Prima alternatieve zonwering

Dit is een geweldige oplossing om de zon te weren

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenkant keukendeur en keukenraampje

Maakt een verschil

Enigszins sceptisch begonnen met aanbrengen,maar het uiteindelijke effekt op de warmte in de "terrascorridor" viel niet tegen. Het is mij echter niet gelukt om het doek strak tussen de kozijnen te krijgen...................maar ja,een kniesoor die daar op let.....

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten op het zonneterras

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en eenvoudig te plaatsen

Past perfect en doet wat moet doen. Tempert de zon en toch zicht naar buiten. Zuignappen blijven goed vast zitten, zelfs bij meer wind en onverwachte regenbui.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten zijde woonkamer raam

Super oplossing om zon buiten te houden.

Snelle levering, eenvoudig te monteren en te installeren

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Geweldige oplossing om warmte buiten te houden

In plaats van de gordijnen te moeten sluiten voor de warmte en het te felle licht, kunnen we nu genieten van het uitzicht terwijl de warmte grotendeels wordt tegengehouden. Ideaal ! De opgegeven afmetingen klopten precies. Het ophangen via de zuignappen werkt prima en kan makkelijk verwijderd worden wanneer het seizoen verandert.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In huiskamer. Binnen

Geweldig produkt

Duidelijke uitleg en vrij makkelijk te monteren. Gelukkig goed opgemeten zodat we nu een mooi resultaat hebben. We zijn er blij mee. Dank u wel.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? De ramen van onze lichtstraat

Goede bezorging

Goed materiaal werk goed

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keuken ramen

Eenvoudig, soliede en toch chic

Zeer eenvoudig voor iedereen aan te brengen en weer af te halen. Je blijft zicht naar buiten houden. En is in diverse neutrale trendy kleuren te krijgen. Ik zou het zeker aan mijn vrienden aanraden.

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Tuindeuren. Daar is niet makkelijk een systeem voor te vinden. Moodson was de oplossing

Niet wat ik zo mogen verwachten

Gaat na een paar dagen hangen waardoor de zon er door komt en de speciale hoeken die ik er bij gekocht had breken af dus al met al helaas niet enthousiast van dit product.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Schuifpui

Goed product

Ik heb jullie product besteld en het zit nu op het raam van de hal. We zijn erg tevreden, het houdt de zon buiten en is toch doorzichtig. Bestelling is prima verlopen, was binnen 5 dagen in huis.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Hal, voordeur

Alles volgens afspraak geleverd en ziet er prima uit top service nogmaals bedankt fam werkman

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten raam chalet

Bijna tevreden

Door de zuignappen zit het doek iets van het raam af. Daardoor hadden ze iets groter mogen zijn. Nu komt door de kier nog zon Voor de rest prima

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voordeur, garage en dakraam

Kamer minder warm

Masr moeite om strak te spannen. Bocenrand dreigt te gast “hsngen”,

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer ramen

Prima, past goed

Eerst proberen, daarna bestel ik meer, als het goed blijft zitten .

Geweldige screens

Makkelijk te monteren en te plaatsen. Kan niet fout gaan.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Aan de buitenkant van 2 naar binnengaande ramen.

prima zonwering!

Snel geleverd duidelijke uitleg gemakkelijk te monteren!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? buitenkant badkamerraam 230 x 67.5 cm

Geweldige snelle en goede service, na eerder ontvangen fijne producten

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bij de voordeur

T scheeld wel als zonwering !

Makkelijk te bevestigen en voldoende als zonwering , dacht zelf dat t screen nog minder zon zou doorlaten , blijft nog n zwakke zon aan de binnenkant !maar toch bedankt !

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de lichtstraat

Makkelijk en netjes

Vandaag opgehangen en dat ging heel gemakkelijk. Het ziet er netjes uit (voorheen deed ik het met een badlaken ;-) maar daar kan je niet doorheen kijken. Het effect moet ik nog afwachten.

Doet wat het moet doen

Het houdt de warmte buiten en het ontneemt niet het zich om naar buiten te kijken. Makkelijk aan te brengen

Alles geleverd volgens afspraak

Hoewel de levering eerst niet helemaal compleet was, is de aanvulling correct uitgevoerd

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Woonkamer

Duidelijk en conform beloofd geleverd maar ik mis omschrijving over mogelijkheden omtrent verwijderi

Goed e3n duidelijk maar niet compleet

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Dakraam

Prettig systeem; geen hitte meer in huis!

Goed product. De als accessoire kunnen beter als vast onderdeel van het pakket worden gemaakt. De als extra te bestellen naamstickers vallen heel erg tegen. Midden op het doek geplakt zijn ze toch wel wat TE prominent zichtbaar. Vanuit de woning irriteert dat; reden waarom ik ze heb verwijderd. Alternatief: de naam klein in linker bovenhoek met licht contrasterende inkt er op printen .

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Begane grond, voor de keukenramen en op de zonzijde van de woonkamer

Super produkt

Binnen een kwartier opgehangen. Past perfect. Was bang dat de zuignappen na een tijdje los zouden laten, maar ze blijven goed zitten.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Tuindeur

Precies zoals beschreven op de site geleverd

top product, goede zuignappen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? website

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.