Heel handig maar wel prijzig

Het is wel precies wat ik zocht: zonwering die zonder boren kon worden bevestigd. Maar werkelijk gezegd keek ik er wel van op dat het twee strookjes rubber waren voor 50,00 per stuk. Het is handig, doet wat het moet doen maar oogt minder duur.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Ramen werkkamer

Top bedrijf

Goede meetinstructies. Makkelijk on-line te bestellen en supersnel geleverd. Montage was gemakkelijk. Zowel binnen als buiten gemonteerd met de verstevigingshoeken. Geen inkijk meer naast de voordeur en de warmte-instraling in huis is voelbaar minder zowel bij de binnen- als bij de buiten zonwering. Het materiaal ziet er degelijk uit.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? zijraam bij voordeur

Snel en werkt voortreffelijk

Aan te bevelen bij anderen. Wij hebben andere mogelijkheden al eerder bekeken. Deze advertentie kwam op het juiste moment en geeft voor ons de juiste oplossing. Top!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keuken

Prima, aanrader

De zonwering is snel en makkelijk te plaatsen. De warmte wordt voor een aanzienlijk deel tegengehouden, een duidelijk merkbaar verschil met de situatie zonder de zonwering. Het zicht naar buiten blijft toch voldoende en er komt nog steeds genoeg daglicht binnen. voorlopig (na enkele dagen) zeer tevreden.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? woonkamer, buitenkant

Vlotte service en goede after-sale.

De screens zijn eenvoudig te monteren maar de beschrijving van, en het in elkaar passen van de kleine onderdelen mag iets duidelijker. Er was één basisringetje te weinig geleverd maar dat werd na verzoek netjes een dag later alsnog per post bezorgd.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? oostzijde woning

Makkelijk proces en houd warmte tegen

Bestellen is makkelijk, snelle levering. En montage is goed te doen. Belangrijkste: het houdt de zonwarmte buiten.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Alle ramen waar zon op staat

Makkelijk systeem, en werkt perfect

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Ja

Voldoet geheel aan onze verwachtingen

Gunstige prijs/kwaliteit verhouding, eenvoudig en snel te installeren, snelle levertijd.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Balkondeur slaapkamer

De zonwering doet wat ie moet doen!

Het aanbrengen van de zonwering was eenvoudig. En het bewijs is geleverd: de zonwering houdt de zon van het glas af en de ruimte erachter is beduidend koeler dan voorheen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Raam in schuurdeur

Weinig materiaal voor best wel veel geld

Het geleverde materiaal is echt veel te duur. Stelt niets voor.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zolderraam

perfect

makkelijk te monteren, does the job!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? achterdeur

Negatief

Opmeting voor beglazing die niet verzonken is zoals Velux niet ok!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Schuin velux raam

mooi product en geweldige service

mijn vader heeft meerdere malen contact gehad voor bestelling en is in het geheel zeer tevreden!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? buiten

perfecte oplossing tegen zon op je ramen

mooi produkt, handig bevestigingsysteem, niet duur, vlot geleverd

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? raam balkon

Mooie oplossing , jammer dat de aandraaischroeven in in de kleur van het doek zijn.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voordeur

Prima oplossing voor openslaande deuren

Eenvoudig te monteren, en kleur konden we mooi matchen met de kozijnen. Blijft prima zitten- ook met harde wind en regen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Openslaande deuren

Toppie

Het is een mooi produkt. Zelf opmeten, 2 keer voor de zekerheid, hoekbevestigingen erbij gedaan voor de versteviging, makkelijk vast te zetten en af te halen. En we slapen nu beter en langer, laat minder licht door, dus iets donkerder in de kamer. Een aanrader, voor mensen die dit nog niet kennen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? slaapkamer

Goede kwaliteit, snelle levering

Natuurlijk goed opmeten voor hetgeen je wilt hebben, en na de snelle levering (donderdagavond besteld, maandagmorgen om 0800 uur in huis) daarna alle plezier van een mooi en goede kwaliteit produkt. De laatste eigen installatiehandelingen voor het raamscreen zijn een eitje.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Raam balkondeur

Enige twijfel bij de bestelling maar achteraf een goede keuze

Het was even zoeken naar de juiste bestelwijze en wel of geen hoekversteviging er bij bestellen. Voorheen dekten we een 3-tal ramen af met een laken, handdoek of plaat. Door de advertenties werd ik getriggerd om eens verder te kijken. Zou deze zonwering hetzelfde resultaat kunnen geven? De spullen besteld voor één verticaal (deur-)raam (kleur boulder) en twee dakramen (kleur wit) Het werd binnen een week aan huis afgeleverd en ik heb het dezelfde dag nog gemonteerd. Nu kan ik zeggen dat het prima werkt en geen zorgen meer dat het laken e.d. nat kan regenen. De hoekverstevigingen zijn niet standaard, maar ik zou ze wel aanraden. Lijkt mij dat de hoeken en zijkanten dan minder 'omkrullen'.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Achterdeur en klapdakramen

Mooie zonwering

Simpel te bestellen en makkelijk te bevestigen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Badkamer

Ziet er mooi uit, houdt goed de hitte tegen

Als eerste het belangrijkste: ja, het zonnescherm werkt goed tegen het weren van de warmte die via het glas van de voordeur normaliter binnen kwam. Het proces: Het zelf opmeten en online invullen was geen probleem. Ik kreeg het scherm goed en netjes verpakt. Het scherm had de juiste maat (echt perfect). Het scherm was zeer eenvoudig te installeren. Stappen zijn heel duidelijk omschreven, de plaatjes die bij de stappen vermeldt staan, maken dat een kind het zou kunnen. En direct was er het gewenste resultaat, geen brandende zon meer via de voordeur de hal in. Stuk minder opwarming van de woning. Top. Daarnaast ziet het er ook strak uit (de plooi/golf) die te zien is op de foto, begint al minder te worden, maar stoort niet. Daarbij denk ik dat die morgen al verdwenen is, moet zich even zetten. Benieuwd hoe zich dit de komende dagen zal houden. Maar voor nu: helemaal blij mee. Suggestie: de ‘schroefdopjes’ misschien ook in de kleur van het scherm? Zijn nu doorzichtig en dat is zeker niet slecht, maar als er keuze in kleur hierin zou zijn, zou het helemaal top zijn.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voordeur

Geweldig hadden we jaren eerder moeten hebben

Twijfelde over kleur keuze. We kregen keurig staaltjes toegestuurd

Topproduct!

Eenvoudige montage zonder boren of schroeven. Duidelijke montage-instructies. Degelijke materialen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Rondom de voordeur

Prima product

Makkelijk te monteren. Snel geleverd. Voldoet prima

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Klein raampje

Goed spul snel geleverd prima kwaliteit

Scheelt enorm voor de binnen temperatuur

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Ramen gevel zonzijde

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.