Goede kwaliteit en snelle service.

Zonwering voor buiten op 4 ramen besteld. Erg tevreden over de kwaliteit en blijft goed zitten met zuignappen. Snelle levering

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de Stentor

Top materiaal en prima service

Moodson: mooi, makkelijk te plaatsen en maximaal comfort.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? studeerkamer

Goed product en mooi afgewerkt

Installatie ging na enig gepuzzel gordels.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Achterdeur

Makkelijk te plaatsen. Een kind kan de was doen! Zeer effectief! Blij mee en ik ga nog een bestelling plaatsen!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Achterdeur

Prima zonnewering

Goed product, goede handleiding. Gemakkelijk aan te brengen

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? in de badkamer

Zeer tevreden met t resultaat.

Na telefonisch overleg voor extra uitleg (wat in de nieuwe bijsluiter komt) lukte het prima om zelf te monteren. Mijn buiten terrasdeur vangt veel zon en het was moeilijk om daar een geschikte bestaande zonnewering op toe te passen. Dit is de juiste oplossing hiervoor!

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Terrasdeur achterzijde woning.

Stevige bevestiging maar zit niet mooi

Levering had wat vertraging. Product is als beschreven en is eenvoudig te monteren. De bovenrand krijgen we niet strak, dus die gaapt wat. De breedte van ons raam is 86cm. Verwacht dat bij bredere ramen deze nog verder 'open' hangt.dit raam was even proberen hier het uitpakt maar denk niet dat ik schermen voor onze bredere ramen ga bestellen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Raam aan zijkant woonkamer

Mooie en fijne oplossing

Mooie en eenvoudige oplossing. Fijne handleiding

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

prima service snelle

een goed product zelf goed te plaatsen, bij recht streekse zonne schijn helaas niet optimaal

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? buiten zijde ramen

Mooi systeem

Super makkelijk aan te brengen. Het is nu veel koeler in huis.

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voor het keukenraam en de slaapkamer er boven. Daar staat 's middags de volle zon op.

Heel makkelijk in elkaar te zetten en te bevestigen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? deur

Snel te plaatsen en prima werking.

Door de Moodson zonwering is de sterke zon inval fijn getemperd.

• Gekozen kleur Zwart
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? badkamer

100 % tevreden !!

Wat ik verwachte beloofde Moodson en ze maakte het WAAR !!

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Langs voordeur binnenzijde raam.

Snelle levering, perfect op maat

Prima zonwering, ik gebruik het aan de binnenkant. Het werd snel en precies op maat geleverd. Achteraf bekeken zou ik toch liever de lichtste variant gehad hebben. Jammer dat dit slecht in te schatten is vanaf de website.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? badkamerraam en toiletraam

Simpel te bevestigen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Deur

Nog gebeld voor aanvullende informatie en prima geholpen.

• Gekozen kleur Zwart
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Toilet en badkamer

Goede oplossing

We kunnen er nog geen goed oordeel over geven. Daar hangen ze nog tekort voor. We vinden de zuignappen wel erg zichtbaar. Ze hangen aan de buitenkant.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer

Voldoet aan de verwachtingen, geweldig!!

Eenvoudige montage door duidelijke instructies, onze dochter was zeer enthousiast en heeft ze ook aangeschaft.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? ramen galerijzijde appartement

Makkelijk monteren en plaatsen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zijgevel buiten

Mooie producten. Is zo als beloofd op de site

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Tuindeuren

Erg tevreden over raambedekking

Vriendelijk geholpen en snelle levering

• Gekozen kleur Boulder

Zonnetje beetje buiten houden.

-bestellen gaat makkelijk -snelle levering, goed te volgen -netjes verpakt. Bewaar de doos om de doeken te laten overwinteren -zicht naar buiten is prima -houdt warmte buiten -geen last van wind, bij schermen wel -montage is makkelijk te doen -je hoeft niet te boren in je muren

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Beneden aan de achterzijde woning

Gewoon helemaal tevreden

Een prima alternatief voor dure screens met vaak een lange levertijd. En ook nog eens eenvoudig te installeren. Het contact met jullie verliep soepel en snel en het was erg prettig dat er meegedacht werd. Kortom, ik ben een tevreden klant.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Tuindeuren, achterdeur en gevelraam zolder

Goede zonwering, maar aan de dure kant

Goed materiaal, maar vrij duur, voor wat het is. Jammer dat er weliswaar gratis zuignappen en ringetjes bij geleverd worden, maar geen reserve materiaal. Ik was een zwart ringetje kwijt, met reserve onderdelen zou dat overkomelijk zijn. Nu gewoon heel vervelend. En ik gebruik het alleen als er echt veel zon staat, anders liever niet, want het zicht naar buiten is toch wel sterk verminderd.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Binnenkant van ruiten op noordwest.

Nvt

Nvt

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.