Laden reviews...
2.257 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken snelle levering en eenvoudige montage. Veel respondenten melden dat de zonwering warmte buiten houdt en er verzorgd uitziet. Klanten waarderen de betrouwbaarheid van de service en de kwaliteit van het product voor dagelijks gebruik.
Voldoet aan de verwachting. Maat, effectiviteit
In de boot
Rosalind
Diepenveen
Snelle levering, juiste spullen. Nog pas geplaatst, effect al goed te merken.
Kelderraam en wc raam
Annelies
Gendt
Vernuftig systeem, die zwarte zonwerende doek. Eenvoudig en snel te monteren. Plexiglas hoekverstevigers zorgen voor een strak eindresultaat ! Prijs vs kwaliteit zeer goed.
Waar heb jij je Moodson opgehangen?
Op het hr++ glas van twee deuren en één vaste ruit aan de west kant van mijn huis. Pal in de zon en de doek blijft strak en het glas wordt minder heet aan de binnenkant.
Simon
Dalfsen
De screens werken goed, het is nu veel koeler op de slaapkamers op de zuidwesten Gemakkelijke bevestiging. Een paar dagen na plaatsing nog wel de knopjes weer aandraaien. Vooral als het 30 graden is Wij zijn dik tevreden en bestellen er nog een paar !
Antraciet
Waar heb jij je Moodson opgehangen?
Slaapkamer ramen en deur, 3 screens vanaf balkon, op de zuidwestkant van ons huis
Marianna
Woudsend
Mijn koel vries installatie staat zo de de zon er de hele dag op schijnt. Omdat hij begon te brommen is dit voor ons de oplossing !
Keukendeur
Loes
Den Haag
Eerst één raam geprobeert, dat gaf zo'n goed resultaat, dat we ook meteen voor de andere twee ramen schermen hebben besteld. Na levering en plaatsing bleef het resultaat ons verrassen, dus nog voor drie amen op het zuiden besteld. Wij hopen op een verrassend effect.
Waar heb jij je Moodson opgehangen?
Aan de binnenzijde van het raam, buiten word het allemaal veel te snel vies.
R.A.
Amsterdam
De hitte komt veel minder binnen waardoor het in huis minder snel opwarmt. Gemakkelijk te bevestigen en het ziet er netjes uit.
Keukendeur en keukenraam
Chantal
Nijmegen
Accuraat en zakelijk, geen overmatige mails. Keurig op tijd geleverd. Is het mogelijk bij witte girdijnff een n om witte drukknopen te leveren. Vooral in de avond dan vallen de gordijnen weg en dan zie HD alleen zwarte knoppen
Waar heb jij je Moodson opgehangen?
Grote dakramen in de huiskamer
Anna
Woerden
Is waar hij voor bedoeld is.Makkeli ophangen
Achterdeur
Maddy
Oud-Vossemeer
Ik ben zeer tevreden. Ik heb 2 doeken inmiddels hangen en het scheelt echt heel veel. En toch nog daglicht binnen en naar buiten kunnen kijken.
Waar heb jij je Moodson opgehangen?
Buitenzijde woonkamer raam en deur
Nienke
Veghel
Toppi
P
Steenbergen
Mooie kleur, is we moesten wel even wennen dat het wel iets donkerder i in de keuken. De screens houden ook best wel veel warmte tegen. Zijn we ook blij mee. Een minpuntje vinden wij dat er geen schoonmaakdoekjes bij de levering zaten. Jammer. Vriendelijke groeten van Johan en Yvon de Visser
keuken buiten
Johan
Spijkenisse
Heb de zwarte versie besteld, omdat er voor de donker grijze een lange wachttijd was. Deze zonwering had ik binnen 10 dagen na bestelling in huis. In doos zat alles heel keurig verpakt. De losse onderdelen in aparte zakken. Bevestiging was echt heel eenvoudig. Na ramen zemen en Moodson Smartclean, hing de zonwering binnen een half uurtje.
Slaapkamer ramen
Leny
Hoogerheide
Heel mooi materiaal, alles keurig verpakt en past super goed. Zeer tevreden over verzending. Top gedaan
Voirdeur
Rita
Rijssen
Het werkt goed. Ze doen wat ze beloven en dat kun je aan de genemuders wel overlaten
Voor het raam
Herman
Olst
Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.
Nylonstraat 10
8281JX Genemuiden