Mooi, stevig materiaal en vlot geleverd

Bestellen is heel eenvoudig. Ze leveren goed, stevig materiaal en het bevestigen is een eitje. Prima aankoop!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten bij een kamerraam

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

Prima product, maar relatief aan de dure kant. Je betaalt ook voor het gebruiksgemak!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten aan keukendeurraam

Makkelijk en snel

De zonwering was makkelijk te bestellen via de site. Werd snel geleverd en is makkelijk zelf te bevestigen. Echt minder warm daar waar het hangt.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keuken

Om de inkijk op ons balkon te beperken hebben wij, op maat gemaakte, screens van Moodson geplaatst. Je kunt nog gemakkelijk van "binnen naar buiten" kijken, maar andersom zitten we een stuk prettiger. Eenvoudige manier van ophangen en zeer netjes afgewerkt.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Balkon

Gebruikersvriendelijke site, snelle verwerking, keurige levering

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Twee buitendeuren en dakraam

Was wat terughoudend qua reclame:€17,95.... Dat is dus voor een klein raam.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenkant keukenraam

Geweldig mooi spul!

Heb een klein zolderraampje waar de zon doorheen schijnt precies op mijn gezicht 1 verdieping lager. Heb een heel klein Moodson raambedekikinkje besteld. Wat een prachtig materiaal en erg mooi uitgevoerd!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zolder

Geen woord overdreven over werking, kwaliteit en service, een absolute aanrader!

Zonwering is aangeschaft om de directe zoninval in onze kapsalon te verminderen zodat verblinden tijdens het werken wegvalt en om een goede kleurbeoordeling te kunnen maken. En de screens doen hun werkt perfect! Over de service kan ik alleen maar lovend zijn: bestelling is makkelijk te plaatsen (lees de meettips!), levering is snel en communicatie ook. Bij onze bestelling waren enkele ringetjes niet meegeleverd. Via mail gemeld, kreeg ik binnen 1 uur antwoord en een dag later werden de missende ringen via de post geleverd, top!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Kapsalon, binnen

Gemakkelijk klik systeem

Het was een hele klim om als 80 jarige op de schuine glazen dak te klimmen. Maar het is gelukt. We zijn benieuwd hoe de bescherming in de winter houdt.

• Gekozen kleur N.v.t.
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Op de glazenberging, die als kas bedoeld was

Werkt prima en je kan ook nog naar buiten kijken

Makkelijk te bevestigen, paste precies met de zelf opgegeven maat.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Serredeur

Zeer goed en snelle levering

Zeer goede en snelle levering. Ziet er allemaal keurig en netjes uit en problemen worden keurig en snel afgehandeld

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buiten

Mooi

Gode oplossing, snel geregeld.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer

Veel beter dan verwacht

Gekocht als goedkope oplossing om de warmte uit de slaapkamer te houden. Geen budget aanwezig voor de duurdere oplossingen zoals rolluiken, vaste zonwering, airco etc.. en vandaar dit goedkopere alternatief. Werkt onverwacht goed, ziet er toch prima uit (geen goedkope uitstraling) en (belangrijkste) houd de kamer een heel stuk koeler!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Slaapkamer op Zuiden

B

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voordeur raam

Prima zelf aan te brengen. En het werkt uitstekend o

Eenvoudig te monteren, en de gemeten temperatuur tegen binnenkant raam is absoluut lager

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Dakramen

Het is een goed product.

De bezorging was een dingetje. Ik ben er erg tevreden over. Geen gedoe met boren. En het staat mooi.

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de keuken en de slaapkamer.

Makkelijk te monteren

Ik heb een moodson voor de voordeur raam gekocht. Aanvankelijk voor de buitenkant, maar dat ziet er echt te lelijk uit. Dus ik heb hem aan de binnenkant bevestigd. Een witte. Het bevestigen ging heel makkelijk, het zit lekker stevig en het is net alsof je door vitrage heen kijkt. Heel fijn. En vanuit buiten is er niet zoveel inkijk. Ik ben tot nu toe tevreden!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Voordeur

levert wat men beloofd

prima hoor. ze leveren wat ze beloven. zorgvuldig verpakt met duidelijke handleiding. minpunt is de bezorgdienst die Moodson heeft. ben niet te spreken over GLS. ze staan ineens voor de deur. aankondiging leveringsdag en tijdstip is slecht of er komt helemaal geen mail van ze.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? zolderraam

Warmtewering met behoud uitzicht

Met een flat op de 15e verdieping was behoud van uitzicht bij het uitzoeken van een screen belangrijk. Dat is met Moodson op een mooie manier gelukt met merkbare warmtewering. Het scherm zit aan de buitenkant van de balkondeur en zal bij volgende aankopen iets breder worden besteld . De golfbewegingen zijn alleen op de foto zichtbaar, niet in het echt.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenkant balkondeur

Werkt goed! Het is nu een stuk minder warm op zolder

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zolder

Telefonisch uitstekend geadviseerd

Prima oplossing, maar wel zeer prijzig

• Gekozen kleur Zwart
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? balkondeur

Super.....super tevreden!!

Wij zijn uitermate tevreden met de slimme zonwering van Moodson. Niet alleen over het de effectiviteit van deze slimme zonwering, maar ook wat betreft de snelle levering, ook de eenvoudige en constructieve manier van het plaatsen. Perfect !! fam. W. Grift

• Gekozen kleur Wit
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Binnenzijde bij twee vaste ramen en een draai/kiep raam.

Wat een service, top zaak!

Ik ben zeer tevreden. Ondanks het feit dat ik zelf een fout maakte bij het doorgeven van de maten kreeg ik, na een alleszins schappelijke bijbetaling, een nieuwe screen opgestuurd. Heel fijn!

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Balkondeur van woonkamer.

Mooi product, doet wat er beloofd wordt

Voor de serre 3 doeken besteld; zijn binnen de opgegeven termijn geleverd en dankzij de duidelijke beschrijving makkelijk te monteren en mede door de extra bestelde hoekverstevigingen en de zuignappen zit het doek mooi strak op de ramen. Het laat aan de binnenkant genoeg licht door maar de warmte blijft grotendeels buiten. Wij zijn heel blij met de zonnedoeken/bescherming. Laat de zon maar schijnen!!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Serre

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.