Merkbaar koeler in de ruimte, simpele installatie, snelle levering.

Aan de buitenkant van het slaapkamerraam geïnstalleerd. Installatie was heel simpel en duidelijk omschreven. Het is nu voelbaar koeler in de ruimte, hoop dat het op de lange termijn ook nog goed werkt zoals beloofd. Levering was heel snel, heb er meer van besteld voor de overige ramen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten

Ze leveren wat ze beloven

Een prima bedrijf met hele duidelijke online instructies hoe de maten opgenomen moeten worden. Tijdens het bestellen kwam in beeld dat de levertijd wat langer is dan ze normaal hanteren. Maar ik had de bestelling twee dagen later al in huis. Mooie kwaliteit doeken en de kleur (antraciet) is ook mooi. Wij hebben de versteviging mee besteld en dit zou ik wel aanraden. Kortom een blije klant.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Ramen slaapkamer beneden

Degelijk materiaal en snelle montage

Snelle levering en na uitpakken heel snel gemonteerd op de lichtstraat. Degelijk materiaal.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Lichtstraat

Moodson helpt!

Op veluxramen in mijn werkkamertje heb ik Moodson aangebracht. Dat ging makkelijk. Nu kan ik in een koele kamer en met voldoende licht overdag aan mijn projecten werken.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Op veluxramen in de slaap- en werkkamers

De schermen doen wat ze moeten doen, warmte tegen houden!

Het monteren is heel eenvoudig. Het plaatsen van de schermen is even een gedoetje om het strak op te hangen, maar een lichte golving maakt voor het effect niet uit.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voor een keukenraam en keukendeur

Mooi product snel geleverd

Ik heb twee buitenscreens besteld. Ze werden vlot geleverd. De bevestiging aan het raam was zoals op de site vermeld eenvoudig. Heel doeltreffend.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? buiten

Prachtig product

Makkelijk te bevestigen. Ziet er mooi uit.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Achterdeuren en ramen

Makkelijke montage en prima zonwering!!

Prima!! En snelle levering.

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? 2 velux dakramen.

uitstekend

Zending was op tijd (eenweek) makkelijke bevestiging.

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? ramen aan de voorkant woning

Past perfect en werkt goed.

Makkelijk te bevestigen en ziet er mooi uit.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Op de zolder

HEEL GOED

SNELLE LEVERING EN EEN MOOI PRODUCT. MVG T LAMMERS

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? RAAM EN SCHUIFPUI

Dit had ik graag járen eerder willen hebben!

In de zomer bij warm weer urenlang de felle zon op de keukenramen, veel te fel voor je ogen en veel te heet. En dat is nu allebei zó veel minder! Dus héél blij mee!!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de keuken

Prijs kwaliteit verhouding ok.

Product precies volgens omschrijving.

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zolder raam.

Netjes en snel geleverd

Al een tijdje hiervoor aan het kijken, toen we de advertentie in het RD zagen staan. Deze persoonlijke advertentie sprak ons aan. We hebben 3 screens besteld. Makkelijk in elkaar te zetten en op de ramen te bevestigen. Zijn er blij mee. Duidelijk koeler in de bijkeuken. Geen gedoe meer met lakens en parasols en dergelijke.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bijkeuken. 2 ramen en deur

Zeer goed geholpen door Henk

Zie voorgaande

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Onder afdak

Indien goed gemeten is dit systeem perfect.Zon blijft buiten en kan nog gewoon naar buiten kijken wat van buiten naar binnen niet zo is.Prima top!!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? woonkamer

Mooi product

Alles klopt bij dit systeem. Met de ringen en handige zuignappen is de zonwering makkelijk te plaatsen. Zonwering werkt goed en is van binnenuit doorzichtig.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bij bijkeuken

Mooi product!

Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat. 1 bestelling werd nl in 3 keer bezorgd. Vervelend steeds bellen maar het is goed gekomen en het gaat hier om een prachtig product. Wij zijn er blij mee!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? 3 ramen op de zuidzijde

slim en goed, de tijd moeten we nog afwachten bij het gebruik, vooralsnog prima.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? doucheraam

Perfect alternatief als je geen dure screens wilt/kunt plaatsen.

Duidelijke website en eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Levertijd was iets langer dan beloofd, maar had dit wel verdacht ivm het mooie weer. Goede communicatie over de levertijd. Eenvoudig te monteren, misschien ga ik nog wel hoekverstevigen bestellen om het wat strakker op het raam te krijgen. Deze bestelling was om uit te proberen, maar ga zeker nog meer bestellen.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenramen op het balkon.

Geleverd scherm ziet er goed uit. Handleiding ook goed. Resultaat nog even afwachten.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voor de zon

Goed materiaal en makkelijk te installeren volgens een duidelijke instructie.

Makkelijk te bestellen, goede communicatie en snelle levering.

Snelle levering. Goede instructie. Mooi resultaat

Leuk product. Gemakkelijk te bestellen. Goede adviezen (online) Snelle levering en gemakkelijk te maken en te installeren. Het functioneert prima.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voordeur, zijdeur, ramen bijkeuken

Super zonnewering

De zonnewering blijft uitstekend plakken en is erg makkelijk aan te brengen! Super tevreden

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Ramen en deuren

Volgens afspraak bezorgd, goed verpakt, duidelijke beschrijving, artilel ziet er top uit.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Woonkamer

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.