Zonwering was prima.

We hadden veel problemen met de bezorging. We hadden vooraf aangegeven dat we het op het ophaalpunt op zouden halen . Bleek het pakket te groot voor de in kluis. Maar gaven in eerste instantie niet op wanneer het dan wel bezorgd zou worden. 2e dag weer melding het pakket niet in de kluis geplaatst kon worden hebben toen zelf maar contact gemaakt met GLS . Is toen op ons adres afgeleverd. Minpunt voor de bezorgdienst. Verzoekje kunnen jullie ons nog 4x hoekversteviging sturen, vinden het dan toch nog mooier zit in de hoeken .

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Terras

Geweldig!!!

We liepen al jaren te tutten met een witte handdoek voor de keukendeur om hitte tegen te gaan. Nu lazen we over dit systeem van Moodson en besloten het te proberen. Opmeten en bestellen. Snel geleverd met goede beschrijving en is fantastisch. Enige minpunt is dat mijn man iets verkeerd had gemeten waardoor het kleine raampje 2cm in de breedte tekort kwam. Dus goed opmeten is het credo! Het grote deurraam zit perfect en houdt alle warmte buiten. Ben er erg blij mee.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Keuken

perfect

mooie afwerking. alles volgens schema geleverd. ga binnenkort nog een keer bestellen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? kamer

Effectief en handig

Blij met deze schermpjes die licht en warmte tegenhouden. We kunnen het verschil al merken. Verder zijn ze heel makkelijk op te hangen, dus blij mee!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Hal en zolder

Ontvangst en installatie probleemloos.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Woongedeelte

Overtreft mijn verwachting

Ben al tijd op zoek naar zonnescherm. Aantal oplossingen onderzocht maar of lelijk of duur. Vond uiteindelijk Moodson systeem op internet. Dat voor 1 groot raam (237 hoog 111 breed) antraciet kleur besteld. Met versterkte hoeken. Werd keurig na 5 werkdagen ontvangen. Is doe het zelf pakket. Scherm heeft juiste maten en op de juiste plek gaten voor de bevestigingen. Heb het direct geïnstalleerd aan buitenkant raam. Was vrij eenvoudig. Het hangt er nu al ruim een week keurig bij. Helpt goed tegen de zon. Verder kan je overdag van buiten niet naar binnen kijken maar andersom wel! Iets wat ik erg prettig vind. Het heeft afgelopen week ook flink gewaaid. Scherm bleef goed zitten. Kortom, ik ben zeer tevreden over scherm.

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Raam beganegrond aan tuinkant. Buitenkant huis.

Screen buitenkant Slaapkamer

Mooie kwaliteit screen! Blij mee snel geplaatst! Hebben er eerst één besteld! Overwegen een tweede!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Balkon deur slaapkamer

snelle perfecte levering

zie boven

• Gekozen kleur Zwart
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? boven ramen

Mooi, makkelijk en functioneel

Het doek is van mooie kwaliteit. Met de bijgeleverde instructie is het makkelijk op te hangen. Ben er echt super blij mee.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zijraam van de zitkamer .

Opmeten, na instructiefilmpje, zo gebeurd, zo ook de bestelling. Levering werd aangekondigd en keurig netjes geleverd, binnen de aangegeven tijd. Product met goede bevestiging beschrijving geleverd, waardoor bevestiging een fluitje van een cent is. Product is zoals omschreven, kan gewoon naar buiten krijgen en zon wordt goed tegen gehouden, met andere woorden Perfect en zeer tevreden

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenkant woonkamer

Supergoed produkt

Ik kan helaas geen foto sturen van het eindresultaat omdat ik waarschijnlijk verkeerde maat besteld heb .ontvangen maat 100.8bij25 moest zijn108 bij 25 een nieuwe bestellen wordt dan wel een beetje prijzig voor mij ,heel erg jammer

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? helaas nog niet

Snelle levering precies volgens opgegeven maat

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Woonkamer

Geeft verkoeling Top

Geeft verkoeling, werkelijk, zit weer met plezier op zolder in mijn mancave zonder die hitte te voelen

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zolderkamer op veluxramen

Snelle levering, goed product.

