Wow de oplossing!!!!!

We kunnen geen traditionele zonwering op ons vakantiewoning plaatsen. Vanwege de zwaarte. We zagen de advertentie van Moodson in het AD en hebben we besloten om er eerst maar 1 te bestellen. Nadat we deze ontvangen hebben en geplaatst waren we zo tevreden dat we er voor de rest van de woning ook besteld hebben. De levering ging snel, het plaatsen eenvoudig en het nut geweldig.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Alle ramen en deuren met glas van onze vakantiewoning.

Prima zonwerende oplossing

Ben heel erg tevreden met het doek. Ik was even bang dat het doek te donker zou zijn om nog naar buiten te kijken maar dat is totaal niet het geval. Zie foto.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keukendeur

Goed.

Het lijkt me goed materiaal; de gebruiksaanwijzing was helder. Bij ons 2 nadelen waar jullie niks aan kunnen doen: 1 raam is draadglas en daar houdt de zuignap niet vast. Binnenkant is wel glad, dus scherm hangt nu binnen. En het 2e raam is horizontaal breed en verticaal smal: daardoor hangt het doek een beetje tussen de zuignappen.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keukenraam en deur bijkeuken, op het oosten.

Prima zonwering!

Goed spul en makkelijk op te hangen Ook goed dat je wel van binnen naar buiten kunt kijken en andersom niet!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Terrasdeur

Heel makkelijk aan te sluiten

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Balkondeur

Het is geweldig voldoet volledig aan onze verwachtingen

Had wel gehoopt dat het de zon tegen zou houden, maar nu het hangt in 1 woord is geweldig

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de dakkoepel

Het is een goedekeus geweest!

Gemakkelijk aan te brengen. Voldoet prima!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de keuken

Alles past precies, zit er mooi op over een tijdje ook tweede verdieping

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zuidzijde huis woon kamer eetkamer

Kan er nog geen oordeel over geven

Wij oudjes wachten nog op iemand die de trap op wil om de zonbeschermingsfactoren aan te brengen. Zodra dat is gebeurd, delen wij onze ervaring. Vriendelijke groet George BLOK

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Makkelijk aan te brengen. Werkt allemaal goed.

Past perfect, hecht goed op het glas. Werking zoals aangegeven.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer ramen

Prima kwaliteit, goede service.

Vlotte levering en vlotte nalevering toen bleek dat de hoekverstevigers ontbraken.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voor de ramen van de woonkamer

Een ideale en snelle oplossing!

De bevestiging is gemakkelijk te doen door eerst goed te lezen en te zorgen voor een schoon oppervlak. Wij zijn er blij mee en wie weet volgend seizoen nog enkele andere ruimtes, ( nu nog erg prijzig).

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de Serre bij de eerste zonopkomst.

Goed doordacht: simpel maar prima werkend product!

Geleverd volgens zelf opgegeven maten en zeer eenvoudig zelf op te hangen. Systeem werkt prima (heb extra hoekverstevigers erbij) Eerlijk gezegd is het weliswaar goedkoper dan dure systemen maar ik vind de prijs aan de hoge kant

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten

Prima geregeld

Goed te bevestigen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitendeur binnenkant

Gemakkelijk te bevestigen.

Snelle levering. Het houd de warmte grotendeels buiten. En lekker donker op de slaapkamer.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer

Geen vellen zon meer binnen makkelijk te bevestigen wordt binnen minder warm ben er blij mee

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Binnen

Ik ben er erg blij mee!

Ik heb wel een suggestie. Boven aan van links naar rechts is het een beetje bobbelig en krijg je niet strak. Wellicht is er een strip beschikbaar wat het straks trekt.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten zijde raam aan de westkant.

Screens doen hun werk prima.

Gemakkelijk te plaatsen. Scheelt echt minder warm binnen.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zonnekant woning, deur en ramen garage.

snel geregeld en bezorgd, prima screens

Het aanbrengen was zo gedaan

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voor en zijkant

Een koel huis zonder opgesloten gevoel, kortom een top product!

Het plaatsen van de screens was zeer eenvoudig. Wij merken meteen een groot verschil qua warmte en ook wat betreft het felle licht inval in ons huis. Wij zijn dan ook zeer tevreden en blij dat we deze aankoop hebben gedaan.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer en deur met glas

Netjes afgeleverd.

Makkelijk te plaatsen, geen gedoe met boren en schroeven.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? slaapkamers

Geweldig en goed

Het is goed en geweldig het is af

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Suignap

eenvoudig bestel formulier. goede communicatie levering klopt precies op gebied van samenstelling en maatvoering nabestellen gaat ook goed. werking product goed.

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? schuine ramen zolder binnenkant

goede service en bezorging

wel hulp nodig van een van de onze kinderen om het te bevestigen !

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? deur

Koeler

Op het zolderdakraam gemonteerd. Door de lichte kleur is het donker als je op zolder komt. In de korte tijd dat we hem hebben is merkbaar koeler.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Dakraam buitenkant

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.