Snelle levering en goed systeem

De zonneschermen werken uitstekend en zien er ook goed uit. Snelle levering, goede kwaliteit!

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Serre ramen van lichtstraat. Zolder en badkamer

makkelijk te monteren, minder warmte binnen, goed zicht naar buiten.

De screens zijn makkelijk te monteren en alle onderdelen zaten prima verpakt in een pakket. de screens zijn exact aan de aangegeven maat. Bij het zelf inmeten rekening houden met schuine glaslat aan de buitenkant van het raam of kozijn. Bij de juiste maat is de afsluiting van het raam perfect.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? buitenkant balkondeuren en -ramen.

Eenvoudig, simpel, maar effectief

Ik ben erg blij met het resultaat. Het is eenvoudig te bevestigen, de warmte blijft goed buiten. De instructies zijn simpel en snel uit te voeren. Het doet wat het beloofd!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenkant ramen

Opmeten en bestellen. Pakketje komt keurig binnen met een duidelijke uitleg en ze hangen super snel.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de huiskamer

Goede aankoop!

Wat zij zeggen in de advertentie, is waar. Het materiaal is van goede kwaliteit, de bevestiging wordt duidelijk uitgelegd en is ook makkelijk te doen. De zonwering hangt bij ons aan de buitenkant en het houdt de warmte goed buiten. Het scheelt graden! Wij zijn super tevreden!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? buitenkant

Prima zaak

Na bestelling was de zonwering snel bij ons in huis. Makkelijk te bevestigen en werkt perfect.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bovenraampjes tegen de ochtendzon.

Gemakkelijk

Ziet er goed uit, mooi strak. Weet niet of dat ook voor groter oppervlak geldt.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Dakluik

Prima service van en communicatie met het bedrijf. De schermen zijn perfect op maat en zitten strak op de ramen. Het scheelt écht voor de temperatuur in huis en je kunt toch nog goed naar buiten kijken. Ook hebben de schermen de eerste forse regenbui met storm goed doorstaan. Enig minpuntje is dat de schermen niet omzoomd zijn en de gaatjes voor de zuignappen geen metalen ringen hebben. Dat lijkt wat kwetsbaar. Wij hebben de aangeboden hoekverstevigingen erbij gekocht, dat zou ik daarom zeker aanraden.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Huiskamer

Netjes, duidelijk

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keuken

ziet er goed uit

tot nog toe geen verkeerde aankoop; we gaan waarschijnlijk voor de hele 1e verdieping moodson aanschaffen

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? binnen (maar overwegen buiten)

Perfekt

Besteld en keurig na 5 dagen geleverd. Makkelijk te plaatsen en prima resultaat. Ook goed doorkijkbasr. Zijn er heel blij mee.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer

Perfecte zonwering

De zonwering ziet er geweldig mooi uit. De zuignappen zijn sterk en de afwerking is prima. Op zonnige dagen blijft de warmte buiten de deur. Eindelijk een zolder waar het 'savonds niet meer bloedheet is. Wij hebben voor de kleur Antraciet gekozen. Goed lichtdoorlatend dus niet donker binnen. Van binnen naar buiten goed zicht. Van buiten naar binnen extra privacy, je kijkt niet naar binnen. Twee vliegen in één klap

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Balkon/ dakterras

Zonnewering is prima, makkelijk zelf te plaatsen

Mijn bestelling was na bestellen binnen 3 dagen klaar. De levering ging niet goed. GLS maakte geen goede indruk bij. Produkt meer dan een week later gekregen nadat ik zelf moest bellen. GLS was niet te bereiken. Moodson zelf gebeld en toen is het geregeld en had ik de zonnewering na 2 dagen binnen. Moodson dus perfect gehandeld, gls totaal niet klantvriendelijk en oplossingsgericht

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten

Ik vindt het een geweldig product

Gemakkelijk te bestellen, en is goed verzorgd verzonden. Een eenvoudige beschrijving hoe het te monteren.

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Helemaal super!

Geweldig, goede omschrijving voor de montage. En het is echt een stuk koeler ,echt aan te raden! Ga voor de andere ramen ook bestellen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Dakkapel

Snel en correct

Snel en correct

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keukendeur

Net product echter geen bevestigingsinstructie aanwezig

Product ziet er netjes uit en is redelijk vlot geleverd. Ik mis een bevestigingsinstructie, al of niet via een QR - code. Eén van de verstevigingshoeken was helaas al snel doormidden

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zolder Velux raam

Goede afwikkeling van de bestelling, werd keurig afgeleverd. Mooie kwaliteit.

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keuken

Duidelijke uitleg via video

Makkelijk te bereiken voor vragen. Ik weet niet hoe ik het bestand van de foto kan verlagen, die is nu 5,1 dus kan ik hem niet downloaden

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Erker

Voor ons is dit doek een prima oplossing voor een raam met geringe hoogte. Bij een plissé of luxaflex hangt er een pakketje materiaal in het kozijn, waarmee het daglicht nog minder wordt. Het hangt er net, dus we hebben nog niet de ervaring hoeveel graden warmte het scheelt. Het ophangsysteem zit vernuftig in elkaar. Even goed de montage-instructie lezen of op youtube kijken, dan is montage prima te doen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? buiten

2 ramen waar altijd de zon opstaat gekocht om te proberen heel fijn en heerlijk om gewoon ook nog naar buiten te kunnen kijken voelt niet opgesloten ga ze zeker geleidelijk aan bij meer ramen doen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? woonkamer

Het werkt totaal niet.

Het houdt amper zonlicht tegen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de slaapkamer

Mooi en efficiënt product

Hoge kwaliteit en makkelijk te bevestigen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Krant

Ook als de zon schijnt kan ik op mijn computerscherm kijken!

Snelle levering, eenvoudige montage én uitstekend effect.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Kantoor waar computer staat

Werkt!

Past precies, hoidt warmte buiten.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voorraaam

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.