze dakramen heb ik verduisteringspanelen besteld maar omdat het een schuim dak is zijn 4 bevestigings punten eigenlijk niet voldoende om het helemaal donker te maken. Het paneel bolt wat naar beneden waardoor er alsnog licht langskomt en onze slaapkamer niet helemaal donker is. Mooi product, maar voor onze toepassing niet helemaal geschikt.
Dakraam
Beveelt niet aan
Marjolein
Sneek
Bestellen van zonwering via website ging gemakkelijk, snelle levering, ziet er netjes uit
Buiten
Yvonne
NOORDWIJK ZH
het bestellen via de website gaat eenvoudig en snelle levering. duidelijke info hoe te monteren/ aan te brengen op de ramen. besef wel, indien de zon niet meer regelmatig schijnt, dat je de zonwering moet binnen halen en opbergen anders komt minder licht in de kamer en zeker, bij grotere oppervlakte, de zonweringen binnen moet opruimen. Wel plaats voor maken/hebben.
ramen woonkamer
Voor buiten.
5 September 2026
GH
Emmeloord
Wat een service!! Ik was maar 1 sluitring kwijt, maar de medewerker stuurde 3 complete setjes. En heel snel geleverd. Hulde, jullie verdienen 5 sterren. Gr. Marijke.
Velux ramen
5 September 2026
Marijke
Holten
Gewoon prima past goed.
Rudi
Almelo
Het doek houdt de zon goed tegen en tevens blokkeert het de inkijk via het raam..
Waar heb jij je Moodson opgehangen?
Buiten op een zijraam van het huis.
Meindert
Oosterwolde fr.
Super tevreden! Snelle service, mooi materiaal, mooie kleur! We hopen voor de ramen boven ook te bestellen.
Bijkeuken raam en deur.
B. A
Marknesse
De zwarte ringetjes blijven niet goed vastzitten, ze vallen er gemakkelijk af, en raken dan zoek. De ringen heb ik vastgelijmd met 1 componentenlijm waardoor het doek makkelijker verwijderbaar is , en de ringetjes dan aan het doek blijven vastzitten. Dus de zwarte ringetjes zijn niet oke.
Achterdeur
Beveelt niet aan
Harry
Oegstgeest
Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.
Nylonstraat 10
8281JX Genemuiden