Maakt waar wat de advertentie belooft

Duidelijke omschrijving, makkelijk en duidelijk bestelproces, snelle levering. Ik was met één screen begonnen om eens uit te proberen, maar direct bij besteld.Zeer tevreden

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de slaapkamer

Goede service en product voldoet aan verwachtingen!

De afmetingen kloppen perfect en hey is prettig dat de screens hun werk goed doen en je tegelijkertijd niet van buiten niet binnen kunt kijken; wel andersom. Je hebt wel wat minder licht in huis.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Raam woonkamer

Het doek waar het voor bedoeld is

Ik heb eigenlijk zonverduisterend besteld zodat het pikkedonker wordt op mijn slaapkamer. Dit is op de site niet echt duidelijk omschreven, waardoor ik nu helaas zonweerend heb hangen. Misschien mag dat wat duidelijker. Is wel jammer maar het doet wel wat is belooft,ondanks ik eigenlijk de verkeerde heb hangen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer

Mooie uitvoering en gemakkelijk aan te brengen

Doorgegeven maten perfect uitgevoerd. Hoekverstevigingen gemakkelijk aan te brengen en lipje aan zuignappen reuze praktisch. Alles was goed verpakt en volledig.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamerramen

Leuke vinding !

Helaas, de felbegeerde aankoop bij Moodson is niet uitgeleverd noch bevestigd. Niet vanwege Moodson maar door Klarna ,die een foto van mijn IPad niet kan uploaden en mij adviseert een andere camera voor mijn IPad te installeren…jammer, vooral voor Moodson !

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten

Ik moet hem nog plaatsen, daarna eindoordeel

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Nog niet

Prima zonwering

We zijn al langer op zoek naar zonwering voor onze slaapkamer in de zomermaanden. Deze oplossing met zuignappen is voor ons ideaal, makkelijk aan te brengen en doet wat het moet doen, kortom een aanrader

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer

Super snelle levering

Heel simpel te monteren. Heel blij mee.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Achterdeur

Is een super oplossing heel blij mee!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenkraan

Hele goede en duidelijke instructies met goede foto's erbij. Heel makkelijk in elkaar gezet en opgehangen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keukendeur achterzijde huis

Het ging prima. Snel en goed passend. Wat beter zou kunnen is de aanduiding van de volgorde van de ringetjes waarmee het scherm op de zuignappen moet worden vastgezet.

• Gekozen kleur Zwart
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Dakopbouw

Goed en snel geleverd

Vooralsnog tevreden Nu afwachten wat er gebeurt met regenachtig en winderig weer.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenkant badkamerraam

Buitenzonwering op maat

De 2 buitenzonweringen op maat met zuignappen zijn echt geweldig. Ik had nog extra zuignappen nodig, en die worden ook opgestuurd. Echt een aanrader!!!!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Op de schuifpui

Top systeem

Het systeem werkt goed is makkelijk te plaatsen en te verwijderen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenkant ramen

Doelmatig concept. Gemakkelijk te monteren. En: het werkt!

Prima product. Eenvoudig met de zuignappen op het glas te monteren. En het werkt: de warmte van de zon wordt door het doek geabsorbeerd, binnen blijft het meteen een aantal graden koeler. Van binnen kun je nog altijd prima naar buiten kijken. Van buiten kijk je nauwelijks naar binnen. Levering conform afspraak.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenzijde grote ramen bij het dakterras

Bezorging slecht

4 dagen na de bestelling van 2 doeken bij Moodson wacht ik nog steeds op de levering ervan!! De bezorging door GLS Nederland is ronduit slecht. Mvrgr, Jos Huijgens

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Werkt zoals beloofd

Makelijk aan te brengen en ziet er netjes en strak uit!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitendeur en raam

Goed product voor een redelijke prijs

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bovenverdieping voor en achter

Ziet er netjes uit, maar resultaat aan de zijkanten onvoldoende

* Levering en communicatie oke * Ik had graag geweten dat het doek toch wel een stukje van het glas af zit * doordat de hoek tussen kozijn en glas groter dan 90 graden is komt er zonlicht binnen aan de zijkanten * bovendien krullen de zijkanten van het raam af. Dus nog meer zon binnen. * Ik heb geprobeerd een foto te uploaden maar dat lukte niet. Bestand bleek te groot. * Al met al ben ik niet tevreden en zeker niet gezien de prijs die ik heb betaald * desgewenst stuur ik graag foto's ter verklaring

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Openslaande deuren woonkamer

Top oplossing voor een zeer scherpe prijs.

Ik raad dit product aan omdat: Het makkelijk in elkaar te zetten is. 'S winters makkelijk op te ruimen is. Het een goede oplossing is voor mensen met een kleine portomonee. Levering zeer snel is. Het een goede kwaliteit heeft. Het helpt om de temperatuur in huis laag te houden.

• Gekozen kleur Zwart
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Boven, op de ramen van het dakkapel.

Veel gemak voor weinig moeite.

Moodson werkl prima , is eenvoudig aan te brengen.

• Gekozen kleur Zwart
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? badkamer buitenkant.

Mooi product en prima te bevestigen. Fijn dat ook in het midden nog zuignappen zijn aangebracht. Geen last van de wind.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Tuindeur

Vlotte afhandeling

Makkelijk te plaatsen ideaal.

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keuken

het wérkt!

makkelijk te monteren, dat is voor mij hét item.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? tuindeuren slaapkamer

Jammer dat er toch verzendkosten zijn bij dit bedrag

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zolder

Nylonstraat 10

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.