Prima zonnewering

De moodson ,onderwerping is prima. Exact op maat. Wordt goed verpakt geleverd en is si.pel te monteren. Maar doordat de zonnewering een stukje van het raam afzit kun je er langs de randen langs kijken. Als je iets ruime bestelt, past het beter. Zie foto

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? 2 ranen op Oost en westkant van ons huis

Slimme zonwering die écht slim is - stijlvol, snel geleverd en super eenvoudig te monteren

Vanaf het eerste (mail) contact met Moodson verliep alles soepel: heldere communicatie, snelle levering en een product dat precies doet wat het beloofd, De zonwering ziet er strak uit, werkt perfect en was verrassend eenvoudig te monteren. Ik ben er ontzettend blij mee!

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer

Makkelijk te bestellen en netjes geleverd

Nadat ik de zonwering besteld had voor bij mijn ouders, was ik erg enthousiast en heb ik het zelf ook besteld. Gekozen voor de antraciet kleur en bevestiging aan de buitenkant. Ook gekozen voor extra hoek versteviging zodat het netjes strak op het raam is bevestigd. Bevestiging met zuignappen is makkelijk te doen en evt. te verplaatsen als het niet recht op de ramen loopt. Ik raad het zeker aan, makkelijk te bestellen (wel echt goed opmeten) keurige tijden wanneer het bezorgd wordt (duur ong 5 werkdagen) en bezorgd via GLS. Netjes geleverd voorzien van sticker per zonwering zodat je ziet voor welk raam het is. Per gordijn bevestigingsmiddelen bijgeleverd in aparte zakjes. Helaas krijg ik de foto's niet geupload

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten

Prima oplossing

Gemakkelijk te bevestigen en er weer er af te halen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten aan de voorkant

snel geleverd

netjes verpakt en behoorlijk snel geleverd, afhankelijk van de drukte... warm weer.... de schermen voldoen aan de verwachtingen... na een eigen meting van de zonzijde liep de buitentemperatuur van een scherm zeer hoog op na enkele uren volle zon, de schermen lijken dus zeer veel warmte op te nemen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? buitenkant

snel geleverd, eenvoudig aan te brengen, goedkoper en stiller dan airco!

De 3 screens waren makkelijk te bestellen, snel geleverd en eenvoudig aan te brengen. Behalve zoninstraling houden ze ook de inkijk tegen, maar het zicht naar buiten is nog steeds goed mogelijk. Ik heb twee kamers op het oosten. Dankzij de screens is de opwarming van mijn werkkamer véél minder dan van de andere kamer! Nu kan ik ook in de zomer, zonder dure en stroomvretende airco, lekker bezig op mijn werkkamer .

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Werkkamer, oostgevel

Top product

Snelle levering en montage binnen 2 minuut

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bijkeuken

Super goede oplossing

Strak netjes en glad , we zijn er blij mee!

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? voorraam en naast de voordeur

Plezierig te woord gestaan en...goede service

Prettig te woord gestaan per telefoon. Ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen. Bestelling werd keurig op afgesproken datum afgeleverd.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? benedenraam woonkamer

Redelijk

Ik vind het te duur voor wat het is. In het vervolg kies ik voor een andere oplossing.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenkant ramen

tevreden

Levering na enige werkdagen. Montage is goed te doen. Alle kanten goed strak krijgen is iets lastiger. We gebruikten de doorzichtige hoeksteunen. Lipjes aan zuignappen naar buiten laten wijzen, dan gaat bijstellen gemakkelijker. Prettig is dat scherm maar 5 mm van het glas zit.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voordeur

Heel tevreden! Gemakkelijke installatie en prima instructie.

De zonwering werkt perfect en was heel gemakkelijk te installeren. Ook dankzij de goede instructie met duidelijke plaatjes.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Achterdeur en wc-raampje

Goede kwaliteit, gemakkelijke montage

Na levering binnen 5 werkdagen, een week later zonwering gemonteerd op hoog zijraam in vakantiehuis. Handleiding heel duidelijk, montage gemakkelijk. Eerste indruk van kwaliteit is goed. Ik heb hoekversterkers mee besteld. Maakt de zonwering strakker en steviger. Ik zou dat alrijd aanbevelen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Verticaal zijraam

Super !!!

