Eenvoudig te plaatsen, vlotte levering

Het zonnescherm was redelijk eenvoudig te plaatsen, het materiaal voelt degelijk aan. Wel jammer dat de moertjes niet in de kleur van het scherm zijn waardoor ze geel erg opvallen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keukenraam buiten

Topproduct

De oplossing voor zonwering op maat die kwalitatief goed is, eenvoudig te plaatsen en keurig blijft zitten. En het ziet er ook nog fraai uit.

Moodson TOP product!

Recent dakraam vanwege ruit lekkage vervangen waarbij bestaande zonwering niet meer paste in het nieuwe dakraam. Zag in advertentie van Moodson in De Telegraaf een passende eenvoudige en betaalbare oplossing. Zeer snelle levering in goede verpakking. De montage instructie heel duidelijk. Snel te monteren en ook weer te demonteren. De extra bestelde hoekversterkingen zou ik iedereen aanbevelen. Het product is van TOP kwaliteit.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Kantel dakraam

Snel gemonteerd.

De zonne screens zijn snel gemonteerd op de ramen. De zuignappen zitten goed vast. Overdag van binnen uit jijkent naar buiten heb je alle privacy. Maar als het donker buiten is kunnen de mensen vanuit buiten naar binnen wel alles zien. Voor de rest super mooi.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten voor huis

een aanrader!

Vlotte levering, klein filmpje bij de instructie waardoor het, in combinatie met de getekende uitleg, niet mis kan gaan. Zeer eenvoudig te bevestigen en het belangrijkste is dat het doet wat het beloofd. Het scheelt enorm veel in warmte. Ook niet onbelangrijk is dat ik een foutje had gemaakt met de bestelling. Er achteraan gebeld, ik werd bijzonder vriendelijk te woord gestaan en alles werd direct geregeld. Perfect! Meer dan aanbevolen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? schuine zolderramen

Eenvoudige plaatsing

Ziet er mooi uit, beperking lichinval valt reuzemee, zonwering nog niet echt kunnen testen, makkelijk te bevestigen. Helaas is een hoekversteviger bij het monteren gebroken.

• Gekozen kleur Zwart
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Lichtstraten

Prima.

De levertijd was binnen de genoemde tijd van ongeveer 5 dagen. Het bevestigen en de uitleg op site en het bijgevoegde bericht waren voor mij als leek heel duidelijk. Deze zonwering voldoet uitstekend op het schuine zolderraam.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Schuine dakraam

Na enige vertraging geleverd als besteld

Na een week niets ontvangen te hebben even een berichtje gestuurd. Was iets mis gegaan, binnen twee dagen geleverd. Installeren is een peulenschilletje. Bedankt!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Achterdeur

Wij hebben de instructie video bekeken en toen was alles duidelijk

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de kamer

Redelijk tot goed

Moet nog afwachten wat het resultaat op wat langere termijn is.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zolderraam

Snelle levering en goede klamtemservice.

Snel geleverd. Een scherm bleek te smal geleverd, maar is binnen enkele dagen opnieuw geleverd, dus goede klamtenservice. Het is een mooi product, snel aan te brengen. Ook op een naar binnen openklappend raam met hor ervoor past het prima.

• Gekozen kleur Zwart
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer raamkozijn

Is prima

Heb gekregen wat ik had verwacht. Op de grote ramen zit de zonwering nog niet gezien het bewolkte weer.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Aan de voordeur de achterdeur en voor de schuifpui.

Goede service. Na bestelling zonwering binnen de gestelde termijn ontvangen

Zonwering voor de binnenkant aangeschaft voor twee kleine ramen met het idee als het bevalt de zonwering ook aan te kopen voor vier grote ramen voor de achterpui aan de buitenkant . Maar dat gaan wij niet doen. Voor de kleine ramen functioneert het prima, maar of wij het nu mooi vinden om deze zonwering ook aan te schaffen voor grote ramen, daar hebben wij onze twijfels over.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Raam woonkamer en raam Op zolder

plaatsing gaat zeer vlot

Het in elkaar zetten met de zuignappen gaat heel makkelijk, evenals de plaatsing op het raam. Alleen is de maatvoering volgens mij wat aan de ruime kant. Ik dacht 0,5 cm speling te hebben gehouden, maar het zit op het randje. Natuurlijk zou bijknippen kunnen. Ook de mogelijkheid de zuignappen los te halen met het trekflapje is heel goed. Alleen weet ik niet of het op de lange duur bevalt dat het uitzicht weg is. Misschien twee nappen naar boven zetten?

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? velux ramen op de overloop

overzichtelijke site en goed rodut

de bestelling via de site is overzichtelijk met duidelijke filmpjes voor het inmeten. allemaal zeer duidelijk

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? dakraam

Prima zonwering

Fijne zonwering ideaal zonder boren. Snel geleverd en ziet er mooi uit.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Deur en zijraam

Duidelijke website, correcte levering.

Er zou wat mij betreft duidelijker aangegeven kunnen worden waarom en wanneer je hoekstukken zou moeten/kunnen gebruiken. Het effect van de Moodson is overduidelijk, er komt veel minder warmte binnen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Balkondeuren en bovenraam

Goede keuze

Voor onze situatie een prima en eenvoudige oplossing. Goed op maat, strak en stevig. Benieuwd of dat over een aantal jaren nog zo is, dus een beoordeling nu is eigenlijk prematuur.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Tuinzijde van een van onze serreruiten

bijft goed zitten

zit goed blijft goed zitten

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? erker

lijkt praktisch

Het enige nadeel vind ik dat je alles moet verwijderen als de hitte voorbij is omdat het zicht naar buiten toch beperkt is Verder lijkt het praktisch en helpt het voelbaar tegen de warmte

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? voorlopig alleen op het keukenraam

Helemaal goed: aflevering, product, gemak.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bijkeuken

Prima oplossing om d'r xon buiten te hoiden

Duidelijke instructies meegeleverd eenvoudig te installeren.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenkant raamkozijn van de kamer.

Degelijk, goede instructies montage

Conform opgegeven levertijd ontvangen. Montage is, na zien video op website en meegezonden instructie, goed en snel uit te voeren. Maatvoering van bevestigingsgaten is perfect. Gebruikt voor een Velux dakraam. Zonwering is goed en toch kun je naar buiten kijken. Keurig verpakt en verzonden.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zolderkamer Velux dakraam

Kan niet beter.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Dakraam

Het is wel een makelijke oplossing.

Ik vind de chreen wel wat dunnetjes,ik vind het nog een hoop geld voor wat ik heb.

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bij me thuis.

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.