We hebben de screens in het weekend besteld en vervolgens zijn ze op donderdag geleverd. De samenstelling van ringen en zuignappen was gemakkelijk, evenals het plaatsen. Echter toen we ze geplaatst hadden, zagen we dat de screens allebei in een andere richting zijn gesneden. Dit is best wel storend. Dit aspect doet echter niets af aan de werking.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? In de woonkamer aan de bovenlichten van een grote pui.

heel makkelijk te bestellen, snelle levering, goed product!

Het was gemakkelijk om de zonneschermen in elkaar te zetten. Binnen een half uur hingen ze allebei.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? kantoor

Super geregeld, past perfect en houdt de warmte tegen

Zie boven

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Twee ramen voordeur

Werkt prima en gemakkelijk aan te brengen

Ik heb voor mijn vakantie Moodson besteld voor onze logeerkamer boven. Op de warme dagen is het daar echt heel warm. Allereerst compliment voor de logistiek. Ik vroeg het pakket pas na 1 augustus te bezorgen, terwijl de bestelling 30 juni is geplaatst. Dat is gelukt. Gisteren alles geïnstalleerd. Dat ging soepel en snel. Helder handleiding van één pagina, de screens zitten op de ramen. Ziet er strak uit en je merkt direct dat het minder warm wordt. Ideaal.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bovenverdieping slaapkamer

Uitstekende screens

De screens werden snel geleverd, perfect op maat en zijn simpel aan te brengen. Verder doen ze precies wat ze moeten doen: houden zonlicht tegen en blikken van pottenkijkers en je kunt toch prima naar buiten kijken. Ik heb een productie suggestie: maak de zwarte ringetjes ook van doorzichtig materiaal, dan vallen de bevestigingen nóg minder op

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Huiskamer

Wat een perfecte oplossing

Goed opmeten is belangrijk en daarna binnen no time op de ramen bevestigd. Super. Hebben wel de doorzichtige hoekjes besteld zodat het nog mooier en steviger zit

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Zuidkant terras van mijn huis

Wij zijn er erg blij mee!

Ondanks de waarschuwing en ik dacht dat ik ruim gemeten had, zijn ze toch nog te klein geworden. Voor een volgende keer zal ik ze zeker 1,5 tot 2 cm. groter bestellen. De kleur die we besteld hebben is precies goed. Je kunt goed van binnen naar buiten kijken. Van buiten kun je niet naar binnen kijken! Dat is precies wat we graag wilden. We hebben nog wel een vraag: Die zuignappen met schroef zijn die ook los verkrijgbaar? We willen nog graag vier extra, en wat zijn dan de kosten?

• Gekozen kleur Antraciet
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? Bij ons zomerhuisje.

Weer een goede keuze, voor de 3x al besteld

Prima,snelle service

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? De laatste bij het dakraam,slaapkamer

te duur naar verhouding

het is maar een klein stukje screendoek met 4 gaatjes erin in ons geval 100x55cm het bedrag was met verzendkosten 75 euro dit is voor een stukje screen met gaatjes erg duur, het is goed zelf te maken voor de helft minder geld.

• Gekozen kleur Boulder
  • Waar heb jij je Moodson opgehangen? N.v.t.

geweldig

Ik had een zonwering zelf helemaal verkeerd opgemeten, inches gebruikt ipv centimeters. hoe dom kun je zijn!! Kreeg netjes een korting op een nieuwe tuindeurzonwering.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? tuindeur

Supermakkelijk!

Snelle levering, mooi doek, zeer gemakkelijk aan te brengen, plakkers lijken uitstekend te blijven zitten. Prima product en fijn gemaakt in Nederland!

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Badkamer

Mooie en practische zonwering

Het inelkaar zetten van de zonnenschermen is makkelijk. Het bevestigen aan de ramen buiten is simpel. Alleen heb ik even geen rekeninghouden met een bovenlicht in mijn raam, daarom het breedste scherm wat hoger vanaf bovenlicht opgehangen. daardoor onder bij het gewone raam een stuk zonder scherm, maar dat gaat wel. Kun je toch onderdoor direct in de tuin kijken, alsdus de familie. Maar ook voldoende doorzichtig om naar buiten te kijken. Ook op de openstaande deur een prima zonwering.

• Waar heb jij je Moodson opgehangen? Buitenramen

Nylonstraat 14 3

8281JX Genemuiden

038 303 88 80

Over Moodson

Met Moodson kies je voor slimme zonwering zonder boren of schroeven. Op maat gemaakt in Genemuiden, met onderdelen uit Europa. Supersnelle levering en tot 60% goedkoper dan traditionele zonwering.