Zoals beloofd

Makkelijk aan te brengen. Het doek houdt de het zonlicht goed tegen. En ik kan nog steeds goed naar buiten kijken. De maat had ik precies uitgemeten. Maar ik kom net iets tekort. Het doek wordt iets opgetild door de zuignappen waardoor ik iets tekort kom aan de onderkant. Heb er geen last van en is niet storend.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Naast de voordeur.

bevalt goed

Makkelijk te monteren.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten

Snel geleverd en nette screens

Snel geleverd en nette screens

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Schuifpui

het houdt prima de zon en warmte buiten.

Het houdt prima de zon en warmte buiten. De verstevigde hoeken (optie) maakt het wel lastig om bij de zuignappen te komen. Daardoor is het lastig de zonwering in te stellen. Achteraf hadden we halverwege de hoogte van de zonweringen ook wel zuignappen willen hebben.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Op de ramen van de bijkeuken.

Heel makkelijk te monteren

En naast het gemak van het monteren is een mooie bijkomstigheid dat het, naast het zonlicht tegenhouden, ook het straatlicht van buitenaf tegenhoudt zodat het ‘s nachts lekker donker is in de slaapkamers.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamers en garage/bijkeuken. Zie foto

Goede afmetingen.

Besteld zelf de maten ingevoerd. Alles klopte en goed te bevestigen.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voor het huis twee ramen naast voordeur.

valt niet tegen

Door de drukte wat later geleverd, maar binnen de perken. Het geheel valt iets kleiner uit dan gemeten. Misschien altijd iets groter meten dan de juiste lengte/breedte?

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? serre

Houdt de warmte en zin tegen

Mijn score is niet de volle 5 sterren. Want wanneer er wel hitte is voorspeld dan wil ik in de namiddag en ochtend nog wel daglicht in huis hebben voor alle planten, die ik in de woonkamer heb staan. Het is dan best een gedoe om het scherm half te laten hangen (of er helemaal af)en weer omhoog te doen. Want ik heb dan wel een trap nodig om erbij te kunnen. Daar heb ik mij op verkeken ook al heb ik een doorschijnende versie in huis. Maar voor het tegen houden van warmte en zin ben ik zeer tevreden!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Woonkamer op het zuiden

Goede kwaliteit en eenvoudige montage

Product compleet en snel geleverd. Eenvoudige montage

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamers

Het is echt een uitkomst tegen de zon!

Ja ideaal, handig te monteren en te instaleren. En houd het zonlicht buiten!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten voor onze tuindeur

Snel antwoord op vragen, ook buiten kantoortijd en in het weekend.

Snel antwoord op vragen, snelle levering ( ook als het geen standaard maat betreft), tegen redelijke prijs. Makkelijk zelf te monteren.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de bovenraampjes van onze erker

gewoon geleverd wat is toegezegd en dat is perfect

'het kan tegen vallen en het kan meevallen'! En de bestelling werd 'gewoon' geleverd en ook nog keurig verpakt en ook op het raam, gewoon perfect.

• Gekozen kleur Wit

Opmerkelijk verschil in temperatuur !

Vlotte bestelprocedure en levering Top instructievideo’s Gemakkelijk te installeren. Opmerkelijk verschil na plaatsing : de temperatuur is duidelijk een heel pak koeler na het plaatsen van deze sensoren Kleine opmerking ivm de hoekverstevigingen : het ronde deel ervan breekt heel gemakkelijk. Daarnaast was het voor mij niet echt duidelijk ( ook niet in de video ) of deze aan de binnen of de buitenkant moeten geplaatst worden.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitendeur waar het zonlicht vol opkomt

Op onze hal staat volop de zon en wordt het bloedheet. Met Moodson is dat nu verleden tijd en heerst er een aangename temperatuur.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Hal

Goed spul en gemakkelijk te installeren.

Binnen een kwartier hangen de schermen en je voelt meteen dat de zon afgeschermd wordt.Ondoorzichtg van buiten naar binnen en transparant van binnen naar buiten.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamerramen

goede afspraken, alles op tijd, volgens afspraak, mooi produkt.

goede afspraken die nagekomen worden.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? voor raam

Mooi systeem

Mooi systeem, makkelijk te plaatsen. Effect redelijk

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Werkkamer

Mooi product, snel geleverd

Eenvoudig te monteren, zit mooi aan het raam.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenkant raam

Snelle service en levering

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Kamer

Snel, mooi , goed en Simpel te bevestigen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Achterdeur

Mooi zonnescherm

Werkt perfect.snelle levering

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voordeur en ruit naast deur

Eenvoudig te plaatsen en ongetwijfeld effectief

Levering ging vlot maar een van de drie bestelde doeken was 25 cm korter dan besteld. Gemeld maar geen reactie op gehad.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Heel blij mee

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Gehele huis

Eenvoud zelfve

Aangezien er geen screen scherm voor de schuifpui geplaatst kan worden deze eenvoudige oplossing, aanbevolen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Schuifdeur buitenzijde

Prima levering exact op maat, houd iets minder zon tegen dan gehoopt

De pasvorm van de zonwering is perfect, de bevestiging is simpel en doeltreffend. Omdat ik op een schuine ruit aan de buitenkant moet monteren was alleen witte zonwering mogelijk en daar komt toch vrij veel warmte doorheen.

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? buitenzijde schuine lichtstraat

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.