Netjes en snel geleverd duidelijke beschrijving erbij

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Ramen

Adres onjuist

Helaas was het huisnummer op het pakket onjuist (had het wel goed ingevuld !!).. Daardoor het pakketje niet bij mij thuis laten bezorgen maar bij een afhaalpunt. Beetje jammer.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Balkondeur

Past goed doet wat het moet doen.

Helemaal goed

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Dakramen

Snelle en correcte levering

De bestelling is correct geleverd en goede service ervaren.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Prima zonwering

Het zijn makkelijk te plaatsen screens. We hebben ze op zolder voor een velux zolderraam en in de bijkeuken waar ze in de zomer op warme zonnige dagen ook aan de buitenkant bevestigd kunnen worden. Echt ideaal.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bijkeuken en zolder

Perfecte zonwering: eenvoudig, effectief en stijlvol!

Ik ben ontzettend tevreden met de zonwering van Moodson met zuignappen! De installatie was verrassend eenvoudig—binnen een paar minuten zat alles stevig op zijn plek, zonder gedoe of gereedschap. Wat me vooral opvalt is hoe goed de zon wordt tegengehouden; het scheelt echt enorm in warmte binnenshuis. Daarnaast blijft de zonwering perfect zitten, zelfs bij wind, en ziet het er ook nog eens netjes en strak uit aan de buitenkant. Ideaal dat je het zo makkelijk kunt verwijderen en opnieuw kunt bevestigen wanneer nodig. Kortom: een super praktische en betaalbare oplossing die precies doet wat het belooft. Absoluut een aanrader voor iedereen die snel en effectief zonwering zoekt!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Achterdeur, Dakkapel en Slaapkamerramen

Heel fijn bedrijf

Erg blij met de screens , het zit strak op de ramen en het helpt tegen de warmte .het werd ook snel bezorgd.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer

Service perfect

Snel binnen gekregen en ziet er mooi uit en makkelijk te maken

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keukenraam

De screens Voldoen aan al mijn verwachtingen. Houdt de warmte buiten. Kan toch naar buiten kijken. Makkelijk aan te brengen. Weer makkelijk af te halen voor de winter. Doorstaan harde wind. Kwaliteit/prijs verhouding is top

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten balkon raam en deur

Van bestelling tot betaling in orde.

Alles prima verlopen, zelfs het monteren.

• Gekozen kleur Zwart
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer en badkamer

Makkelijk met een groots resultaat!

De screens zijn makkelijk en snel te bevestigen. Binnen blijft het heerlijk koel, maar niet te donker. Heel blij met het resultaat .

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de bijkeuken

Super opmaat gesneden past perfekt

Goed product, vlotte levering

Onlangs 4 screens besteld. De screens werden na een paar dagen geleverd, met een installatie-handleiding. Het aanbrengen van de screens is eenvoudig. Uiteraard moeten we nog zien hoe het product zich op de langere termijn houdt, maar daar heb ik wel vertrouwen in.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamerramnen, buitenzijde.

Voldoet aan de verwachting

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Balkonraam

prima, bevalt goed

alleen 2 dagen werd 5+ dagen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? serre buiten

duidelijke handleiding en gemakkelijk te plaatsen

werkt ook goed

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? hoog raam

GOED

ik moet alles nog op hangen dus ik heb er nog geen ervaring mee

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? dak raam

Prima afgeleverd

Tot nu toe prima moet hem nog proberen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Balkon deur

Superfijne zonwering.

Vorig jaar al zonwering voor de keuken gekocht, dat beviel zo goed dat ik het nu ook voor de slaapkamer heb aangeschaft. Behalve snelle levering is de service ook prima. Toen er een (kleinigheidje) niet goed was, was één belletje (vriendelijke medewerker) voldoende om het opgelost te krijgen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keuken en slaapkamer

Bestelling nog niet ontvangen.

?

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Mooi materiaal met zeer duidelijke instructie.

De verpakking was erg groot voor een klein doek. Het was prima te monteren en te bevestigen. Ik had het met een "harde" meetrol gemeten. Een zachte meetrol was beter geweest. Er zit iets ruimte in. Als je het iets ruimer besteld dan kun je de doek altijd bijknippen.

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Badkamer, daar schijnt in de morgen de zon naar binnen. We hebben geen rolluik.

Prima kwaliteit en snel geleverd

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Erker

Goede investering

Binnen 2 dagen werden de zonwering screens geleverd. Een duidelijke handleiding was meegeleverd. Wij hebben gekozen om de zonwering aan de binnenkant te monteren. De afmetingen waren exact passend zoals door ons aangegeven. Een eenvoudige klus om de screens te monteren.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de slaapkamer

Geweldige uitvinding

Had vorig jaar al advertentie gezien in de krant. Dit jaar weer. Direct order geplaatst voor 2 ramen. Zondag besteld. Woensdag middag geplaatst op de ramen. Zeer goed resultaat. Gaan meer ramen doen. Heb foto’s. Kan helaas niet uploaden

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Woonkamer ramen

Nylonstraat 10

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.