correcte levering

Onze bestelling is goed en snel geleverd. De screens doen hun werk goed en het ziet mooi uit. Tip: Het zou nog mooier zijn als de doorzichtige dopjes in antraciet kleur zouden zijn.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? ramen naast voordeur

Makkelijk aan te brengen, filtert zonlicht

Heel makkelijk aan te brengen , wij hebben de antraciet voor buiten bevestiging. Laat wel zonlicht door, had wel meer dichtheid van het doek verwacht.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voorraam

Fantastisch precies wat voorspeld was

De maten goed doorgegeven, dan komt er een zeer goed produkt wij zijn heel blij met het geleverd product, en ook de hoekversteviging werkt perfect. Bedankt niks te veel beloofd

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de hobbykamer waar bijna de hele dag de zon op staat

mooi produkt

na een slordigheid mijnerzijds bij invulling maat, werd na mijn omgaande correctie deze ook direkt aangepast. vlotte levering, netjes verpakt en duidelijke handleiding. eenvoudig te monteren.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? op slaapkamer ramen

fijne uitleg makkelijk op te hangen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? dakraam

Snel en eenvoudig te monteren!

Prettig dat zonwering zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. geen probleem om te laten hangen, kan door de (witte) zonwering nog steeds goed naar buiten kijken en de binnenuimte blijft daardoor ook prettig om in te verblijven/werken

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten (kantoorramen)

Alles klopt als een bus

Goed product

. ....

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Was heel makkelijk op hangen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten voor de raam

netjes op tijd geleverd en goede kwaliteit voor een goede prijs.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? buitendeur

Prima zonwering

Snelle verzending, duidelijke instructie en prima screens

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? in de werkkamer

blij mee

enkele dagen geleden derde screen bevestigd op kozijn van draai/kiepraam. na verschillende regenbuien en windkracht drie nog steeds op zijn plaats. blij mee ,want nu kan screen tevens dienst doen als hor nu wachten op nieuwe zomerse dagen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? slaapkamerraam

staat prachtig

simpel en eenvoudig aan te brengen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? naast voordeur

makkelijk te monteren

werkt prima.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? voordeur en zijraam.

correct en geheel conform advertentie informatie

snelle levering na 3 werkdagen er miste één basisring. na ons telefoontje direct nagezonden Attent en vriendelijk

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? slaapkamer (zuidzijde)

Een aanrader

Het bestelproces verliep uitstekend. Een vooraf gestelde vraag werd snel beantwoord. De bevestiging ging na het zien van de video perfekt Het screen voldoet helemaal aan de verwachtingen. We zijn er heel blij mee.

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voor een flink schuin dakraam.

Geweldige aankoop.

In een woord super. Eenvoudig te installeren. Werkt goed en voorkomt dat het erg warm wordt.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voor en achterdeur

Fantastische functionaliteit voor een lage prijs

Onze slaapkamer ligt de hele dag in de zon, en is nu duidelijk koeler

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkame

Duidelijke beschrijving

Snel geleverd. Als het bevalt gaan we opdracht uitbreiden.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Balkondeuren

Een aankoop om te proberen of de ronkende advertenties het ook waarmaken

Snel besteld, snel geleverd (in een week), goed verpakt, duidelijke handleiding en video, vrij eenvoudig te monteren. Helaas niet goed opgemeten waardoor er een kier van een halve cm aan de zijkant zit (eigen schuld: waarschuwing was gegeven). Nu wachten op een warme zonnige dag...

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? woonkamer /balkondeur

Voldoet aan de verwachting.

Het werkt prima. Veel minder last van de hitte. Een aanrader.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bijkeuken en een slaapkamer

Prima verlopen bestelling en zending

Gelezen in de LC en vond oplossing een mooie en prima betaalbare. Bestelling gemakkelijk en na betaling mooi op tijd de producten ontvangen. Zeker een aanrader.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? achterdeuren

Mooi product

Wij zijn heel blij met de screendoeken!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Naast de voordeur

Zeer nette zonwering

De zonwering werd zeer snel gemaakt en geleverd. Het is makkelijk op het raam vast te zetten en ziet er strak uit. Warmte blijft goed buiten en ik kan er nog doorheen kijken. Heb ook voor mijn andere dakkapel dit voor de ramen besteld.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Dakkapel ramen

Zeer positief

We waren onder de indruk van de zorgvuldige manier waarop deze bestelling is afgehandeld. Alles klopte. Bravo!

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.