Snelle probleemloze levering

Eenvoudige montage en het doek doet, wat ik ervan verwacht

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Meteena levering

Snel en goed

Na de bestelling via internet kregen wij het scherm binnen vier dagen geleverd met alle gevraagde toebehoren. Montage: simpel. Prijs/kwaliteitverhouding: uitstekend. De black friday-korting maakte het extra aantrekkelijk. Net als bij de vorige levering: dik tevreden.

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bijkeuken deur (nu tegen inkijk binnen in de zomer tegen warmte buiten)

ziet er goed uit.

De bijgevoegde montage instructie is onduidelijk. Plaats het "moertje" is op de foto oranje. Hoezo?? Wellicht een idee om de onderdelen eerst op de foto te zetten, dan weet je wat, wat is. De foto's zelf zijn ook onduidelijk. Je hebt een vergrootglas nodig, het contrast is te weinig om goed te zien wat wat is.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Achterdeur

Met doet wat men belooft te doen

Het pakketje was handzaam van formaat. Alle spullen zaten erin. De eenvoudige, kleurrijke handleiding was duidelijk. Het materiaal oogt goed, stevig en duurzaam.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Er werd goed geluisterd naar de vragen die ik had.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Woonkamer

geweldig

Omdat we erg goede ervaring hadden op 1 kamer boven. Nu ook de woonkamer en de slaapkamer gedaan. De woonkamer werkelijk ideaal. Bijkomend voordeel (woon in een ouder huis) is dat het voorraam meteen beter geisoleerd is. Dit scheelt echt veel. Volgend jaar de achterkant ook maar doen. Wil je de zon weren en toch wat licht in huis houden zoek niet verder. Wij hebben de zonwering aan de binnenkant zitten. (extra plus punt isolatie) Wij zijn er erg tevreden over.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? werkamer/slaapkamer en woonkamer

Niet slecht voor de prijs

Gemakkelijk op te zetten.

Uitstekend product

We hebben drie ramen de hele zomer beplakt gehad en dat scheelde heel veel warmte. De service is uitstekend en het feit dat het een NL bedrijf is vind ik ook helemaal top. Zeer grote aanrader om voor niet al teveel geld toch een zonwering te hebben. Vooral op de achterdeur werkte het helemaal top. We hebben het ook al aan meerdere mensen aanbevolen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Achterdeur, raam bijkeuken, schuur raam

Zonwering voldoet aan de verwachtingen

Aanbrengen was een fluitje van een cent

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Ramen buitengevel

Fraai en functioneel

snelle nette levering makkelijk te plaatsen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de erker

Snel en correct geleverd.

Product ziet er goed uit. Plaatsen eenvoudig.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Raam onder balkon.

Prima kwaliteit, doet wat het moet doen en snel geleverd!

Product voldoet volledig aan de verwachtingen. Het houdt de warmte echt buiten. De montage is eenvoudig maar wel goed kijken wat je aan het doen bent. Na gebruik weer goed op te bergen in de dozen waarin het eerder is aangeleverd.

• Gekozen kleur Zwart
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten

helemaal top

zeer tevreden je kan van binnen naar buiten kijken maar niet andersom

Perfect!

Dit blijkt de perfect oplossing voor de garage deur. Ziet er erg mooi uit en werkt perfect. Zeer redelijk geprijsd, vragen over maat en kleur netjes en vriendelijk beantwoord, snel levering en makkelijk te bevestigen !

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Garagedeur naar tuin

Prima product

Eenvoudig maar zeer effectief resultaat wat warmte wering betreft. Daar komt bij dat met de storm afgelopen week de doeken gewoon bleven zitten. Kortom zeer tevreden.

• Gekozen kleur Zwart
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Diverse kozijnen op de zolder en 1e verdieping

Precies wat ik verwacht had.

Het bevalt goed en is precies wat we ervan verwachtten.

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keukendeur en raam.

Heel mooi!

Mooie kwaliteit, heel handig te bevestigen en geen inkijk

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Eetkamer

Mooie zonwering zonder boeren/schroeven en keurig op maat! Snelle levering.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? op zolderkamer

Goede kwaliteit

Duidelijke handleiding, makkelijk te bevestigen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Kantelraam schuur

Goed alternatief

Werkt goed en ziet er mooi uit. Screens konden niet geplaats worden ivm ruimte gebrek. Deze screens met zuignappen is een goed alternatief en ook nog goedkoop.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keukendeur raam

verzending dik in orde

beide schermen zijn ophang klaar gemaakt en als de ramen echt schoon (en dus ook vetvrij) zijn ga ik de zuignappen op die ramen bevestigen; maar dat duurt nog even want ook de zon gaat nu verdwijnen achter gebouwen en bomen;

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? in de serre/tuinkamer

Een gewldig product

De zonwering al enkele weken in gebruik. De werking is geweldig. Het exact waarvoor het ontwikkeld is. Het aanbrengen is een fluitje van en cent, mede door en met behulp van de meegeleverde gebruiksaanwijzing.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Op de keukendeur en het zijpaneel

Het blijft lekker koel binnen

De screens helpen goed om de temperatuur binnen laag te houden. Het kost weinig moeite de screen op te hangen en weer af te halen. Ze blijven goed zitten, ook bij regen en wind. Uiteraard wordt het binnen wel iets donkerder in huis, zelfs met lichtgekleurde screens. Naar buiten kijken is nog steeds goed mogelijk.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? werkkamer

Snelle levering. Deze zonwering ziet er goed uit. Zonsterkte wordt tegengehouden. Voldoende zicht naar buiten; geen inkijk. Zes stuks gekocht. Helaas was er een bij met foutieve afmeting. Na mailcontact stuurde men meteen een nieuwe met de juiste afmeting. Ik ben er erg blij mee.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? slaapkamers

De sun sheet blijft goed zitten op het dakraam,ik ben erg tevreden

Zie boven

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Dakraam

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.