Heeeeeel goed!!!!!{

Hele fijne zonwering!! Precies zoals is omschreven, nog persoonlijk kontakt gehad! Weet niet wie maar n hele prettige persoonlijkheid. Ik ga dit zeker aanbevelen aan mensen die n gemakkelijk geplaatste zonwering willen hebben! En niet te duur!!ook weleens fijn!, Groeten; Marga Hardus-Heerkens

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Twee stuks in de schuur en wil dit nu voor de deuren.

Zonnewerend doek in de koepel van onze badkamer werkt fantastisch!!

Beschrijving hoe te plaatsen is duidelijk. Makkelijk te plaatsen Zonwerend doek met zuignappen en versteviging in de hoeken staat ook nog een chique

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de koepel van de badkamer

Een koele verademing

Na reinigen van de ruiten is de zonwering eenvoudig te plaatsen. Het glas blijft veel koeler en de zon warmt de kamers niet meer op.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamers met vensters op het zuiden

Ik heb ontvangen wat is beloofd

Door de bijgevoegde instructie’s was het scherm gemakkelijk te monteren. De levering was in een week wat ik prima vind. Helaas is één van de versterkingsringen is gebroken tijden de montage. het ringetje is te dun

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Serre deur aan de buiten kant

Snel geleverd en een mooi product

Screens zijn makkelijk te bevestigen en werken goed

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Boven en beneden ramen

Prima oplossing in schuin dak

Zonwering in ons Velux dakraam in de badkamer, die op de volle zon staat. Werkt prima.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Badkamer

als zeer goed ervaren

Alles korrekt geleverd. Het is een heel stuk minder warm scheelt veel' Een mooie aanwinst.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Aanbouw

Alles oke

Spullen netjes afgeleverd. Zending compleet.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer op tuimel kiep ramen buitenkant

Ideaal systeem. Hangt snel en houdt voldoende zon tegen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zijraam woonkamer

Heb het nog niet echt gebruikt daar het nu niet zo warm was , ben benieuwd naar het effect als we het erop doen met warm weer het beste is aan de buitenkant begreep ik

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Komt op schuin dakraam aan de buitenkant

Alles prima geregeld.

Bestellen ging eenvoudig en snel.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Deur

Veel eerder moeten doen!

We zijn heel blij met deze oplossing. Makkelijk te bevestigen. En geen zon meer in de kamer.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Op de deur

Slim systeem en makkelijk aan te brengen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de ramen van de west erker

Makkelijk uitvoerbaar. En meteen werkend.

Prettig en snel

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keuken

Goed product

Product snel bezorgd en werkt goed

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Alles volgens afspraak

Afgesproken product van goede kwaliteit vrijwel op tijd geleverd.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? kamer

Eenvoudige montage en werkt als een zonnetje

Het was heel simpel om de Moodson zonwering te bevestigen en ik was er snel mee klaar. Gezien onze schuifdeur moest ik helaas een deel buiten en een deel binnen bevestigen (dat wist ik vooraf en gecheckt met Moodson) dus een deel van de zonwering zit aan de binnenkant. Het werkt goed, echt een verschil met de warmte die nu buiten blijft.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer op het westen

Mooi product

Perfect op maat geleverd. Montage ging erg simpel. Alles maakt een degelijke indruk.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenkant van slaapkamer

Werkt echt perfekt de warmte blijft buiten en je behoud toch de lichtinval je kunt er gewoon ook doorheen kijken van binnen naar buiten andersom niet.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Hal achterdeur

Prima ervaring

Makkelijke ophanging en houdt goed de zon tegen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voordeur

voldoet aan de verwachtingen

Binnen de gestelde tijd ontvangen en eenvoudig aan te brengen. De versterkte hoeken is wel een aanbeveling.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? buitendeur

Perfect!

Mooi materiaal, snel geleverd! En het helpt fantastisch tegen de zon.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Gang naast de voordeur

Afwikkeling bestelling goed

Mijn twijfel over de juiste toepassing van het moertje werd weggenomen door te bellen met Moodson

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Op de beide balkondeuren

Heerlijk koele bijkeuken

Snel geleverd binnen de afgesproken tijd. Op de mm nauwkeurig gemaakt door Moodson. Eenvoudige montage, met dank aan de goede bijgeleverde instructie.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bijkeuken

Eindelijk een prima oplossing

In onze erker wordt het snel warm in de zomer. Het probleem was de hoekramen (niet rechthoekig). Overleg met Moodson resulteerde in de oplossing: niet vierkant geen probleem. Maar het kon wel even duren. Inderdaad, deze kwamen 2 dagen na de levering van de rechthoeken! En als het bij het aanbrengen scheef zit dan zijn de zuignappen heel eenvoudig weer los te halen. Kortom, fantastische zonwering!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de erker, binnen

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.