Prima verlopen bestelling en zending

Gelezen in de LC en vond oplossing een mooie en prima betaalbare. Bestelling gemakkelijk en na betaling mooi op tijd de producten ontvangen. Zeker een aanrader.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? achterdeuren

Mooi product

Wij zijn heel blij met de screendoeken!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Naast de voordeur

Zeer nette zonwering

De zonwering werd zeer snel gemaakt en geleverd. Het is makkelijk op het raam vast te zetten en ziet er strak uit. Warmte blijft goed buiten en ik kan er nog doorheen kijken. Heb ook voor mijn andere dakkapel dit voor de ramen besteld.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Dakkapel ramen

Zeer positief

We waren onder de indruk van de zorgvuldige manier waarop deze bestelling is afgehandeld. Alles klopte. Bravo!

Klantenservice is echt geweldig

Goed geholpen en goede service

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Dakramen

Super handig te bevestigen staat mooi en het werkt tegen het zonlicht

Heel blij mee en het helpt goed tegen het zonlicht

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Glasdeur in de berging En de witte op ons zolderraam

Mooi product.

Bij Moodson 4 slimme zonweringen voor mijn tuindeuren gekocht. Werd met een week keurig geleverd met de nodige zuignappen, ringen en hoekverstevigingen. Een kwestie van het monteren van de ringen en zuignappen en het bevestigen van de screens. Dit alles in een handomdraai. Product ziet er mooi uit. Kan dit product aanbevelen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Tuindeuren achterzijde

Pakje nog steeds niet ontvangen

Jullie vragen me een beoordeling te zetten voor een pakje dat ik nog steeds niet ontvangen heb. Ik zou het binnen 5 werkdagen geleverd krijgen maar ondertussen zijn we bijna 3 weken verder.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Prima systeem: is makkelijk te monteren en werkt uitstekend!

De montage was heel makkelijk te doen en ik ben erg tevreden met het resultaat ervan en de werking van het systeem.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de woonkamer

Goede kwaliteit materiaal, snel en gemakkelijk te installeren

Goede kwaliteit materiaal, snel en gemakkelijk te installeren

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Rondom het huis

De screens waren heel gemakkelijk te bevestigen. En ziet er echt heel mooi uit.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Op mijn balkon

Value for money

Uitstekend product, voldoet volledig aan mijn verwachting, echte value for money. Ook zeer snelle aflevering, keurig via de planning.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Staand model

Houd de zon goed tegen

Het houdt de zon goed tegen zodat het minder warm wordt in de slaapkamer. Verder is het heel makkelijk te bevestigen op de ramen.

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Op de voordeurruit en 2 Velux dakramen op de zolder

Prima systeem!

Hoewel de levering niet compleet was (een montagesetje ontbrak) werd dat binnen 24 uur opgelost. Het systeem werkt echt! Na de plaatsing van onze kunststofkozijnen volgt een nieuwe order. Douwe van den Berg

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Velux dakramen

Prima binnenzonwering

Op de openslaande deuren naar de tuin van onze vakantiewoning is de binnenzonwering aangebracht. Houdt de warmte buiten en geeft toch nog zicht op de tuin.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Openslaande deuren naar de tuin

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bijkeuken

Handig en snel

Eenvoudig te monteren, blijft goed zitten en kan nog steeds naar buiten kijken door het doek. Alleen in de avond is het wel snel donker binnen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Oostkant huis

Schermpjes voor Veluxramen. Past allemaal goed. Het ziet er goed uit. Niet storend. Het aanbrengen was een fluitje van een cent.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Op 2 veluxvensters

Goede service snellelevering goed verpakt een woord uitstekend

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Schuifpui achter

werkt prima waar het voor bedoeld is.

Makkelijk aan te brengen, sluit perfect af, maar ik gebruik het als een soort van vitrage aan de binnenkant. Dan is de aanblik van binnen en van buiten nochal eentonig en saai. Is het misschien mogelijk een soort van fage (het moet ook niet te druk worden), opdruk op het doek aan te brengen, in de vorm van b.v. een bloemmotief, vogels of wolkenpartij? Volgens mij zou het daar wel wat van opfleuren.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? slaapkamer

Geweldig product en uitstekende service

We hebben met drie buren de zonwering voor buiten besteld en na ongeveer een week ontvangen. Helaas was er een foutje bij twee van de doeken gemaakt, maar op mijn mail werd heel snel gereageerd en een paar dagen later kwamen de twee nieuwe doeken al binnen! Geweldig product en prima service. De buren zijn ook zeer tevreden en het blijft inderdaad veel koeler binnen. Het zicht naar buiten blijft goed! Gemakkelijk aan te brengen met de zuignappen. Een aanrader dus!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer en keuken buiten

Prima zonwering

De zonwering werd snel geleverd en is gemakkelijk a.d.h.v. de bijgeleverde instructie op te hangen. Het product is erg effectief.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten

Een simpele en snelle oplossing om zon buiten te houden.

Eenvoudig aan te brengen en een goede werking. Doet wat het beloofd. Met één raam uitgeprobeerd. Er volgen er zeker meer.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitendeur

Zonwering werkt goed, service uitstekend.

Zie boven

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

2 stuks opgehangen ,zitten aan buitengevel maar zijn jammergenoeg van binnendeuren niet mooi,

Vleug in de stof is bij beide verschillend . Zeer storend. Na reclamatie heb ik een nieuwe ontvangen en is ons probleem opgelost. Goede service.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenzijde

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.