Het werkt perfect , houdt inderdaad de zon voor 90% tegen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitendeur

Prima product

Product werd keurig en degelijk verpakt aangeleverd. Product deed aan verwachting Product was gemakkelijk te monteren en te plaatsen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zolderkamer

Prima behandeld

Snel en correct geleverd en gemakkelijk te monteren!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Op de lichtstraat

Werk goed

Ik heb dit besteld en na 3 rondel het juiste ontvangen. Het diet wat het zegt dat het doet. Ik Ben tevreden met het resultaat en de oplossinggerichtheid

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voordeur en balkondeur

mooi product

Door grote drukte duurde de levering iets langer maar het was het wachten waard. Mooi afgewerkt product

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zolder

Uitstekend weert de zon goed

Keurig verzorgd geleverd en het werkt uitstekend goed en blijft goed zitten

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voor en Achterdeur

Super snel en juiste bestelling geleverd.

Ik ben er super blij mee. Kan mijn plantjes nu weer lekker op mijn balkon zetten en kunnen niet meer verbranden. Mijn buren vinden het ook een mooie oplossing en denken na om ook een bestelling te plaatsen. Ben benieuwd. Maak dus reclame voor jullie bedrijf.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Aan glaswand balkonglasplaten.

Koelt goed

Installatie video was erg duidelijk. Ophangen was eenvoudig. Goede koop.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Dakkapelraam

prima materialal makkelijk op te brengen

snel en betrouwbaar

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? serre

De zonwering bevalt heel goed.

De zonwering bevalt heel goed, was eenvoudig te plaatsen en houdt de warmte goed buiten.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? de 2 ramen op het zuiden op de begane grond

mooie uitvinding

Fijne service met snelle levering. werking geheel naar verwachting . volgende bestelling zal snel komen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? binnenkant woonkamer

Mooi product, eenvoudig te bevestigen en doet waar het voor is bedoeld.

Erg fijn dat we toch nog in de tuin kunnen kijken!

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Aan de buitenkant van een openslaande deur!

Alles klopt

Goed op de hoogte gehouden van de leveringsdatum. Goede verzendverpakking, niet te groot en niet te klein. Klein min-puntje: we vonden de gebruiksaanwijzing pas nadat we - enthousiast als we waren - de eerste plakker al (fout) hadden aangebracht. Zijn mooi strak op te plakken en blijven vastzitten bij windkracht 5.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Woonkamer

Matige afwerking en duurzaamheid

Prijs/kwaliteit vind ik niet goed; heb al iets duurdere screens gekocht, maar die waren dan ook echt veel en veel degelijker. Zwakke zuignapjes; schreens zijn niet afgezoomd; je kunt er hoekstukjes bij bestellen, maar dan nog is het een tamelijk los stukje doek.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? binnen voor bijkeukendeur

Mooi product, goede service.

Nooit eerder van dit product gehoord. Een kennis gaf informatie en had goede ervaringen met dit bedrijf. Op internet opgezocht en zag precies wat ik nodig had. Heel mooi doek en snelle bevestiging. Ben heel tevreden.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Ramen van balkon

Echt super blij mee! Ziet er mooi uit!

Het is makkelijk te bevestigen en ook makkelijk eraf te halen. En we hebben toch nog lekker de zon in de kamer, maar minder warmte. Vooral nu met elke dag zon, is het ideaal. En als het een dag wat minder weer is, is er zo één van het raam gehaald voor meer licht in huis.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Huiskamer

Heel blij mee, week super

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Gang boven

Blij met mijn Moodson scherm!

Super snelle service, vlot geleverd voor een mooie prijs en uitstekende kwaliteit.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Terrasdeuren, schuifpui

Mooi passende screens.

Was voor ons "de" oplossing voor onze tuindeur. Zit er strak op. Top product. Volgende dag nog een besteld voor bovenlicht raam.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Tuindeur en bovenraampje.

Super handig!

Dat het zo simpel was hadden we niet gedacht. Eenvoudig aan te brengen en mooi.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Achterdeur en zolderraam

snel geleverd en goed op maat.

Prim product. De zuignappen werken perfect. Let wel op wanner je bij kiepkantelramen gebruik maakt van klemhorren, en de screen dan dus tussen hor en (op het) raam plaatst. Dan kan de zuignap net iets te lang/ hoog zijn waardoor deze in het horgaas steekt. Ik heb deze zelf ingekort en daarna was het perfect.

• Gekozen kleur Zwart
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? ramen rondom woning buiten

Werkt perfect

Binnen een week bezorgd. Bij de plaatsing was het mij niet duidelijk of ik de hoekversteviging aan de binnen- of buitenzijde moest bevestigen, maar ik kreeg binnen een uur antwoord op mijn mail. Gemakkelijk te plaatsen en ziet er heel netjes uit. Kunnen nog goed naar buiten kijken, maar laat geen zon door. In een woord: perfect!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Ramen werkkamer en 1 woonkamer

Mooi product, goede service

Mooi product, eenvoudig te plaatsen, effectieve zonwering. Tip: misschien overdenken om meer kleuren op te nemen in assortiment.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Als proef op deur bijkeuken waar koel- en vrieskast staan

Snelle levering, handige montage, prima

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenzijde van een serreraam

Hoe hou je de zon buiten als je een klein raampje in de deur hebt? Vroeger met een zakdoek. Maar via een vriend getipt, nu met een Moodson. Past perfect en ondanks de aangegeven drukte toch snel geleverd! Had dit tien jaar eerder moeten hebben.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Achterdeur

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.