Vlotte en correcte behandeling

Eindelijk een firma, die haar afspraken correcte nakomt

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer.

Uitstekende zonwering voor een redelijke prijs

Wij zochten een oplossing tegen de zon voor keukenraam pal op het zuiden. Met Moodson kliksysteem snel gemonteerd. prima doeltreffende oplossing.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? buiten keukenraam zuid

Eerste indruk qua gebruik is goed.

De afhandeling is correct en de informatie over toezending OK. Ik heb twee opmerkingen t.a.v. het product. 1) het is jammer dat de ringetjes (ringetje met borstrandje en sluitring) in een standaard zwarte kleur worden geleverd, ook als je als doek de kleur wit hebt gekozen. Als voor een transparante uitvoering was gekozen, zoals het schroefringetje van de zuignap wordt de gehele bevestiging minder opvallend. 2) Ik mis op de gehele set die ik inmiddels heb aangeschaft, zolder en slaapkamer, een extra setje bevestigingsmateriaal als reserve. Als er nu iets stuk gaat is er gelijk een probleem. M.vr.gr. J.J. Wolf

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zolder en slaapkamer

Product volgens verwachting

Het product volgens belofte vlot gemaakt en geleverd.Het is en ziet er uit exact zoals vooraf beschreven.Idd makkelijk te bevestigen.Levensduur afwachten.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer

Goed product.

Voldoet aan de verwachting en makkelijk te plaatsen.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenraam slaapkamer.

Voldoen aan verwachting

Snelle montage en snelle levering. De screens zitten .ooi en doen wst ze doen moeten. De zon en warmte buiten houden

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bij de deuren van de keuken

100 % tevreden

Precies zoals omschreven. De zonwering is eenvoudig te monteren en ziet er mooi uit.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer, toilet

Prima product , staat goed en een stuk goedkoper dan een normaal screen.

Ophangen is makkelijk, maar boven aan het doek krult het iets naar buiten . Is geen probleem maar misschien zou voor die boven kant twee versteviging hoekjes standaard bij geleverd moeten worden. Is niet hinderlijk maar voor de mooi zou het leuk zijn.

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten

We zijn blij met het doek bovenop ons dakraam buiten ( lichtstraat) . Hij laat genoeg licht door dus het wordt niet donker in huis. Maar of hij genoeg beschermd tegen de warmte weten we nog niet want het regent alleen maar sinds we hem hebben. Hij is niet erg dik van stof. Fijne en makkelijke bevestiging en blijft goed zitten. De prijs /kwalitiet is wel erg hoog vinden wij. Goede handleiding erbij en perfect op.maat gemaakt!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Op het raam buiten van de lichtstraat

Snelle levering, makkelijk te monteren!!! Zijn er super blij mee!!!!!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamerraam

Gewoon goed

Je weet de prijs vooraf en word netjes geleverd.

Ontzettend blij

Wij hebben ze besteld voor de ramen op het balkon in ons appartement waar we sinds 1 jaar wonen. Het scheelt zoveel lichtinval en je merkt gewoon dat het minder warm word binnen. Helaas kan ik jullie maar van 1 raam een foto sturen omdat het balkon niet al te diep is. Maar we zijn heel tevreden.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Balkonramen

Kwaliteit

Voldoet aan de beschrijving.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? voordeur

Past heel goed zit netjes

Met nog mooie door kijk

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Op het balkonraam

snel

super handig

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Snelle levering en prima product

Snelle levering, ook nadat bleek dat er een onderdeeltje ontbrak was dat na een dag geleverd. Het in orde brengen van het zonnescherm was ook snel gepiept, evenals het op het buitenraam aanbrengen. De witte lakens die we hiervoor gebruikten om de zon buiten te houden kunnen opgeruimd worden. Nu maar hopen dat de levensduur heel lang zal zijn.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? aan twee buitenramen

Het is goed degelijk materiaal.

Duidelijke handleiding. Wanneer je er rustig voor gaat zitten, kan er niets misgaan.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de garage aan de binnenkant.

Mooie oplossing voor zonwering

Makkelijk te bestellen en te monteren. Ziet er ook voor de buren netjes uit.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer 1e verdieping

Correcte afhandeling.

Vlotte bezorging. Klacht direct verholpen.

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten voor het raam.

prima kwaliteit en doet wat je graag wilt een koele ruimte

goede kwaliteit. makkelijke aan te brengen met goede instructies

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? hal

goed, met voorbehoud

voorbehoud: de tijd moet nog leren of de zuignappen vast blijven zitten. Verder zijn we zeer tevreden over de wijze waarop het zonlicht gefilterd wordt.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? zolder

Super goed advies gehad! Gemakkelijk te bevestigen en scheelt enorm voor de warmte. Heel tevreden over!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Alle ramen boven

goed product

De opgegeven maten zijn exact uitgevoerd. Het plaatsen was geen probleem. Wij zijn er erg blij mee.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? slaapkamer

Goede adviezen en snelle zorgvuldige levering.

Op telefonische en e mail vragen snel en duidelijk antwoord en advies wat te doen. correcte afhandeling.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Binnen woonkamer 2 grote ramen

Plus- en min- ervaringen

Het bestelproces is prima verlopen. De melding dat het pakket bezorgd ging worden kwam 's morgens om ongeveer kwart voor negen en de bezorging op dezelfde dag 's middags/ 's avonds. Het was op de woensdag van de Vierdaagse van Nijmegen: de "Wijchense dag". (Ik woon in Wijchen en dan ben je op zo'n dag niet thuis...) Het is prettiger als je de bezorging een dag of meer na de melding krijgt.... Over de producten: - het doek zelf lijkt me prima. Alleen, voor twee dezelfde ramen zijn de afmetingen toch verschillend. Jammer. (Ik weet ook dat opmeten heel moeilijk is.....en dat heb ik zelf gedaan...) - de hulpmiddelen: prima, maar er is al één hoekstuk bij de opening gebroken. Jammer, maar het zit nog wel geplakt in een hoek van het doek. - een van de ramen (dakkapel) is wat groter, wellicht zijn een paar zuignappunten extra aan te bevelen.... En verder is het gewoon ervaren hoe het gaat 'werken' en vooral in welke mate het helpt tegen de zomerse warmte. En dat duurt nog de gehele zomer..... Dus NU nog niet aanbevelen !!

• Gekozen kleur Zwart
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? slaapkamer, eerste etage buiten.

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.