Keurig en vlot geleverd.

Dankzij een duidelijke beschrijving kan het vlot en snel geplaatst worden.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Dakraam

het is niet fijn

toen wij de eerste advertentie lazen, dachten we; dat is fijn, dan kunnen we toch naar buiten kijken, nu met de rolgordijnen zitten we in een afgesloten ruimte.,maar hoe zal het zijn als de zon niet schijnt??? besloten om eerst voor een gedeelte van het totale raamoppervlak, ongeveer eenderde te bestellen. het resultaat; fijn als de zon schijnt en naar als de zon weg is. onze zoon zegt; je had beter eerst staaltjes aan kunnen vragen. we zijn dus niet van plan om voor de andere ramen bij te bestellen ,het is voor ons oude mensen geen doen het er iedere keer op en af te halen. groeten ,leen en ina van der burg.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? woonkamer

Top service. Zeer adequate en vriendelijke service en begeleiding van sde bestelling en snelle levering. Ophangen is een fluitje van een cent

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Zorgvuldig, goede bijsluiter, snel en uitstekende kwaliteit

Snelle reactie, keurig verzorgd met een prima bijsluiter en duidelijke video. Uitstekende kwaliteit. Snel en netjes te monteren

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Kantelraam slaapkamer en onderraam

makkelijk te installeren

Ik heb de zonwering aan de binnenkant van de ramen van mijn dakkapel geïnstalleerd (omdat de buitenkant niet bereikbaar is). Ik heb het idee dat het wat helpt, maar de komende warme dagen zullen duidelijk maken in hoeverre het helpt de kamer in de slaapkamer minder hoog op te laten lopen als 's middags en 's avonds de zon er op staat.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer

moodson beloofd wat ze doen

Mooi product, geleverd vlgs omschrijving. Snel in huis.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? badkamerraam

Uitstekende kwaliteit

Eenvoudig te monteren, voldoet naar volle tevredenheid

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voorraam chalet

Goed materiaal, correct geleverd en een voudig aangebracht.

Toen ik thuis kwam van vakantie was het pakket met zonnendoeken geleverd. Ik heb ze direct gemonteerd, wat erg een voudig was doordat het materiaal precies past en goed gemaakt is van hoge kwaliteit. Dezelfde dag merkten wij het verschil de ruimte bleef veel koeler dan zonder de doeken.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? 6 ramen van een aangebouwde keuken op de begane grond.

Werkt gewoon goed.

Makkelijk te plaatsen en werkt perfect!

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten.

Prima investering geweest.

Vanaf ca. 14.30 uur schijnt de zon tot zonsondergang in mijn huis- en slaapkamer en in de loggia. En omdat ik in de huiskamer diverse boekenkasten heb staan, waarop de zon dan schijnt. Daarom moest ik de gehele middag en gedeelte van de avond mijn overgordijnen dicht laten. Met jullie zonwering kan ik gelukkig de overgordijnen open laten en toch van de zon 'gefilterd' in de kamer laten schijnen. Dus dubbel plezier: zonlicht in de kamers en bescherming.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Huiskamer, slaapkamer en loggia

Maakt het verkoopverhaal waar.

Montage is inderdaad eenvoudig. De dichtheid van het doek is iets minder dan mijn screens, maar in dit geval is dit juist prettiger. Je kunt er dus beter door kijken. Besteld met verstevigingshoeken ( ik neem aan tegen het omkrullen...). Met mijn 3D printer heb ik hiervoor een eigen model gemaakt, welke op mijn volgende bestelling komen. Ook de midden steunen heb ik iets versterkt ( of dit nadelige gevolgen heeft voor de weerstand tegen windbelasting zal de tijd leren).

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Deur

Makkelijk te monteren. Lijkt de zon goed buiten te houden.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer

Duidelijke instructies en makkelijk aan te brengen en het is gelijk veel koeler in de ruimte

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Op een groot dakraam in een plafond

fantastische iutvinding en snelle levering

mooi systeem en snelle levering

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? slaapkamer

Voldoet aan de verwachtingen

Makkelijk op de ruit te bevestigen en functioneel

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Ramen kamer en slaapkamer

Fijne zonwering voor buiten en lichtdoorlatend van binnen.

De beantwoording van mijn vraag duurde wel een beetje lang; maar blij met het product.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zijraam voorkamer

Te laat ontdekt .

Wij hebben 2 grote en 1 klein velux raam Op de Oost kant , met de zon erop altijd erg warm in de kamers . Na de montage ( erg simpel te doen ) Scheelt dit aanmerkelijk , prima oplossing

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Advertentie via internet

Snel en goed

Opmeten duidelijk, levering supersnel, sterke zuignappen. Werking is geweldig. Temperatuur blijft aangenaam binnen en je kan toch naar buiten kijken.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Balkondeuren boven

Ging allemaal vlot

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Onder de veranda

Perfecte oplossing

Helaas is er geen ruimte voor een screen voor mijn keukenraam maar toen ontdekte ik Moodson slimme zonwering met zuignap, heb gelijk besteld en na 2 dagen de doeken al binnen, helaas voor 1 doek verkeerde maat doorgegeven maar werd netjes opgelost Ik ben er blij mee en mijn keuken is nu lekker koel Het doek is eenvoudig te plaatsen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keukenraam

De screens helpen degelijk wel om de hitte buiten te houden

Het halletje en de slaapkamer zijn beduidend minder warm!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Om de warmte buiten te houden

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Woonkamer

Heb de zonweringen aan de binnenkant van de zolderkamer gedaan en ik merk het verschil! Het is veel koeler op de zolderverdieping. Echt super blij mee!

• Gekozen kleur Boulder

Zeer goede kwaliteit en service

De zonneschermen voldoen aan de verwachtingen en zijn makkelijk te bevestigen. Daarnaast is de service achteraf ook uitstekend. Eén scherm was niet goed maar is snel opgelost door een nieuwe te sturen! Ook de snelle levertijd voldoet aan de verwachtingen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Binnenkant

duidelijke beschrijvingen over product

goede en snelle reaties van personeel over produten

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? buiten balkon

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.