Ok

Het bevestigen lukte maar was toch wat lastig ! We vonden het niet goedkoop voor een lapje stof …,

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zolder tuimelraam

Goed en snel.

Goede materialen. Opgegeven afmetingen exact geleverd. Eenvoudige montage.

• Gekozen kleur Zwart
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer.

Alles snel geleverd.

Alles is op juiste maat geleverd. Het is snel en eenvoudig te bevestigen. De serre is veel minder heet als de zon schijnt. Daarnaast kan ik meer gebruik van maken van die ruimte

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Serre

gemakkelijk aan te brengen

Heel blij met de zonwering van Moodson. We zoeken al heel lang naar een oplossing voor onze slaapkamer. Het is een kleine kamer, waarin de zon schijnt tot die ondergaat. Tot nu toe alleen met donkere gordijnen gewerkt om de warmte proberen buiten te houden. Geen mogelijkheid om buiten zonwering op te hangen omdat daarvoor de ruimte om iets op te hangen ontbreekt. Het is nu nog voorjaar. Van de zomer zal blijken of we tevreden zijn over de zonwering.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? slaapkamer

Supermakkelijk en heel blij mee!

Moodson sunscreens zijn gemakkelijk te monteren en werken zoals gehoopt!

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keukenramen op het oosten.

het gaat

Het doek had even omgezoomd moeten worden dit geeft meer stevigheid en is minder windgevoelig.

• Gekozen kleur Zwart
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Vrij makkelijk te gebruiken

Prima product!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer

Keurig alles opmaat

Heb aardig wat ramen afgedekt met deze zonwering, de volgende dag scheen de zon aardig op de ramen en het het was zoals beschreven inderdaad koel achter mijn raam. Ik had 1 ringetje te kort , na vermelding via de mail keurig wat reserve ringetjes na gestuurd gekregen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer ramen

Zonnig

Ophangen vd zonnewering is preciezie werk. Maar met de zuignappen, vrij snel te veranderen. Jammer dat er geen reserve doppen moertjes bij zitten. Onze verwachting vd zonnewering was hoger. Aanbevolen voor kleinere ramen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Puien

Redelijk

Houd de zon en warmte goed tegen, maar sluit niet goed aan bij het raam. Misschien wel met hoekverstevigingen?? Die heb ik niet bijbesteld en kan die nu volgens mij niet apart bestellen of met hoge verzendkosten!!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenkant

Goed product niet goedkoop maar top kwaliteit.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Caravan

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Een fantastisch product

Het is een fantastisch product, makkelijk te bevestigen, houdt de kamer koel en zeer snel geleverd

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Ramen zuidkant

Dit is nog een bedrijf dat luistert en advies geef en zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen ik ben heel goed geholpen ook na dat ik een verkeerde maat door had gegeven daar speelde ze netjes op in zo dat ik toch nog de juiste spullen kreeg

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Woonkamer slaapkamer raam en deur

Snel geleverd en makkelijk te bevestigen.

Snel geleverd en heel makkelijk te bevestigen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten

Could be better.

Despite following the online measuring guide, the installation leaves a small gap around the perimeter because the fabric sits away from the glass. Specifically, on the shorter sides (top/bottom), the fabric bows outward, widening the gap further. Flipping the material to change the direction of the bow did not resolve the issue.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bedroom

Ziet er goed uit mooi afgewerkt past goed en snel geleverd

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Naast de voordeur

Mooi produkt

Is heel eenvoudig aan te brengen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zolder

Snelle levering en goede beschrijving

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keuken

Geweldig!

Super blij met de screens, makkelijk op te hangen, en weg te halen. Echt top!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Openslaande deuren, keukenraam

Exact wat ik wilde is ook precies zo geleverd

Compacte verpakking,goede uitleg hoe te monteren en snelle levering. Zowel de witte als de antraciet uitvoering zijn mooi in hun eenvoud.

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Kamer en balkon.

Makkie

Even goed kijken welke ring, moertje en zuignap aan welke kant. Een tweede keer gaat het vloeiend. En nu maar wachten op de zon.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Trapopgang

Eenvoudige montage, wel altijd hoekverstevigiing meebestellen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keuken

Tot op heden prima

Prima ervaring alles was duidelijk en Moodson doet wat ze beloven.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bijkeuken

mooi matriaal en makkelijk te monteren

de warmte word prima buiten gehouden

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? boven slaapkameraaam

Nylonstraat 10

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.