Prima geregeld

Na de bestelling is het allemaal keurig afgeleverd

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer

Mooi product met goede service

Product dat precies op maat is te maken. Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. Ik ben super tevreden.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? in de keuken

Het is een Fantastische uitvinding

• Gekozen kleur Zwart

Snel en netjes

Hoogwaardig product, doet het at het doen moet.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zolderraam

Mooie kwaliteit, makkelijk te plaatsen

Wij zijn erg tevreden over de zonwering. Ziet er mooi strak uit , mooie kleur wit. Houdt de zon goed tegen en je kan er nog doorheen kijken . Nu nog wachten tot de driehoekige doeken te verkrijgen zijn. Dan gaan we die zeker bijbestellen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Woonkamer

Perfecte oplossing, zeer makkelijk te plaatsen.

Dit is een perfecte oplossing en makkelijk te plaatsen. Prijs/ kwaliteit prima. Staat netjes.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Aan de achterkant van mijn huis (zuidwest) op 3 ramen.

Het ziet er netjes, strak en schoon uit.

Over de echte warmte kan ik nog geen uitspraak doen, omdat we de laatste weken kwakkel weer hebben gehad met regen en 21 graden.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? keuken,kantoor en buitendeur

netjes geleverd. zonnescherm hangt netjes.

Goed geholpen bij mijn vraag en nette zonwering.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? voordeur

Houd warmte tegen.

Houd op zolder de warmte voor een deel tegen. Alleen jammer dat het doek doorhangt, valt niet strak te krijgen.

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zolder

Wij zijn erg blij met de sunshades van Moodson.

Alles past precies en het werkt goed. Prima product.

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Op schuine dakvensters.

Maten klopten. Voor mij een eenvoudige montage. Hou er rekening mee dat, als het donker is en binnen de lamoen branden, je van buiten naar binnen kan kijken

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Ramen garage en slaapkamer.

Eerlijk en klantvriendelijk en goede kwaliteit

Bij vragen wordt je telefonisch en via de mail goed geholpen. Je krijgt eerlijk en deskundig advies. We hebben eerst zonwering voor boven besteld. Deze bleek door ons te krap gemeten te zijn. Na overleg konden we deze retourneren. Toen ook meteen voor beneden besteld. We zijn er erg tevreden over. We zijn klaar voor veel zonneschijn.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Schuifpui en achtertuin boven

Werkt verrassend goed. Zeer eenvoudig te bevestigen. Je kunt er door heen kijken en toch houdt het de zonnestralen tegen. Super blij mee.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zolder en badkamer

Past precies maar niet op geribbeld glas

Ik moet hem Helaas op de buitenkant vd deur plaatsen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voordeur

Goed ontvangen

Heb de zonwering nog niet uitgepakt en nog niet geplaatst of bevestigd.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Komt aan de buitenkant ramen slaapkamer

De zonwering gemakkelijk te bevestigen.

Heel goed!

• Gekozen kleur Zwart
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? slaapkamer

Teleurstellend resultaat

Wij dachten dat dit de oplossing zou zijn, zonder boren, schroeven etc. Het materiaal is echter niet afdoende. Op bijgaande foto ziet u het verschil met het huiskamerraam waar een schreen is gemonteerd. Onderaan hebben we een opening gelaten en je ziet met de deur, waar jullie zonwering is aangebracht, bijna geen verschil. Als jullie materiaal hetzelfde zou zijn als de screen, dan zou het perfect geweest zijn.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? kamerdeur naar het balkon

mooi produkt

werkt snel endoeltreffend

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? voordeur

Eenvoudig bestellen, tedelijk geprijsd en snel foutloos geleverd

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bijkeuken

Redelijk snelle levering. Doet wat het moet doen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer

2 schermen op maat besteld , snel geleverd. Mooie kwaliteit doek , en makkelijk te bevestigen. Ze zitten nu een aantal weken op hun plek en wij zijn er erg blij mee.

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Huisje van mijn vader en keukenraam.

Geweldigk

Mooie kwaliteit en een snelle levering

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keuken raam

Ik heb het doek nog niet op effectiviteit kunnen beoordelen, te weinig zon sinds de aankoop. Gaat komende week wel gebeuren.

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Dakraam schuin (velux)

Snel in elkaar gezet en opgehangen!

Heb het best snel voor elkaar gekregen en ben blij dat ik ook nog steeds naar buiten kan kijken. Hele harde wind moet ik nog even afwachten maar heb goede hoop. Thx

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Deuren naar balkon maar heb meer besteld

Makkelijk te bevestigen en zit mooi strak

Prima product, handig bij kunststof deuren en ramen. Wij hebben hem aan de binnenkant van de achterdeur, geen inkijk naar binnen en geen geklapper als deur openstaat.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Binnenkant deur

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.