Snel en duidelijk ! Helemaal tevreden

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Aan de voordeur.

Makkelijk te bevestigen, zicht goed van binnen naar buiten

Wij hebben twee grote screens. Even met z'n tweeën bevestigen ging goed. We moeten de zonwering nog even ervaren, net bevestigd. Opbergen beetje lastig. We rollen ze op, maar dan zitten de zuignappen in de weg. We zouden ze kunnen verwijderen, maar dat is weer te veel werk. Voor de winter misschien wel doen.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Schuifpui

Beter dan verwacht !

Voor het raampje in de voordeur een Moodson zonwerend doek besteld. Monteren is super makkelijk. Doek houdt de zon perfect buiten. Het is veel koeler in de gang! Ik had verwacht dat de gang donkerder zou worden door het doek. Maar je kunt perfect naar buiten kijken en er komt genoeg licht binnen. Van buiten naar binnen kijken is niet mogelijk wat fijn is in het kader van de privacy.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voordeur

Bijzonder tevreden!

Ben bijzonder tevreden met het eind resultaat. De minimale breedte is 20 cm maar kon na overleg tot maximaal 15 cm worden aangepast. De hoekstukken zijn van top kwaliteit net als de zuignappen. Er is een instructievideo met duidelijke uitleg. Kortom: mooi product met prima prijs-kwaliteit verhouding. Er volgt een tweede bestelling voor de achterdeur.

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Binnenzijde van de voordeur.

Prima product

Prima product,maar had beter een cm kleiner en hoogte en breedte kunnen bestellen.moest van kozijn tot kozijn.zo toch ieder aanraden 1 cm minder

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Badkamer

Snel en eenvoudig

De advertentie in de krant zorgde voor ons contact met Moodson. Vanuit het principe houdt de warmte buiten heb ik de maat genomen van de balkondeur en via de site mijn bestelling geplaatst. Na een snelle bezorging was de montage uitermate eenvoudig. En het werkt perfect.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Balkondeur

Alles goed verpakt en op maat zeer tevreden

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamers en deur buiten

Prima product !!

Product is snel geleverd, heeft duidelijke gebruiksaanwijzing en werkt effectief. Het wordt minder warm en je kan er nog wel doorheen kijken.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keukenraam

Zonwering was prima.

We hadden veel problemen met de bezorging. We hadden vooraf aangegeven dat we het op het ophaalpunt op zouden halen . Bleek het pakket te groot voor de in kluis. Maar gaven in eerste instantie niet op wanneer het dan wel bezorgd zou worden. 2e dag weer melding het pakket niet in de kluis geplaatst kon worden hebben toen zelf maar contact gemaakt met GLS . Is toen op ons adres afgeleverd. Minpunt voor de bezorgdienst. Verzoekje kunnen jullie ons nog 4x hoekversteviging sturen, vinden het dan toch nog mooier zit in de hoeken .

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Terras

Geweldig!!!

We liepen al jaren te tutten met een witte handdoek voor de keukendeur om hitte tegen te gaan. Nu lazen we over dit systeem van Moodson en besloten het te proberen. Opmeten en bestellen. Snel geleverd met goede beschrijving en is fantastisch. Enige minpunt is dat mijn man iets verkeerd had gemeten waardoor het kleine raampje 2cm in de breedte tekort kwam. Dus goed opmeten is het credo! Het grote deurraam zit perfect en houdt alle warmte buiten. Ben er erg blij mee.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keuken

perfect

mooie afwerking. alles volgens schema geleverd. ga binnenkort nog een keer bestellen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? kamer

Effectief en handig

Blij met deze schermpjes die licht en warmte tegenhouden. We kunnen het verschil al merken. Verder zijn ze heel makkelijk op te hangen, dus blij mee!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Hal en zolder

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.